Sliders 0 Share Posted August 18, 2006 Sziasztok! Régen láttam valahol egy speciális sim kártyát, de akkor még nem olt aktuális. Az lenne a kérdésem, hogy megoldható valahogy, hogy két sim kártya egyszerre legyen aktív? Mert 2 számom van és mindkettõn kereshetnek, de elég rossz, hogy a telót ki - be kell kapcsolni, ráadásul ha egyik aktív akkr a másik off, ráadásul a két szám két külön ismerettségi kört takar. Így mindkét számomat használni szeretném! Valahol régen erre láttam példát... megoldható ez, tudtok ilyet? Mert nagyon jó lenne. A segítséget elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted August 18, 2006 Léteznek 2 simkártyás hátlapok, ahol minden ki-be kapcsolaásnál a másik SIM lesz aktív, de ezek is csak sajnos külön-külön múködnek. Legjobb tudomásom szerint nem lehetséges. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted August 18, 2006 Pár éve haver hozott be németbõl kvázi leselejtezett telefonokat, általába valami kissebb hibájuk volt. Azok között volt olyan amibe 2 kártyát lehetett betenni és vételre aktív volt mindkettõ. Hívásnál menûbõl kellett választani, melyik simrõl akarsz telefonálni. A tipusára már nem emlékszem, de a srác mondta, kint is nagyon drága tipusok közé tartozik. Itthoni forgalomba hasonló nemismert. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki 0 Share Posted August 18, 2006 1. Két SIM kártyás hátlapok. Ki-be kapcsolással válthatsz közöttük Két SIM kártyás hátlapok 2. Vagy van egy másik, veszélyesebb megoldás: Lehet kapni egy adaptert, ami a SIM kártya helyére tehetõ, és a két SIM kártya belehelyezhetõ, azonban ezért a SIM kártyákat el kell vágni, hogy beleférjenek, ehhez kapható speciális vágószerszám is (valószínûleg itthon nem), de így is nagyon veszélyes. Ekkor kikapcsolás nélkül válthatsz a SIM-ek között. És ez megoldja az átirányítást is, ha épp arra érkezik hívás, amelyik nem aktív, akkor azt átirányítja az éppen aktívra. Bár az átirányítás lehet, hogy költséges... Nem tudom mennyit számítanak fel a szolgáltatók ezért. 3. Én is hallottam már olyan telefonról, ha jól emlékszem egy régi PannOnline-ban olvastam ilyenrõl, de nem vagyok benne biztos. Megpróbálom elõkeríteni, hátha meg van valahol. És még ami fontos. Ha két különbözõ szolgáltatónál van a SIM, akkor független telefonra van szükséged! Ha nem a szolgáltatótól kéred a függetlenítést az illegális! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzoli 0 Share Posted May 14, 2007 Nem tud valaki olyan telefont, ami két sim kártyát kezel gyárilag? Tehát nem adapter, nem hátlap csere, semmi barkácsolás, hanem gyárilag erre fel van készítve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted June 6, 2007 Léteznek ilyen telefonok, de nem igazán érdemes foglalkozni velük, mert gyengék. Pl. a Benefonnak van ilyenje, meg ha jól emlékszem még tavaly volt valamelyik Philipsben is. Dual SIM Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anita 0 Share Posted September 19, 2007 Tudja valaki, hogy Nokia 6070-hez lehet-e kapni, s hol, 2kártyás hátlapot? Nagyon fontos lenne. Köszönöm a segítséget! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted September 19, 2007 A Google-al érdemes rákeresni, sok helyen talál. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted May 7, 2008 Motorola e398-hoz láttam házi barkácsot, e398mod.com oldalon megtalálható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted May 15, 2008 De a legtutibb a Samsung D880,egyszerre aktív mindkét SIM, mindenféle kapcsolgatás nélkül lehet váltani köztük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted May 15, 2008 Ezt használom karácsony óta. Arra amire való, tökéletes. Tehát a telefonálás. A többi plusz....és az nem kevés. 40000FT volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim 0 Share Posted August 28, 2008 Ilyeneket lehet kapni Magyarországon? Ha igen, hol? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cölöp 0 Share Posted August 30, 2008 TeszVesz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slim 0 Share Posted August 31, 2008 Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts