Jump to content
GSForum - Segélyvonal

E-Ronix EMP-805 MP3 lejátszó-segítsetek!

nrbii

Recommended Posts

nrbii

Van egy E-Ronix EMP-805 típusú MP3-lejátszóm. A gyárilag adott USB kábellel mindent rá tudok rakni, meg minden szuper, viszont elhagytam. Vettem hozzá egy számtech boltban USB kábelt, viszont nem mûködik vele. A digit. fényképezõjének a kábelével sem mûködik, viszont az eredeti kábellel mûködött. Úgy értem azt hogy nem mûködött, hogy összedugom, az MP3 lejátszó kiírja, hogy be van dugva, de a gép nem érzékeli. A haveromn gépe sem érzékeli. Addig amíg megvolt az eredeti kábel, semmi gond nem volt. Azért így elég bosszantó hogy van egy MP3 lejátszóm, és nem tudok rá zenét rakni Ráadásul már nem is garis. Lehet valahol szerezni hozzá gyári kábelt? Esetleg a lejátszó a hibás? (szerintem nem, mert amíg megvolt, addig semmi baj...) Nem tudjátok mi lehet a baj??????

• 1 month later...
Akos1994

szerintem egyszerûen csak eredeti usb kábellel müködik :!:

• 9 months later...
nrbii
Egyébként sikerült megoldani, el volt a lejátszó csatlakozójába hajolva valami, de mostmár jó.

• 1 month later...
prof.

Sziasztok !

A segítségeteket szeretném kérni,.Van nekem egy e-Ronix EMP-310 MP4 -es lejátszóm. Az lenne a kérdésem, hogyan tudok rá zenét feltenni.

Köszi a választ .

• 1 year later...
kitti 11

van egy mp3-am és szeretnék rá feltenni zenét de amikor összedugom az mp3 egyszerûen kikapcsol pedig új elemet tettem bele

• 2 weeks later...
Wiezner István

Akkor vagy az operációs rendszereddel van valami gáz (rosszul konfigurált vagy sérült meghajtóprogramok), vagy egyszerûen bemondta az unalmast a lejátszód. Próbáld ki egy másik számítógépen, talán csak egy Windows újratelepítés kell. :pislog: