Jump to content
GSForum - Segélyvonal

powerdirector


Icoj

Recommended Posts

Icoj

Sziasztok!

 

Power Director 5-öt használok. Van egy olyan problémám, hogy az egyik projektnél (és csak annál, a többinél nem lép fel a hiba) a végsõ fázisnál (dvd készítés, vagy vmilyen fájl készítés) a program nem érzékeli az összeállítás végét. Tehát egy órás anyagom van és azt jelzi, pl. dvd készítésénél, hogy durván

4.000.000.000 Mb méretû az anyag.

 

Ellenõriztem az elõnézetben a projektet. Tényleg nem áll meg a végén (movie mód) a lejátszás, hanem tovább megy.

 

Tehát csak ennél az egy projektnél fordul elõ ez a hiba. Az alapanyag egyébként standard dv avi, és az összeállítás szinte minden élehetõségét kiaknázza a programnak (pip, efektek, áttûnések, képjavítás, hangszrekesztés, stb).

 

Remélem tudtok segíteni, mert egy csomó idõm ráment már.

 

Köszi

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Valószinűleg az idősávon egy effektet, hangsávot, vagy szöveget "időben" messze eltolt a program (vagy esetleg te a szerkesztés közben). Próbálj az idősávon végigmenni és megtalálni a "bűnöst".

Link to comment
Share on other sites

Icoj

Igen ez eszembe jutott már. Sajnos úgy is azt csinálja, ha teljesen kipucolom az idősávot és elölről kezdem csak egy klippel. Akkor is tovább megy. Talán valami beállítás, ebben reménykedem.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
tenerife

Sziasztok,

 

Telepítettem a lemezmellékletrõl a Power director 5 VE-t. Tetszik és az én igényeimnek meg is felelne azonban a számomra a legfontosabb dolog hiányzik belõle. Nem tudok VOB fájlokat megnyitni vele.

Régi analóg kamerás felvételeimet asztali DVD íróval digitalizáltam és ezeket szeretném továbbszerkeszteni.

Próbálkoztam a VOB fájlok mpg-re átnevezésével de sajnos az sem mûködött. Milyen trükkel tudnám rávenni, hogy megnyissa az egyébként mpg 2-es féjlokat.

 

Köszönöm

Link to comment
Share on other sites

Lalolib

Az ingyenes változat sajnos nem támogatja a DVD-k beolvasását, így nem marad más, mint egy konvertáló programmal átalakítani mpg formátummá az állományokat. Vagy megvásárolni a teljes verziót, mely már elbír a DVD-R és a DVD-VR lemezekkel is.

Link to comment
Share on other sites

tenerife

Köszönöm a választ. Sejtettem, hogy ilyesmiről van szó. Ismerek olyan szoftvereket amivel meg tudom oldani de egyszerübb lett volna egyből beolvasni a VOB fájlokat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...