ferenclukacs Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Sziasztok! Vásároltam egy monitor switchet, hogy két géphez csak 1 monitor kelljen, érdekes módon, az egyik gépnél csak az 1280*1024-es felbontást tudja megjeleníteni, de a switch nélkül meg megy minden normálisan (amúgy meg no signal). A másig gépnél, minden felbontást megtud jeleníteni switch-el is és nélküle is.. nemtudom mi lehet a hiba, talán valami videókártya beállítás, vagy BIOS? Légyszives válaszoljatok, mert így az egyik gépen a fiam nemtud játszani, mert no signal. elõre is köszönöm a válaszaitokat
ProFiler Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Az átválóval lesz probléma. Milyen kábellel van összekötve az a gép és a switch? Próbáld meg felcserélni, használd a másikét. Úgy milyen? Ciao.
ferenclukacs Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 "sima" analóg kábelek, ha felcserélem a kettõt akkor is ugyanigy van, ugyanazzal a géppel
ProFiler Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Pedig valami a switch-el lesz, ha egyszer azt kiiktatva - a beállítások módosítása nélkül - mûködik. Ciao.
ferenclukacs Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Én is erre gondoltam, de nem tudom mi a hiba, mindent felcseréltem, kábeleket, portot a swichben, de semmi, és amikor a biosnál van a gép akkor is no signal, csak amikor belép az 1280/1024-es környezetbe, akkor jeleníti meg, ha másra állítom a windows felbontását no signal.
ferenclukacs Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Rejtélyes módon megjavult a switchünk köszi a hozzászólásokat
Recommended Posts