Kung-lee Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Üdvözletem! Szeretném, ha ajánlanának nekem egy ügyes, kicsi, ingyenes - esetleg desktop - naptárat, ami nem online, és nem akar más funkciókat rámerõltetni, mint a google desktop például. Elõre is köszönöm, Márton (bocs hogy új témát hoztam létre, de nem találtam a megfelelõt)
vmiki Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ha csak, és kizárólag naptár kell, akkor pl a Yahoo! Widgets kiváló, ez olyan kis cetlit tesz az asztalra, de ehhez a programhoz más kis hasznos dolgok is vannak, és azt használod amelyiket akarod
warynski Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 A PCW 2005. augusztusi mellékletén: Advanced Diary 1.2.
atikovi Posted August 18, 2006 Posted August 18, 2006 Én javaslom a Mozilla Sunbird-öt. Ha esetleg ez nem tetszene, akkor a Microsoft Outlook se rossz.
payskin Posted August 19, 2006 Posted August 19, 2006 Tegyük rögtön hozzá, hogy az Outlook sem nem kicsi, sem nem ingyenes, és az ügyessége is... szo-szo, továbbá mindenféle más funkciókat erőltet a felhasználóra, szóval, nagyon nem felel meg a Kung-lee által lefektetett kritériumoknak.
PCbarát Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A következõ címen találhatsz egy ügyes kis magyar fejlesztésû ingyenes naptárszoftvert. Én régóta használom és nagyon tetszik. http://zsisoft.uw.hu/ Üdv PCbarát
Bencce Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 Én is a Rainlendart ajánlom nagyon jó kis progi!
juhosv Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Ha már naptárprogramokról van szó, tud valaki olyan programot, amellyel naptárt lehet nyomtatni? A családi fotókból szeretnék nyomtatni A4-esre falinaptárt. És persze ingyenes legyen, mert a kipróbálható programok nem igazán jók, mivel odateszik a névjegyüket a naptárra.
paprix Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Ez egy jó NAPTÁRKÉSZíTŐ és ingyenes, ráadásul magyarul is tud Különben én is a Rainlendar-ra szavazok, mert nagyon szépen szkinezhető, a hónapok és a hetek napjait pedig könnyen át lehet írni magyarra, de sajnos csak az előző verziókban
fapuma Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 A kettes skinjeinek csak átnevezed a kiterjesztését zipre, és már el is tudod érni a képeket.
Kiskalóz Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Essential PIM Ingyenes, és Pen-Drive-on hordozva bármelyik gépen tudod használni (ha ezt akarod, akkor a portable verziót szedd le). Jelszóval védhetõ, magyarul is tud stb. stb. stb.! Weboldal
Recommended Posts