Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Tegnap újratelepítettem a gépemet, feltettem rá a BsPlayert lejátszónak, mivel eddigi s õt használtam. A legújabb verziót szedtem le a netrõl, de egyszerûen nem hajlandó megnyitni az AVI fájlokat. Csak annyit mond, hogy Can' Open the file. Pedig biztosan nem kodekprobléma van, mert minden más lejátszó egy szó nélkül lejátsza az összeset ( Van fent Divx és Xvid dekóder is). Gyanakodtam a K-Lite kodekpakkra, amit a módosított XP telepítõ feltett magától, de már le lett törölve az is, és minden más lejátszó gond nélkül beolvassa a fájlokat. Feltettem a régi Bs Playert (0.86), õ lejátsza, de minden megnyitás elõtt kidob egy hibaüzenetet, hogy a fájl corrupt és a keresés lassú lesz, de ennek ellenére gond nélkül le lehet játszani és keresni is tudok benne ( mármint beletekerni). Nem lehetne valahogy ezt a hibaüzenetet eltüntetni? Van alatta egy szürke négyzet, ami elvileg arra való, hogyha X-et teszel bele, akkor nem boldogít többet ez az üzenet, de nem lehet kijelölni.

• 1 month later...
Posted

BSPlayer Pro 1.2 van fenn a gépemen. Van egy videóm aminek 2 hangsávja van (angol és magyar) de nem tudok váltani mert az "Audio sáv" menü be van szürkítve. Légyszíves segítsetek. Köszönöm!

Posted

Lehet, hogy ez segít: Beállítások --> Egyéni beállítások --> Audió --> Alapértelmezett audió steam --> 2, alatta Alapértelmezett audió steam (nyelv kód) --> hun.

Posted

Azt már próbáltam, semmi hatása nem volt.

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

Nekem is az a problémám, mint Aneurysmnak: nem tudom a 2. hangsávot lejátszani, csak az elsőt, pedig régebben ment. Esetleg nincs valami más program erre?

UI: kicsit gugliztam, és arra jutottam, hogy a 6-os divx codec akarja kezelni az mpeg4-es filmeket, így a hangsávokat is ==> letöröltem, és a BSplayer is azonnal megjavult

• 4 months later...
Posted

Sziasztok!

Nem tudja valaki hogy lehet BS Plyer-ben képkockát elmenteni?

Posted

Eredeti méret ---> P. Aktuális méret ---> Shift + P.

• 4 weeks later...
Posted

Hali! Nekem a BSPlayer gondolt egyet és minden wmv megnyitásakor kiírja, hogy pufferelés és nem is tudok elõremenni a videkben... eddig ezt nem tette. A februárban elérhetõ legfrissebb ffdshow van fent a gépemen..

Digital Silence
Posted

Miért nem használsz GOM Playert? Link

Posted

Fent van az is, csak már megszoktam a BSPlayert :)

Digital Silence
Posted

A sok kodekpakk bekeverhet.

Posted

Le kellene szedni az ffdshow-t is, feltenni a GSpot-ot, és megnézni milyen codec kell az egyes filmekhez, és azokat külön beszerezni. Nem érdemes semmilyen codec pack-ot feltenni. Jelen esetben ugye Windows Media formátum, úgyhogy ötletem sincs, miért teszi. Lehet, hogy a BSPlayer újratelepítésével megoldódik. Vagy esetleg próbálj egy újabb verziót. :ötlet:

• 2 months later...
Posted

Hello!

Nem ez a téma, de bs player. Eddig nem volt a bsplayerrel semmi bajom, de most egyszer csak bizonyos filmeket lassítva kezd el lejátszani. Ez miért van és mit tehetek ellene? Köszi!

• 4 months later...
Posted

Jó estét:)

Nekem néhány divX filmemen váltakozik a hang magyar és angol között...van valakinek valami ötlete? Bs PLayer Pro 2.26-om van. A válaszokat elõre is köszönöm.

Posted

Kodekkel van gond. De minek BS Player? VLC-t használj, azzal nem lesz baj, és mindent játszik. Már ha nincs külön feltelepített kodek a gépen.

Posted

A BSPlayer rajongók most biztos haragudni fognak, de tapasztalatból írom: a progi közveszélyes néhány ismertebb videószerkesztõ programra, valószinûleg kodek gondok miatt. (Külsõ kodek pakk nélkül is!)

Csatlakozom Alex99-hez, vannak olyan médialejátszók, melyeknek beépített kodekjai vannak, és ingyenesek. A VLC mellett ott van a GomPlayer is.

Posted

Én is használom a BSPlayert, igaz videószerkesztéssel nem foglalkozom, de nem szokott problémám lenni a programmal. Már csak megszokásból telepítem az ffdshow-ot, de nincs hiba a lejátszásokkal. Bár az utólsó néhány hozzászolás kicsit megijesztett, így a következõ újratelepítésnél már a VLC vagy a Gom Player valamelyike lesz csak a gépemen. :) .

Posted

Csatlakozom Alex99-hez, vannak olyan médialejátszók, melyeknek beépített kodekjai vannak, és ingyenesek. A VLC mellett ott van a GomPlayer is.

Az haggyán, hogy beépített kodekek, de elegendõek ahhoz, hogy mindent le is játszanak kivétel nékül, és külön telepített kodekek nélkül. :)

Posted

OK! Próba indul... Köszönök mindent. Azért a rend kedvéért leírom, hogy csak a szükséges kodekek vannak a gépemen, divX nincsen, illetve a BS-sel igen. Nem hittem volna, de ki fogom próbálni a VLC-t. Majd írok mire jutottam.

Kicsit késõbb: nem segített... még ötletek? Bár ha két "jó" lejátszó is ugyanazt a hibát produkálja, lehet a film roszz... illetve talán letörlöm a telepített kodekeket...

Kicsit még késõbb:VLC fent, kodekek eltávolítva, újraindítás és semmi sem változott. Ezek szerint a film hibás...de hogyan lehet ez... :pislog:

Posted

Hello. Akkor ez volt az eredeti gond. Mármint, hogy nem volt fenn divx kodek. Ha VLC-t teszel, szedd le a többi kodeket.

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

A problémám "óriási" :) de tényleg... BS. Player PRO 2.27-em van. Próbáltam képkockát menteni, de nem tudom, hogy milyen könyvtárba és hova menti. Már mindent megnéztem amit csak lehetett, de nem találtam meg, hogy hol lehet beállítani könyvtárat ahova mentse a képeket.

Könyörögöm segítsen nekem valaki, nagyon fontos lenne.

Köszi.

Posted

Inkább azt kéne megkérdezni, hogy a többi multimédiás program miért nem szereti a BSPlayert? Röviden: belerondít mindenhová, és elõszeretettel teszi tönkre a videószerkesztõ programokat. Azt sem értem miért adtál pénzt egy médialejátszó programért? (A Pro ugye az már fizetõs). Vannak ingyenes és sokkal kezesebb programok nála. Például: GomPlayer VLC...stb.

Posted

Szerintem is felejtsd el. Külsõ kodek kell neki.

Posted

Akkor most már tudom miért okoz károkat a BSPlayer, köszi Alex99. Eddig csak a "kármentesítések" során futottam vele össze, azért egy ilyen régi motoros már használhatna saját beépített kodeket.