Kung-lee 0 Share Posted August 9, 2006 Üdvözletem! Szeretném, ha ajánlanának nekem egy ügyes, kicsi, ingyenes - esetleg desktop - naptárat, ami nem online, és nem akar más funkciókat rámerõltetni, mint a google desktop például. Elõre is köszönöm, Márton (bocs hogy új témát hoztam létre, de nem találtam a megfelelõt) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki 0 Share Posted August 9, 2006 Ha csak, és kizárólag naptár kell, akkor pl a Yahoo! Widgets kiváló, ez olyan kis cetlit tesz az asztalra, de ehhez a programhoz más kis hasznos dolgok is vannak, és azt használod amelyiket akarod Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted August 9, 2006 A PCW 2005. augusztusi mellékletén: Advanced Diary 1.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted August 9, 2006 Rainlendar (skinezhetõ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted August 11, 2006 UK's Kalender, innen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
atikovi 0 Share Posted August 18, 2006 Én javaslom a Mozilla Sunbird-öt. Ha esetleg ez nem tetszene, akkor a Microsoft Outlook se rossz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted August 19, 2006 Tegyük rögtön hozzá, hogy az Outlook sem nem kicsi, sem nem ingyenes, és az ügyessége is... szo-szo, továbbá mindenféle más funkciókat erőltet a felhasználóra, szóval, nagyon nem felel meg a Kung-lee által lefektetett kritériumoknak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PCbarát 0 Share Posted August 28, 2006 A következõ címen találhatsz egy ügyes kis magyar fejlesztésû ingyenes naptárszoftvert. Én régóta használom és nagyon tetszik. http://zsisoft.uw.hu/ Üdv PCbarát Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 28, 2006 A samurize-nak is van ilyen funkciója. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bencce 0 Share Posted August 28, 2006 Én is a Rainlendart ajánlom nagyon jó kis progi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
juhosv 0 Share Posted December 5, 2006 Ha már naptárprogramokról van szó, tud valaki olyan programot, amellyel naptárt lehet nyomtatni? A családi fotókból szeretnék nyomtatni A4-esre falinaptárt. És persze ingyenes legyen, mert a kipróbálható programok nem igazán jók, mivel odateszik a névjegyüket a naptárra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paprix 0 Share Posted December 18, 2006 Ez egy jó NAPTÁRKÉSZíTŐ és ingyenes, ráadásul magyarul is tud Különben én is a Rainlendar-ra szavazok, mert nagyon szépen szkinezhető, a hónapok és a hetek napjait pedig könnyen át lehet írni magyarra, de sajnos csak az előző verziókban Link to comment Share on other sites More sharing options...
fapuma 0 Share Posted December 18, 2006 A kettes skinjeinek csak átnevezed a kiterjesztését zipre, és már el is tudod érni a képeket. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiskalóz 0 Share Posted December 26, 2006 Essential PIM Ingyenes, és Pen-Drive-on hordozva bármelyik gépen tudod használni (ha ezt akarod, akkor a portable verziót szedd le). Jelszóval védhetõ, magyarul is tud stb. stb. stb.! Weboldal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts