Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted (edited)

Sziasztok !

Segítsetek, hogy mi lehet az oka, hogy mozgóképet nem játszik le a videolejátszó, sem az internetrõl, sem pedig azt. amit a telcsivel vettem föl. Megjelenik a képernyõ, elindul a lejátszás ezt jelzi a kis háromszög, aztán semmi több, sötét marad a képernyõ. Késõbb üzenet, hogy "nem válaszol". Ezzel vége. Mondjátok mit, hol keressek mit cselekdjek? Elõre is köszi!

Edited by Spányik Balázs
Posted

Jó lenne esetleg a videólejátszó nevét tudni... Egyébként előfordulhat, hogy valamilyen kodek-probléma.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Ha feltettél BÁRMILYEN kodekpakkot, akkor annak annyi is. Ajánlatos lehet ebben az esetben egy Windows újratelepítés, és a kodekpakkok alapos elfelejtése.

Posted

Szevasztok!

A Média Player 10, Winamp és a Quick Time player vannak a gépen és egyik sem reagál. MiniDisc! Valamit bővebben a kódekpakkról. Nem emlékszem hogy bár mit is tettem volna. Igazság az, hogy korábban szuperált ez nekem, csak pár napja van ez a gondom. Egyik cimborám kért meg, hogy gépezhessen és azóta van ez a kanyi-manyi eset. Bár ő semmit nem vall be. Ezek után mondjatok valami hasznosat. Addig nem telepítem újból az XP-t.

Köszi.

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Így nem tudunk segíteni. A kodekpakkról annyit, hogy ne egy programot keress, hanem egy olyan "valami", ami telepakolja a géped kodekekkel, többek közöt rengeteg hibás, és haszontalan szeméttel, aminek ez a következménye.

Annyit megpróbálhatsz, hogy 1: újratelepíted a Windows Media Playert, 2: a társításokban kiveszed a Media Playerben az összes pipát, leokézod, majd megint vissza az összes pipa, és megint okézás. Így talán megjavul.

Posted

Az mmview nevû kis progival meg tudod állapítani, hogy milyen codec van a gépeden.

==================================================

Display Name : 3ivx D4 Video Encoder

Description : 3ivx D4 4.5.1 Pro Video for Windows Codec

Version : 4, 5, 1, 30

Company : 3ivx.com

Filename : C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\filters\3ivxDSEncoder.ax

Product Name : 3ivx D4 4.5.1 Pro

Disabled : No

Type : ActiveX Filter

Size : 315,392

Created Date : 2006.04.02. 15:16:22

Code :

==================================================

A "filename"-nál megállapítható, hogy a K-Lite Codec pack a gépen van.

Jobb klikk után engedélyezheted vagy tilthatod a bejegyzést.

http://www.nirsoft.net/utils/mmview.zip

Innen veheted le a programot.

netjáró

Posted

Például ffdshow-t nem telepítettél? Akár több verziót is, az elõzõ unistallálása elõtt?

• 2 weeks later...
Posted

Üdv minden fórumtagnak,Szevasztok !

Elnézés a hosszú hallgatásért,most érkeztem nyaralásból és már közlöm is a fejleményeket.

Ami eredmény az az,hogy a VLC média playerral a PC World ujság DVD mellékletén lévõ fil-

met és egyéb más DVD-ket letudok játszani.

Ami továbbra is gond a wmplayer mûsortárába korábban felvett klippeket nem tudom megte-

kinteni, mert hiba üzenetet kapok,hogy "A wmplayer.exe hibát észlelet,ezért leáll".stb.stb.

A hiba paraméterei:

AppNane : wmplayer.exe AppVer : 10.0.0 3802 ModName : ffdshow.ax

ModVer :1.0.2 1998 Offset : 0006a4aa

vmiki-nek üzenem korábbi kérdésére : ffdshow van a gépen (nem tudom mióta)ami az alábbiakat

tartalmazza.

ffdshow video decoder configurálása :

- Kódekek-nél -Utófeldolgozás,-élesítés,-zaj,-feliratok a kockában kipipálva.

- Format - nál felsorolások,

- Decoder-nél libavcodec és disabled megjelölések,

- Supported FOURCCs/remarks-nál szintén egy csomó különféle felsorolás,

És most az én angoltudásommal meg állt az ész és helyben járok.

Ha a fentikben leírtakra van valami javaslat vagy tanács ami orvosolni tudja ezeket a problé-

mákat,azt elõre is megköszöm

Posted

Sziasztok!

Nekem a következõ a gondom:

van egy fájlom ( azt hiszem divx es). Ha megnyitom bármely lejátszóval, akkor a hang elindul, de a kép sehol....

Mi lehet a gond?

Posted

Hali!

DVD lejátszásnál kicsit szaggat a kép, a színek sem az igaziak olyan mint ha kisebb színfelbontásban lenne be állítva (pixelesedés). Ha viszont Mpeg2-es filmet nézek tökéletesen lejátssza a 6.4-es Media Player.

Vadonat új XP Professzional SP2, semmi kodek csomag, csak a WinDVD 5-ös van telepítve.

Via Epia M alaplap, 1Ghz Cpu, 1GB memória, 500MB Virtuális memória, integrált videó kártya 128MB.

Vajon mi van beállítva rosszul? Szerintem a vasnak bírnia kéne a DVD-t.

tanko_sz@

Kodek hiány. Nézd meg valamilyen progival, hogy a film milyen kodekkel van tömörítve PL: GSpot http://www.headbands.com/gspot/ .

Halasi Miklós
Posted

A hiba paraméterei:

AppNane : wmplayer.exe AppVer : 10.0.0 3802 ModName : ffdshow.ax

ModVer :1.0.2 1998 Offset : 0006a4aa

Most mondhatnám, hogy ezért nem szeretem az ffdshow-t, dehát hiába minden... :hááát:

• 1 month later...
Posted

Image adjustment - kép beállítások.

Gamma és fényerõ: mi a különbség?