csutomi Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Letöltöttem a racer nevezetû játékot és hozzá néhány pályát, de a legtöbb esetben, ha új játékot kezdek, néhány másodperc múlva azt írja ki, hogy "get back on the road" és visszarak a kiindulópontra. (Akkor is, ha el sem mozdulok onnan.) Mi lehet a gond?
Garono Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Én is leszedtem Linuxra, tetszik. De nekem is van egy problámám: leszedtem hozzá pár autót, de nem működnek. Pedig a Car select menüben kiválasztom az újat, és amikor játszani kezdek egyszerűen kilép. Erre mi az orvosság? Csutomi, sajnos nem tudom.
csutomi Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 No, megvan, a legújabb windowsos bétával jól működik, minden Windows emulátorral Linuxon, csak nagyon szaggat. #Garono: Én Linuxra a 0.5.2 bétát szedtem le, azon az összes autót betölti, nem lép ki, csak legfeljebb nem indul el, de azt lehet javítani. Melyik verziót tetted fel? Van OpenGL támogatásod? Viszont még egy probléma, hogy a pályák többsége piros, erre sajnos még nem jöttem rá, hogy hogyan lehet kijavítani, pedig ki lehet. (Némelyik autónál is ez van.)
Garono Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 OpenGL 1.5-öm van, de tökmindegy, mert az alapkocsival tökéletesen megy a játék. Amúgy a 0.5-ös angol verziót szedtem le.
Recommended Posts