szelesjanos Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi!
dflame Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Egy picit késve, de hátha jól jön még... Canon IP4200, vagy IP5200 ezek egész jól kezelik a lemezt. Viszonylag olcsó a patron hozzájuk, ráadásul 5 patronosak és színenként cserélhetõ, valamint 1 pikoliteres tintapacnikat köpködnek. Nagyon szép a végeredmény.
ike Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Sziasztok! Bocsi, hogy felhozom ezt a topikot, de ugyanaz lenne a kérésem/kérdésem. Milyen nyomtatót tudnátok ajánlani CD/DVD nyomtatásra? A Canon pixma IP4600-as nézegettem, de ha tudnátok másikat is (esetleg, olcsóbbat), megköszönném. Szerk: Nem tudom, létezk-e CD/DVD nyomtatásra képes multifunkciós készülék? Ha tudnátok ilyet, azt is szívesen venném!
Jay Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Szerintem, sokkal olcsóbban nem fogsz tudni venni. Primera Signature Z1 Hewlett-Packard Photosmart D5460 Epson Stylus Photo R285 Ez multifunkciós: Hewlett-Packard Photosmart C5280
ike Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Köszönöm a válaszod! A Primera nem pont az, amire gondoltam, de a többit megvizslatom.
Egri Imre Posted January 7, 2009 Posted January 7, 2009 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi! Szia! Volt errõl tesztünk, én továbbra is az új HP-re szavazok, nagyon jó általános kisnyomtató. http://pcworld.hu/story.php?sid=12228
mizsi Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 Nahát, Zimi, ezt pont rólad nem gondoltam volna! Nézd csak meg azt a dátumot! Ezt most direkt csináltad így, vagy csak benézted?
Pjotr Posted January 10, 2009 Posted January 10, 2009 OFF Tulajdonképpen jól csinálta, mert aki ebben a topikban kérdez, az ugyanazt kérdezi.
pufancska Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Nekem pont a CD nyomtatással lenne gondom, méghozzá ha nyomtatok nem tudom beállítani, hogy végig nyomtassa a lemezt. A közepe felé elmarad olyan 3-4 mm, fehér marad és így elég gázos. Canon IP4500 ez megoldható ezen a nyomtató, a hozzáadott szoftver ennyire képes más pirogival megoldható, vagy a nyomtató csak ennyit tud? Elõre is kösz a választ bárkinek.
Doris Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Sziasztok! Nekem is iP4500-ösöm van. Az a gondom, hogy CD-re nyomtatáskor nem csinál semmit. A Canon hivatalos oldaláról letöltött CD label print programmal próbálkoznék, de azt az üzenetet kapom, hogy: "A compatible printer for printing CD media was not found." Aztán kicsit gondolkozik, és kidobja a CD tálcát. Igaz, használtan vettük, és az elõzõ gazdája ezt nem próbálta. Szerintetek mi lehet a gond? Találkoztatok már ilyennel? Esetleg más programmal próbálkozzak? Elõre is köszi, ha valaki tudna segíteni!
vacs1985 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 "A compatible printer for printing CD media was not found." Nekem is ez volt a problémám. Töltsd le ezt a fájlt, majd telepítsd, és működni fog: http://support-au.canon.com.au/contents/AU/EN/0900419801.html
retisandor Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi!
Recommended Posts