Gaborszki Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 :!: Sziasztok van egy hotmail cimem és nem sikerül beállítani az outlookban :!: Így is látszik - arpsoft Akinek szintén hotmailja van és használ outlookot az kérem írja mag hogy mműködik-e hotmail esetében a levelek POP3 kiszolgálón keresztül való lekérése, (nekem inkább ez kéne , mint a HTTP, mert azt hallottam hogy POP3-on keresztül nem nagyon tudnak a vírusok átjönni meg biztonságosabb is, nem tudom ez így van-e ) mert ha igen akkor kérnék egy POP3 kiszolgáló címet a portok értékét, és SMTP kiszolgáló címet. Köszike
arpsoft Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 A hotmail nem érhetõ el pop3 protokolon keresztül. Egyébként ezt hol hallottad, hogy a pop3 kevésbé vírusveszélyes? Ez nem a protokol függvénye!
Gaborszki Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 ...hát má nem tudom , de azt írták egy újságban hogy úgy nem olvassa be és jeleníti meg a kép fájlokat meg amiket egyébként csatoltak
vmiki Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Akkor azt az újságban nagyon rosszul írták. A levelezõd lehet legfeljebb biztonságosabb, például ha nem HTML formátumban olvasod, hanem azt egyszerû szövegként. Használj GMailt! Annak van POP3 letöltési lehetõsége, és SMTP is!
Gaborszki Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Örömmel használnám mert sok jót olvastam a honlapján csak hát nincs meghívóm, vagy te meg tudnál esetleg hívni rá, sehogy nem tudtam regisztrálni. Ilyen opciót nem találtam.
root_kiskacsa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Szia ! A Gmail meghívóval működik, de innentől abban a topicban folytassuk. Ha szeretnél meghívót oda, írd a mail címedet!
Gaborszki Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 arpsoft hogy csináltad ezt a "beidézést" ?
arpsoft Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A moderátoroknak egyéb eszközeik is vannak. Ha a mail.chello.hu az SMTP szervered, akkor hiába van telepítve a gépedre a szerver program!
Recommended Posts