Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Honlapot, nekem.....


SpyShark

Recommended Posts

SpyShark

(Előre bocsájtom, amennyiben a fórum-szabályzatba ütköző lenne a dolog, kérek egy modit, jelezze, és zárja le a topicot! Köszönöm!)

 

A helyzet a következő: Jelen pillanatban épp a keszthelyi üzletem megnyitásán dolgozom. Mivel számtech és telefonos dolgokkal fogunk foglalkozni, mindenképpen szeretnénk online módon megjelenni. Tekintettel arra, hogy sem a tudásom nem elég, sem időm nincs, profikra meg pénzem nincs, arra gondoltam, hogy a ti segítségeteket kérem.

 

El kellene készíteni a cég weboldalát, webshopját, fórumát, és mindezt, amennyiben lehetséges, ingyenes programok segítségével. Természetesen nem felebaráti szeretetből kérném ezt, a nekünk tetsző weblap elkészítőjét anyagi juttatásban részesíteném, illetve a többi még alku tárgya lehet... Amennyiben valakit érdekel a dolog, a fent említett dolgokban szabad kéz és asszociáció adott.

 

A tesztoldalon találtok egy filmet, ami a céglogók lehetséges variációit mutatja, ezek közül bármelyik szabadon felhasználható, holnapra állóképként is felteszem őket. Az elkészült tervek közzétehetőek itt, vagy e-mailben várom őket a spetya[kukac]t-lan.hu mailcímre. A segítséget köszönöm, kérdésekben állok rendelkezésetekre.

Link to comment
Share on other sites

vmiki

Hát... Elgé meredek egy kérés :D

De javasolnám az e107-s portálrendszert, esetleg a PHP-Nuke-t, amiben lényegében csak a tartalommal kell feltölteni az oldalt, ezekhez lehet webáruházat is telepíteni.

Ezzel kapcsoltaban állok rendelkezésedre!

Link to comment
Share on other sites

arpsoft

Amennyiben komolyan gondolod a dolgot, akkor javaslom, hogy hirdessél meg egy nyílt versenyt.

 

A fórum szerintem szabad utat fog neked adni, ha:

- A kiírást csak ide teszed ki, máshol csak ide linkelve lehessen megtalálni.

- Jelentkezni is csak itt lehessen.

- A díjazást előre rögzíted, különben nem lenne fair a dolog (szerintem).

- Ha valakinek a dologgal kapcsolatban kérdése támadna, itt felteheti és Te megválaszolhatod, illetve a többiek besegíthetnek.

 

Ráadásul a fórumon rengeteg ismeretanyag is van, ami segítheti a pályázók munkáját.

 

Ha a fentiek teljesülnek, részemről nem látom akadályát a dolognak.

Link to comment
Share on other sites

zsoltchelsea

Hi! sajnos én még nem nagyon tudok sok mindent, de pár dolgot mondjuk már képes vagyok megcsinálni. Nem egy egetrengetõ nagy oldalak, de mondjuk egy bétatesztnek már megoldható. Mivel még nem vagyok nagykorú, és a takarékossági szempontból való számlám számát sem adom oda senkinek, ezért most vagy ingyenesen vagy valahogy máshogy (például levásárlás) címen tudok elképzelni "jutalmat". Részleteket meg tudok csinálni (HTML már elég jól megy, kivéve a frame meg a beszúrás, de azt is meglesz; a CSS-is gördülékenyen halad elõre). Ha neked megfelel, akkor írj nekem egy mailt erre a címre (megbeszélni a pontos részleteket): kiscsavo@globonet.hu.

Fórumért menj el ide: mybb.pcn.hu. Itt megtalálsz mindent hozzá, de azt sajnos még nem tudom kezelni. Ha nem akarsz vele szenvedni, akkor használd SG ingyenes fórumát. Igaz, hogy hasonlítani sem lehet a MyBB-hez, de egy kisebb forgalmú fórumnak bõven elég.

 

Ha akarod, csinálok egy próbadesignt (vagy kettõt), aztán megmondod, hogy mi kéne még bele vagy mi legyen más.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...