honda473 Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Tudna valaki segíteni? Újra kellene éleszteni ezt a kis régi laptopot win98 van rajta. Bekapcsolom és nem látja a vinyót mit lehetne tenni vele? Indítólemezzel már próbáltam de sokáig nem jutottam el.
ProFiler Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 A merevlemez biztosan jó? Elõtte milyen partíció volt a HDD-n? Ciao.
honda473 Posted August 21, 2006 Author Posted August 21, 2006 FAT32, Csak annyit tudok hogy bekapcsolásnál nagyon csattog--> tehát pörgeti a vinyót. Szóval elvileg "jó". De nem teszteltem máshol.
honda473 Posted August 22, 2006 Author Posted August 22, 2006 Igazából nem tudom, most hogyan tovább? Leírok mindent hogy mit csinál: ha elindítom kéri egy kis lemezt és F1. Ha bootolásnál del, F8 ... nyomok bejön a gyári menüje: innen tudom ellenõrizni az alaplapot, memóriát... de a vinyo ikonja nem aktív. Kb.: ennyi Kislemezkérésre megpróbáltam beadni neki egy win98 indítólemezt de csak az a: meghajtót látja. Ja és nem úgy csatog mintha baja lenne ezt csak azért írtam hogy lehet hallani hogy pörgeti a vinyót de igazából nem tudom kizárni. Köszi Csumpi
Shia-ko Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Szerintem HDD probléma. Ki kellene egy másikkal próbálni.
honda473 Posted August 24, 2006 Author Posted August 24, 2006 Köszi a segítséget. Igazából a vinyón lennének fontos adatok azért kellett volna. De így nem nagyon lesz belõle semmi sajnos. ír:
Recommended Posts