Bencce 0 Share Posted August 16, 2006 Kiváncsi vagyok ki milyen brutális. Én eddig csak billentyüzetet vertem szét, meg volt, hogy eldobtam az egeret de nem lett baja... Ha meg sokáig nem olvassa be a meghajtó a cd-t ami épp azonnal kellene, akkor széttöröm Jajj valamelyik modi beállíthatná, mert az elsõ válasz rossz helyre került Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted August 16, 2006 Nem szándékosan, de eldobtam egyszer az egeret. Éjjel Doom3-aztam, és kicsit megijedtem. Aztán repült az asztalon az egér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted August 16, 2006 Suttyó koromban nagyon brutális voltam a gépemmel, mert rossz volt benne a cd-olvasó. Ha nem olvasott, akkor ütöttem, ahol értem. Egyszer egy akkorát rávágtam a tetejére, hogy újraindult. Én az "Igen, nagyobb dolgokat vertem szét (pl: monitor)"-ra tetem a voksot, mert egyszer haverommal a képcsöves monitorunkkat szétvertük fejszével, meg tört már szét egér és billentyű is a kezem ügyében. De már nem vagyok ilyen agresszív. (mióta wireless egerem van) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 16, 2006 Valaki minél brutálisabb, agresszívabb, annál kevésbé áll értelmileg a helyzet magaslatán. Ha valami nem működik, vagy nem jó, annak oka van. A gép szétverése nem oldja meg a problémát. A hardver cseréje, illetve az adott szoftver újratelepítése, illetve az odafigyelés annál inkább. Az elsőre szavaztam, de nálam még ilyen sem volt. Egyszerűen nem verem szét azt, amiért keményen megdolgoztam. Inkább vigyázok rá, és karbantartom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Author Share Posted August 16, 2006 Igen oda is írtam, hogy valamelyik modi kijavíthatná mert a nem, nem is gondoltam rá válasz rossz helyre került. De játék közben csaptam már szét egeret amikor 40 próbákozásom volt már egy pályán Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted August 16, 2006 Soha nem vertem szét semmit, soha nem is fogok, még a kezem se indult be. Ilyen válasz lehetõség nincs úgyhogy nem tudok szavazni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 16, 2006 Én sem vertem még szét semmit, olyan már volt, hogy a nem mûködõ CD kirepült az ablakon, egyszer meg egy egér járt ugyanígy. De valóban nem megoldás, ha ütöd-vered a gépet ( bár ki tudja, láttam már olyat, hogy pont az orosz módszertõl javult meg). Egyszer számtech órán még 2-3 éve padtársamnak nem indult el a gépe ( p1-es Hp Vectra volt fekvõ házban). Bekapcsoltad és se kép se hang. Fogta és párszor a házat odavágta az asztalhoz jó erõsen ( csak úgy csattogott). Meg rásózott egyet-kettõt a ház elejére is ( az elülsõ része le is tört). Bekapcsolta és mûködött. viszont olyanról is hallottam, hogy egy manager kihajította a laptopját az ablakon mérgében, mikor a grafikonok gyenge adatokat mutattak. Mego lyanról is, mikor egy ember azért rugdosta véggi a folyosón a gépet, mert a CD-tálca becsípte a nyakkendõjét és lefejelte a monitort. Láttátok már a géphúzás káros hatásai filmet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Author Share Posted August 16, 2006 Nem. Az mi? Viszont egyszer volt, hogy a nyomató amikor iszonyatosan kellett volna sietnem ilyen 5 percig akart kinyomtatni egy oldalt és ott álltam, láttam milyen lassú (fast draftra volt állítva tehát 3-4 mp egy oldal, mivel szöveges word fájl volt) és úgy elszállt az agyam, hogy belerúgtam a fotelba ami ilyen fonott nem is tudom micsoda, és az beszakadt... MÉg mindig megvan a nyoma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aneurysm 0 Share Posted August 16, 2006 De rohadt aggresszívak vagytok Ha nem mûködik valami akkor én megpróbálom megcsinálni, legfeljebb szomorkodok ha nem sikerül, de meg se fordul a fejemben hogy szétverjem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBoy 0 Share Posted August 16, 2006 Én még a Windows 95-ös idõkben repítettem ki az erkélyrõl egy Microsoft 2 gombos golyós egeret. Nem bírtam idegekkel, hogy hiába mozgatom nem mozdul semmit a képernyõn. Kitéptem a gép hátuljából, kimentem az erkélyre, megpörgettem és átzúztam a szomszédba az egeret. A szomszéd késõbb becsöngetett, és közölte hogy köszöni szépen, de sem neki, sem a rózsáinak nincs szüksége ilyen dísztárgyra, úgyhogy köszöni az ajándékot de nem kell. Este kaptam is a fejemre apámtól, hogy csak ki kellett volna takarítani azt a két kis rudat, amit a golyó mozgat. Bûnbánatból (nomeg bûntetésbõl) vettem zsebpénzbõl új egeret, és vigyáztam rá mint a szemem fényére. Azóta mindenemre úgy vigyázok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 16, 2006 A géphúzás káros hatásai! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 16, 2006 Egér már vérzett el, és a régi P1-es is kapott néhányat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 16, 2006 Egér az minden rendes háztartásban megpusztul egy-kettő. Idén csak egy adta meg magát, de azt nem tanítottam repülni, itt figyel a kukában. Egyébként a rossz CD-k remekül beválnak frizbiként, mi már hajigáltuk itt kertben egymásnak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 16, 2006 Én ritkán mikor nagyon nagyon felidegesít valami (többszöri megoldás próbálkozás után), akkor vágok bele max a billentyûzetembe. Bár mióta ez van, azóta inkább a falat verem. Szeretem ezt a billentyûzetet. Az egér verés tabu nállam (MX1000 lévén... ). Úgy megütni billentyûzetet, hogy totál káros legyen soha nem csináltam. Egyszer az egyiknek kötört a támasztója. Egyik haverom nagy billentyûzet verõ. Halmokban nála a rossz billentyûzetek. De õ olyan szinten veri, hogy görbe mindegyik... Egyszer suliban ebéd szünetben elmentünk sétálni, és találtunk egy kuka mellett egy régi belinea monitort mely a burkolatán lévõ jelek alapján eljátszotta a szeneskályha üzemmódot. Jó kedvünk volt (szép napunk volt) nem kellett több, dicsõségesen bevontattuk a suliba (kábeljénél fogva). Ott elkezdtük szétszedni, hol lábbal, hol csvarhúzóval, vontattuk vele egymást a folyosón. (Irodalom órán inkább a csavarhúzót alkalmaztuk... ) Aztán utolsó óra után lépcsõn le... (Nem lett semmi baja... ) aztán az udvaron megadtuk neki a kegyelem döfést... Becsületünkre válljon: az akció után össze szedtük az összes darabot, és kidobtuk a kukába... Lett rólla pár telefonos kép. Föl rakhatom ha gondoljátok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 47 Share Posted August 16, 2006 Én az elsõ lehetõségre voksoltam, mert elõfordult már, hogy "picit erõsebben nyomtam entert", de azért én se vagyok olyan agresszív. OFF: az Armageddon címû filmben is, amikor letették az atombombát és indultak volna vissza a Földre, nem indult az ûrhajó, erre fogta a csávó a franciakulcsot és addig ütötte-vágta a mûszerfalat, amég be nem indult. ON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 16, 2006 @Gereby Csak nem õ a billentyûzetverõ haverod? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted August 16, 2006 Módosítottam a szavazást, ahogy Bencce kérte. Én nem vertem még szét semmit. Az MX1000-rest nem dobálnám semmi pénzért, a notebookot sem bántom. Linuxot használok, ha valami nem megy rajta, akkor az 99% user error. Nem tudom egyesek miért ütik a gépet. Valószínûleg azért mert nem értenek hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted August 16, 2006 Sosem ütöttem még rá a gépre, de semmi tartozékára sem. Ahhoz én túl nyugodt típus vagyok. Egyébként meg ha nem megy, akkor megjavítom, nem ütöm. Egyesek szerint ha jól oldalba vágják a gépet, akkor megjavul. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 16, 2006 Volt már rá példa, lásd feljebb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crocket 0 Share Posted August 16, 2006 Nem. Az mi? Viszont egyszer volt, hogy a nyomató amikor iszonyatosan kellett volna sietnem ilyen 5 percig akart kinyomtatni egy oldalt és ott álltam, láttam milyen lassú (fast draftra volt állítva tehát 3-4 mp egy oldal, mivel szöveges word fájl volt) és úgy elszállt az agyam, hogy belerúgtam a fotelba ami ilyen fonott nem is tudom micsoda, és az beszakadt... MÉg mindig megvan a nyoma Murphi's law... Én vagy nagyon nyugodt vagyok, vagy idegbeteg... Ahogy Greene írta (user error) a legtöbb baj az én kapkodásomból származott. Viszont mikor elindult a kezem (egyszer történt meg), akkor speciel igazam volt. Szeretek vigyázni a dolgaimra, nem ütöm-vágom õket. Mindennek van oka, hogy miért nem mûködik, én a hibák okát igyekszem keresni. Mára már megtanultam, hogy még a Windows sem MINDENHATÓ ! Ezenkívül szerencsére tudok több nyelven is káromkodni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted August 16, 2006 Nem szándékosan, de eldobtam egyszer az egeret. Éjjel Doom3-aztam, és kicsit megijedtem. Aztán repült az asztalon az egér. Én is pont így jártam 1szer Doom3-azás közben . Sötétben rámtörtek az Imp-ek, és felugrottam, repült egér, billentyûzet . A gépházam teteje az elején már legalább fél centit be van horpadva, mert korábban állandóan rezonált a ház, és csak egy vagy több lesújtás szüntette meg. Azóta már nem rezeg, talán beálltak a lemezek a helyükre . Jah, és nemrég egy régebbi Codegen 300W-os tápomat direkt rövidrezártam, de az biztosítékcserével biztos orvosolható, ugyanis elszállt . Más bûnömre nem emlékszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 16, 2006 így jártam 1szer Egyszer. Nem számmal írjuk az egy-et, ezt 533-nál már megjegyezhetted volna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted August 16, 2006 Általában nem nézegetem, hogy mennyinél járok... Amúgy bocsi, ha nem tetszik, javítsátok ki . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 15 Share Posted August 16, 2006 Egyszer egy ügyfél felhívott éjjel, hogy nem megy a nete, és azonnal menjünk ki. Mondta, hogy a falhoz vágta az egerét pedig olyan szép optikai egér volt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Share Posted August 16, 2006 Én az asztalt szoktam püfölni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts