osztrovszky Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy egyszer az egyik PC World számban (2005 júliusa óta) volt egy olyan program (vagy internetes cím, nemtudom) ami azt tudta hogy a tipikusan hosszú webcímekhez "parancscímet" ad. Magyarul arra gondolok hogy pl. http://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=197 erre azt csinálja hogy beírom hogy www.mpc.com és szerintem 1 mp után behozza az oldalt, persze az eredeti címén (http://www.pcworld.hu/downloads.php?op=visit&lid=197). Tehát nem nevezi át csak hozzárendel egy címet. Tehát olyan mint egy parancsikon. Pls, segítsetek úgy emléxem ingyenes is volt... Senki nem emlékszik rá?
pdem Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Hello! Egy 2004-es PCWorld-ben volt egy progi, amelyikkel ellenõrizhetem, hogy mikor volt bekapcsolva a számítógép (2 hétre visszamenõleg), és azt grafikusan ábrázolta. Ezt a progit keresem. Tudtok segíteni? Akár a számot, akár a progit szívesen veszem. Köszi
pdem Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Köszi Sebi! Emlékeimben egy másik progi szerepelt, de a célnak ez is megfelelõ. Még egyszer kösz szépen.
vacsabi Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Egy nem olyan túlzottan régi PC World-ben volt egy program, amelyik videofájlok átméretezését tette lehetővé azok újratömörítése nélkül. Kerestem, hogy melyikben lehet, de végülis nem találtam meg, sőt a nevét is elfelejtettem. Aki tudja, segítsen, előre is köszönöm!
mrmatyi Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Üdv! Melyik számban írtátok meg a legutóbbi vírusírtó tesztet? Köszi!
Icoj Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Sziasztok! Nem olyan régen foglalkozott az újság ingyenes weblap készítõ programokkal, amik jórész eleekbõl építkeznek. Melyik hónaban volt ez, és milyen programok voltak? Köszi
apa Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 @Icoj 2006 októberben biztos.A program neve Incomedia WebSite X1
Monique Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Sziasztok, melyik szám mellékleteként található az a DVD amelelyikben azt mutatják be, hogy hogyan kell egy gépet összerakni. Megmutatják, hogy hogyan kell az alaplapot beszerelni, a memóriát, egy Cd-írót, stb. Köszönöm!!! Üdv. :Monique
Jaspi Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Sziasztok! Valamelyik korábbi újsághoz emlékeim szerint egy pdf készítõ program volt a teljes verzió. Tudtok segíteni, hogy melyik program volt és melyik számhoz? Elõre is köszi!
orange Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Valamelyik tavalyi, vagy azelõtti számban Balázs elmagyarázza, hogyan lehet áttenni más meghajtóra a My Documents-t XP alatt. Melyik szám lehetett az?
payskin Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Ha a nyilvántartásom nem csal, akkor tavaly március.
orange Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Hálás köszönet a gyors válaszért. Hadd kérdezzek még valamit: amikor azt mondod a Firefox, vagy pl. az Outlook esetében, hogy "Ezt a bizonyos Outlook mappát egy az egyben másoljuk át a Dokumentumok alá..." akkor ezt a másolást szó szerint kell értelmezni, tehát a forrás is a helyén marad, vagy áthelyezésre gondoltál? Szóval copy vagy cut?
payskin Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Igazából nincs jelentősége. A lényeg, hogy átkerüljön valahogy a másik partícióra. A régire már nem igazán lesz szükség, tehát akár mozgathatod is. Esetleg biztonságosabb másolatot készíteni, hogy ha valami nem úgy sikerülne elsőre, ahogy tervezted, még mindig ott legyen az eredeti, amihez vissza tudsz térni.
orange Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Értem. Köszi. Az Outlooknál az áthelyezés működik ha már egy ideje használom, vagy csak új installnál érdemes ezzel próbálkozni?
payskin Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Lehet közben is, csak óvatosabban kell eljárni. Ott például a PST-t mindenféleképpen másolni kell és aztán onnan külön megnyitni, különben az Outlook dob egy hátast, ha nem találja ott, ahol utoljára hagyta.
donthomas Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Sziasztok! Mivel az idõm véges, és mielõbb szeretném megoldani a problémám, gyors leszek. Tavaly az egyik "mesterfogások" cikkban láttam egy tippet, hogyan lehet FAT32-bõl NTFS fájlrendszert csinálni, de hiába keresem itthon, nem találom semelyik lapban. Ha valaki tudna egy linket e parancssorról azt megköszönném. Xp-t használok. Köszönettel. Tomtom
stocz Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Szevasztok! Két régebben olvasott cikket/programot sem sikerült megtalálnom, hiába lapozgattam az újság régebbi számait, és a weblap keresõjével sem volt szerencsém. (Mondjuk ez már nem elõször fordult elõ. Én vagyok a béna? Bár ezek a dolgok általában nem okoznak gondot, de az újsággal kapcsolatban ez már többedszerre fordul elõ ) Az egyik program arra szolgált, hogy egy szöveges dokumentumot (vagy egy részét) úgy tudjon az ember egyik alkalmazásból a másikba másolni, hogy az semmilyen formázást ne vigyen magával, csak a nyers szöveget. A másik egy webkamerás cikk volt, amiben az volt leírva, hogy milyen program segítségével tud az ember egy otthoni webkamerás "lakásõrt" megvalósítani. Elõre is köszönöm a segítségeteket. Üdv: Stocz
geri005 Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Sajnos ne tudok pontos információval szolgálni, viszont alternatívák vannak: webcamXP Free v5.3.4.110 A professzionális programmal komplett térmegfigyelést végezhetünk. A képsorozatokat, illetve adásokat közvetlenül feltehetjük a tárhelyünkre, beállíthatjuk a mozgásérzékelést (Motion detektor), a hangfelvételt, vagy csak egyszerûen idõközönként sugárzunk képsorozatokat. A hagyományos USB kamerák (WDM driver) mellett, TV, videókártya, IP.kamera, (JPEG, MJPEG, MPEG4)Windows Media streams (ASF), illetve AVI, WMV, MP4, MOV támogatással is rendelkezik. Illetve Puretext Remélem valamit segítettem
stocz Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Hálás Köszönetem! A PureText volt a keresett program, így utólag már a neve is beugrott. Tökéletesen végzi azt a feladatot, amiért szükségem volt rá. A webcam-os program is teljesen megfelel a céljaimnak. Még egyszer köszönet! Üdv: Stocz
Recommended Posts