aty Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ha széleskörû felhasználásra kell, és nem nézzük az árát, akkor egyértelmûen az MS Office. Ha széleskörû felhasználásra kell, és fontos az ára is akkor Openoffice. Ha egyszerû felhasználásra kell, akkor Gnome Office. KOffice szerintem alkalmatlan bármilyen feladatra még. Ha csak Kofficeal dolgozunk és nem adjuk ki senkinek a munkát, és nem kapunk kívülrõl se MS doksikat, akkor esetleg használható.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Több elsõ helyezettem is van: Ha van pénz, akkor Microsoft Office, ha nincs, vagy otthonra kell Microsoft Office kompatibilis program, akkor OpenOffice 2.0 Második helyezetként pedig szintén otthonra alkalmas lehet a Works 8.0 Nem nagy szám, de jól el lehet vele lenni.
vmiki Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 A béta alapján az Office 2007 szerintem remek lesz, csak hát az ára. Szerintem az EuroOffice is nagyon jó, sok a hasznos kiegészítés (európai nyelvek támogatása, stb...).
cölöp Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 OpenOffice, ingyen van, és nekem bõven elég. De azt nem állítom hogy ez a legjobb.
kaliode Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Én nemrég a 602-t próbáltam ki és nagyon jó. A dátumok megjelenítésénél volt egy kis kompatibilitási hiba, de attól el lehet tekinteni.
SkyBird Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Már bocs, de hogy melyik a legjobb, annak semmi köze az árához. Az egy másik kérdés, hogy megéri-e az árát, hogy mi az ár/minõség arány. Ingyenes programnál meg az ár nem játszik.
kaliode Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Ha a betöltés sebességét nézed, az OpenOffice vesztes. Ha ingyenes irodai programcsomagról van szó, akkor már inkább a Gnome Office. Nem tudja valaki, hogy terveznek-e elõadáskészítõ a GNOME Office projectben?
aty Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 http://hup.hu/node/28608 - egész normálisan összedobott webes felület, azt hiszem táblazatkezelõ is készül. Google Office
root_kiskacsa Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Én is kipróbáltam, bár van ami nem egészen pozitívumként maradt meg bennem. Például ezt a mondatot bemásolnánk, és elmentenénk egy HTML fileként, majd megnyitnánk a html file-t, sajnos az ékezetek helyén kérdõjelek lennének. Nem értem miért, hogyha webes felület elfogadja stb. Na mindegy, még majd úgyis javítják a hibákat, és lesz magyarosítás. Remélem. :] -Wiretly.comról volt szó... -
root_kiskacsa Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 GNOME csomag része. Szerintem: apt-get install agnubis.
Recommended Posts