Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Racer

csutomi

Recommended Posts

Posted

Letöltöttem a racer nevezetû játékot és hozzá néhány pályát, de a legtöbb esetben, ha új játékot kezdek, néhány másodperc múlva azt írja ki, hogy "get back on the road" és visszarak a kiindulópontra. (Akkor is, ha el sem mozdulok onnan.) Mi lehet a gond?

Posted

Én is leszedtem Linuxra, tetszik. De nekem is van egy problámám: leszedtem hozzá pár autót, de nem működnek. Pedig a Car select menüben kiválasztom az újat, és amikor játszani kezdek egyszerűen kilép. :( Erre mi az orvosság?

Csutomi, sajnos nem tudom. :(

Posted

No, megvan, a legújabb windowsos bétával jól működik, minden Windows emulátorral Linuxon, csak nagyon szaggat.

#Garono: Én Linuxra a 0.5.2 bétát szedtem le, azon az összes autót betölti, nem lép ki, csak legfeljebb nem indul el, de azt lehet javítani. Melyik verziót tetted fel? Van OpenGL támogatásod?

Viszont még egy probléma, hogy a pályák többsége piros, erre sajnos még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet kijavítani, pedig ki lehet. (Némelyik autónál is ez van.)

Posted

OpenGL 1.5-öm van, de tökmindegy, mert az alapkocsival tökéletesen megy a játék. :hááát:

Amúgy a 0.5-ös angol verziót szedtem le. :ötlet: