Adani Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Tegnap újratelepítettem a gépemet, feltettem rá a BsPlayert lejátszónak, mivel eddigi s õt használtam. A legújabb verziót szedtem le a netrõl, de egyszerûen nem hajlandó megnyitni az AVI fájlokat. Csak annyit mond, hogy Can' Open the file. Pedig biztosan nem kodekprobléma van, mert minden más lejátszó egy szó nélkül lejátsza az összeset ( Van fent Divx és Xvid dekóder is). Gyanakodtam a K-Lite kodekpakkra, amit a módosított XP telepítõ feltett magától, de már le lett törölve az is, és minden más lejátszó gond nélkül beolvassa a fájlokat. Feltettem a régi Bs Playert (0.86), õ lejátsza, de minden megnyitás elõtt kidob egy hibaüzenetet, hogy a fájl corrupt és a keresés lassú lesz, de ennek ellenére gond nélkül le lehet játszani és keresni is tudok benne ( mármint beletekerni). Nem lehetne valahogy ezt a hibaüzenetet eltüntetni? Van alatta egy szürke négyzet, ami elvileg arra való, hogyha X-et teszel bele, akkor nem boldogít többet ez az üzenet, de nem lehet kijelölni.
Aneurysm Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 BSPlayer Pro 1.2 van fenn a gépemen. Van egy videóm aminek 2 hangsávja van (angol és magyar) de nem tudok váltani mert az "Audio sáv" menü be van szürkítve. Légyszíves segítsetek. Köszönöm!
Sebi Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Lehet, hogy ez segít: Beállítások --> Egyéni beállítások --> Audió --> Alapértelmezett audió steam --> 2, alatta Alapértelmezett audió steam (nyelv kód) --> hun.
HK Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Sziasztok! Nekem is az a problémám, mint Aneurysmnak: nem tudom a 2. hangsávot lejátszani, csak az elsőt, pedig régebben ment. Esetleg nincs valami más program erre? UI: kicsit gugliztam, és arra jutottam, hogy a 6-os divx codec akarja kezelni az mpeg4-es filmeket, így a hangsávokat is ==> letöröltem, és a BSplayer is azonnal megjavult
tg1977 Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Sziasztok! Nem tudja valaki hogy lehet BS Plyer-ben képkockát elmenteni?
adam89 Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Hali! Nekem a BSPlayer gondolt egyet és minden wmv megnyitásakor kiírja, hogy pufferelés és nem is tudok elõremenni a videkben... eddig ezt nem tette. A februárban elérhetõ legfrissebb ffdshow van fent a gépemen..
h.arpad Posted June 11, 2007 Posted June 11, 2007 Le kellene szedni az ffdshow-t is, feltenni a GSpot-ot, és megnézni milyen codec kell az egyes filmekhez, és azokat külön beszerezni. Nem érdemes semmilyen codec pack-ot feltenni. Jelen esetben ugye Windows Media formátum, úgyhogy ötletem sincs, miért teszi. Lehet, hogy a BSPlayer újratelepítésével megoldódik. Vagy esetleg próbálj egy újabb verziót.
nesssy Posted August 31, 2007 Posted August 31, 2007 Hello! Nem ez a téma, de bs player. Eddig nem volt a bsplayerrel semmi bajom, de most egyszer csak bizonyos filmeket lassítva kezd el lejátszani. Ez miért van és mit tehetek ellene? Köszi!
kapcsolat88 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Jó estét:) Nekem néhány divX filmemen váltakozik a hang magyar és angol között...van valakinek valami ötlete? Bs PLayer Pro 2.26-om van. A válaszokat elõre is köszönöm.
Alex99 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Kodekkel van gond. De minek BS Player? VLC-t használj, azzal nem lesz baj, és mindent játszik. Már ha nincs külön feltelepített kodek a gépen.
Lalolib Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 A BSPlayer rajongók most biztos haragudni fognak, de tapasztalatból írom: a progi közveszélyes néhány ismertebb videószerkesztõ programra, valószinûleg kodek gondok miatt. (Külsõ kodek pakk nélkül is!) Csatlakozom Alex99-hez, vannak olyan médialejátszók, melyeknek beépített kodekjai vannak, és ingyenesek. A VLC mellett ott van a GomPlayer is.
kori Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Én is használom a BSPlayert, igaz videószerkesztéssel nem foglalkozom, de nem szokott problémám lenni a programmal. Már csak megszokásból telepítem az ffdshow-ot, de nincs hiba a lejátszásokkal. Bár az utólsó néhány hozzászolás kicsit megijesztett, így a következõ újratelepítésnél már a VLC vagy a Gom Player valamelyike lesz csak a gépemen. .
Alex99 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Csatlakozom Alex99-hez, vannak olyan médialejátszók, melyeknek beépített kodekjai vannak, és ingyenesek. A VLC mellett ott van a GomPlayer is. Az haggyán, hogy beépített kodekek, de elegendõek ahhoz, hogy mindent le is játszanak kivétel nékül, és külön telepített kodekek nélkül.
kapcsolat88 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 OK! Próba indul... Köszönök mindent. Azért a rend kedvéért leírom, hogy csak a szükséges kodekek vannak a gépemen, divX nincsen, illetve a BS-sel igen. Nem hittem volna, de ki fogom próbálni a VLC-t. Majd írok mire jutottam. Kicsit késõbb: nem segített... még ötletek? Bár ha két "jó" lejátszó is ugyanazt a hibát produkálja, lehet a film roszz... illetve talán letörlöm a telepített kodekeket... Kicsit még késõbb:VLC fent, kodekek eltávolítva, újraindítás és semmi sem változott. Ezek szerint a film hibás...de hogyan lehet ez...
Alex99 Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Hello. Akkor ez volt az eredeti gond. Mármint, hogy nem volt fenn divx kodek. Ha VLC-t teszel, szedd le a többi kodeket.
Coraline Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Sziasztok! A problémám "óriási" de tényleg... BS. Player PRO 2.27-em van. Próbáltam képkockát menteni, de nem tudom, hogy milyen könyvtárba és hova menti. Már mindent megnéztem amit csak lehetett, de nem találtam meg, hogy hol lehet beállítani könyvtárat ahova mentse a képeket. Könyörögöm segítsen nekem valaki, nagyon fontos lenne. Köszi.
Lalolib Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Inkább azt kéne megkérdezni, hogy a többi multimédiás program miért nem szereti a BSPlayert? Röviden: belerondít mindenhová, és elõszeretettel teszi tönkre a videószerkesztõ programokat. Azt sem értem miért adtál pénzt egy médialejátszó programért? (A Pro ugye az már fizetõs). Vannak ingyenes és sokkal kezesebb programok nála. Például: GomPlayer VLC...stb.
Lalolib Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Akkor most már tudom miért okoz károkat a BSPlayer, köszi Alex99. Eddig csak a "kármentesítések" során futottam vele össze, azért egy ilyen régi motoros már használhatna saját beépített kodeket.
Recommended Posts