Jump to content
GSForum - Segélyvonal

naptárprogram

Recommended Posts

Posted

Üdvözletem!

Szeretném, ha ajánlanának nekem egy ügyes, kicsi, ingyenes - esetleg desktop - naptárat, ami nem online, és nem akar más funkciókat rámerõltetni, mint a google desktop például.

Elõre is köszönöm,

Márton

(bocs hogy új témát hoztam létre, de nem találtam a megfelelõt)

Posted

Ha csak, és kizárólag naptár kell, akkor pl a Yahoo! Widgets kiváló, ez olyan kis cetlit tesz az asztalra, de ehhez a programhoz más kis hasznos dolgok is vannak, és azt használod amelyiket akarod

Posted

A PCW 2005. augusztusi mellékletén: Advanced Diary 1.2.

Posted

Tegyük rögtön hozzá, hogy az Outlook sem nem kicsi, sem nem ingyenes, és az ügyessége is... szo-szo, továbbá mindenféle más funkciókat erőltet a felhasználóra, szóval, nagyon nem felel meg a Kung-lee által lefektetett kritériumoknak. :hááát:

• 2 weeks later...
Posted

A következõ címen találhatsz egy ügyes kis magyar fejlesztésû ingyenes naptárszoftvert. Én régóta használom és nagyon tetszik.

http://zsisoft.uw.hu/

Üdv PCbarát

Posted

A samurize-nak is van ilyen funkciója.

Posted

Én is a Rainlendart ajánlom :) nagyon jó kis progi!

• 3 months later...
Posted

Ha már naptárprogramokról van szó, tud valaki olyan programot, amellyel naptárt lehet nyomtatni? A családi fotókból szeretnék nyomtatni A4-esre falinaptárt. És persze ingyenes legyen, mert a kipróbálható programok nem igazán jók, mivel odateszik a névjegyüket a naptárra.

• 2 weeks later...
Posted

Ez egy jó NAPTÁRKÉSZíTŐ és ingyenes, ráadásul magyarul is tud

Különben én is a Rainlendar-ra szavazok, mert nagyon szépen szkinezhető, a hónapok és a hetek napjait pedig könnyen át lehet írni magyarra, de sajnos csak az előző verziókban

Posted

A kettes skinjeinek csak átnevezed a kiterjesztését zipre, és már el is tudod érni a képeket. ;)

• 2 weeks later...
Posted

Essential PIM

Ingyenes, és Pen-Drive-on hordozva bármelyik gépen tudod használni (ha ezt akarod, akkor a portable verziót szedd le). Jelszóval védhetõ, magyarul is tud stb. stb. stb.!

Weboldal