zsaler Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Sziasztok! Van egy HP 1500 nyomtatóm. A gondom az lenne, hogy lilán és ezek árnyalatába nyomtat. Valakinek nem volt ilyen poblémája? Segítsetek légy szíves! Módosítottam a hozzászólást, MiniDisc írására figyelj! <PF>
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Fuss neki mégyegyszer, de elõtte ajánlom elolvasni ezt: Középtájt a harmadik pont, teljes terjedelmében!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Szerintem elfogyott a három szín közül kettõ. Ha használt patronnál csinálja ezt, akkor csere. Ha új patronnal, akkor esetleg egy tisztítást kellene megejteni a nyomtatóban, ahova a patront teszed.
Greene Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Általában a sárga fogy ki leghamarabb és a kék vagy a bíbor másodiknak. Remélem eredeti patront vettél bele, mert volt mostanában nagyon rossz tapasztalatom utángyártottal. Persze nem én vettem hanem egy ismerõs akit meggyõztek arról, hogy ez milyen tuti. Hát nem volt az. Ki kellett dobni a patront.
probegt Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Sziasztok nekem ugyan ez a problémám csak annyi különbséggel hogy ha a fotót sima papírra nyomtatom tökéletes a kép, ha fotó papírra vagy cd-re akkor lilás. esetleg van valami ötlet mert ha a patron lenne rossz akkor sima papírra sem nyomtatna csak lilán. A nyomtató egy Canon IP6000D.
Recommended Posts