szelesjanos 0 Share Posted August 18, 2006 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dflame 0 Share Posted September 1, 2006 Egy picit késve, de hátha jól jön még... Canon IP4200, vagy IP5200 ezek egész jól kezelik a lemezt. Viszonylag olcsó a patron hozzájuk, ráadásul 5 patronosak és színenként cserélhetõ, valamint 1 pikoliteres tintapacnikat köpködnek. Nagyon szép a végeredmény. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szelesjanos 0 Author Share Posted September 2, 2006 Köszi a választ, utána nézek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ike 0 Share Posted January 2, 2009 Sziasztok! Bocsi, hogy felhozom ezt a topikot, de ugyanaz lenne a kérésem/kérdésem. Milyen nyomtatót tudnátok ajánlani CD/DVD nyomtatásra? A Canon pixma IP4600-as nézegettem, de ha tudnátok másikat is (esetleg, olcsóbbat), megköszönném. Szerk: Nem tudom, létezk-e CD/DVD nyomtatásra képes multifunkciós készülék? Ha tudnátok ilyet, azt is szívesen venném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay 0 Share Posted January 3, 2009 Szerintem, sokkal olcsóbban nem fogsz tudni venni. Primera Signature Z1 Hewlett-Packard Photosmart D5460 Epson Stylus Photo R285 Ez multifunkciós: Hewlett-Packard Photosmart C5280 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ike 0 Share Posted January 3, 2009 Köszönöm a válaszod! A Primera nem pont az, amire gondoltam, de a többit megvizslatom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egri Imre 0 Share Posted January 7, 2009 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi! Szia! Volt errõl tesztünk, én továbbra is az új HP-re szavazok, nagyon jó általános kisnyomtató. http://pcworld.hu/story.php?sid=12228 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted January 10, 2009 Nahát, Zimi, ezt pont rólad nem gondoltam volna! Nézd csak meg azt a dátumot! Ezt most direkt csináltad így, vagy csak benézted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted January 10, 2009 OFF Tulajdonképpen jól csinálta, mert aki ebben a topikban kérdez, az ugyanazt kérdezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufancska 0 Share Posted February 23, 2009 Nekem pont a CD nyomtatással lenne gondom, méghozzá ha nyomtatok nem tudom beállítani, hogy végig nyomtassa a lemezt. A közepe felé elmarad olyan 3-4 mm, fehér marad és így elég gázos. Canon IP4500 ez megoldható ezen a nyomtató, a hozzáadott szoftver ennyire képes más pirogival megoldható, vagy a nyomtató csak ennyit tud? Elõre is kösz a választ bárkinek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doris 0 Share Posted March 3, 2009 Sziasztok! Nekem is iP4500-ösöm van. Az a gondom, hogy CD-re nyomtatáskor nem csinál semmit. A Canon hivatalos oldaláról letöltött CD label print programmal próbálkoznék, de azt az üzenetet kapom, hogy: "A compatible printer for printing CD media was not found." Aztán kicsit gondolkozik, és kidobja a CD tálcát. Igaz, használtan vettük, és az elõzõ gazdája ezt nem próbálta. Szerintetek mi lehet a gond? Találkoztatok már ilyennel? Esetleg más programmal próbálkozzak? Elõre is köszi, ha valaki tudna segíteni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vacs1985 0 Share Posted November 26, 2011 "A compatible printer for printing CD media was not found." Nekem is ez volt a problémám. Töltsd le ezt a fájlt, majd telepítsd, és működni fog: http://support-au.canon.com.au/contents/AU/EN/0900419801.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
retisandor 0 Share Posted September 8, 2013 Sziasztok! Milyen nyomtatót tudtok ajánlani ami nyomtat CD/DVD-re? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts