Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Messenger Discovery Live

Kovács Gyula (MiniDisk)

Recommended Posts

Scorpion Spyke
Posted

IPB kép

Feltettem, azóta így indul az msn. :( És aztán ennyi, kilép....

Posted

Én is felraktam, semmi gond, de ahogy nézem, túl sok mindenre nem használató, legalább is én arra lettem volna kíváncsi, hogy 1-2 régen látott ismerõsöm mikor jelentkezett be utoljára, vagy le vagyok-e tiltva, de csak arról vezet statisztikát, ami a telepítése után történt. :hmm:

Scorpion Spyke
Posted

Na várjunk lehet rosszul telepítettem? Teljesen bezártam az msn-t telepítés közben, ez lehet a baj? Shia-ko te hogyan telepítetted?

Posted

Nincs róla valami magyar info, hogy mi merre meddig?

Posted

Na várjunk lehet rosszul telepítettem? Teljesen bezártam az msn-t telepítés közben, ez lehet a baj? Shia-ko te hogyan telepítetted?

Jót kérdeztél, mert én most raktam fel a Live-ot, és közben felraktam/leszedtem a Plus-t is, így nem emlékszem, de valószínûéeg futott közben. :upsz:

Posted

Nekem meg, miután feltettem, és elindítottam az MSN-t számtalan kizárólag leokézható kis ablak ugrott elõ 'X' -szel a közepén, amit alig gyõztem bezárogatni, és mivel elvileg tiltva vannak teljes mértékben a pop-up ablakok, és eddig sehol semmi oldalon nem volt velük gond, úgyéreztem, ez a program az, amire akkor köszönöm, de tovább igényt nem tartok. :S

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted

Akkor Neked jól települt! Elsõ alkalommal mindig ezt csinálja! :D

Scorpion Spyke
Posted

Nekem meg még mindig fennáll a probléma, akárhogyan is telepítem! :(

Posted

Nem a programmal kapcsolatban, de azt kiváltó:

Állapotellenõrzés - modjuk jó sok hirdetéssel van megtámogatva az oldal, de települni nem vett észre se a tûzfal, se a kémprogramkeresõ.

Az állapotából meg kiderül tényleg offline, vagy csak letiltott

Posted

Nekem sem nyerte el a tetszésemet. Kb 10 percet volt fent.

Posted

Akkor Neked jól települt! Elsõ alkalommal mindig ezt csinálja! :D

Na szééép, mondhatom. :D Ha úgyszolván ez normális dolog, akkor majd még egyszer kipróbáljuk a napokban. :)

Posted

Legalább elolvashattad volna, hogy mi van afelugró ablakban. :démonikacaj:

Posted

Csak egy 'X' volt bennük, semmi több; mindben, és volt vagy egy tucat.

Posted

Nálam is ugyanaz a helyzet, mint Scorpion Spyke-nál, megjelenik az a hibaüzenet és nem lehet megnyitni az msn-t. :(

Posted

De a Messenger Plus! Live-ban is van egy olyan, hogy Partnerlista-karbantartó, és ott kiírja, hogy te fenn vagy-e az õ listáján, vagy sem.

Posted

A Messenger Plus Live-val lehet használni Messenger Discovery Live-ot?

Posted
Csak egy 'X' volt bennük, semmi több; mindben, és volt vagy egy tucat.

Akkor ott más gond is lehet, mert minden X-elhetõ rubrikához van leírás, hogy mit állítasz vele. :hmm:

Scorpion Spyke
Posted
De a Messenger Plus! Live-ban is van egy olyan, hogy Partnerlista-karbantartó, és ott kiírja, hogy te fenn vagy-e az ő listáján, vagy sem.

Igen, de az azt mutatja ki, hogy letörölt-e a partnerlistájáról. Ha én azt akarom megnézni, hogy levagyok-e tiltva nála, akkor szükségem lesz a Discovery-re, mert attól, hogy tiltott, még fenn vagyok a listáján.

Posted

Ez a Discovery nálam sem mûködik tökéletesen. A messenger indítása után megjelenik egy "loading" ablak, ami az idõkvégezetéig megy... Ha a feladatkezelõbõl kilövöm a loader.exe-t, akkor bejön a messenger és a discovery is úgytünik, hogy mûködik. De ezt a színjátékot mindig el kell játszani :mérges:

Inkább töröltem, majd talán egy új verzió :hááát:

Posted (edited)

Sziasztok

Új vagyok itt, de remélem tud valaki segíteni vagy magyarázatot adni.

Amikor feltelepítettem a Messenger Discovery Live beta verzióját, az teljessen elcseszte a gépem grafikáját, és egyedül a rendszervisszaállítással tudtam helyrehozni. Megvártam míg kijön a teljes verzió, és szerintetek mi történt? Semmi. Ugyanúgy elbarmolja, nem csak a Messengert, de az egész gépem grafikáját. Miért? Mit tehetek? Kell ez a program, mivel lehet vele videobeszélgetést felvenni a Messengeren keresztül. Van-e másik program, ami lehetővé tenné számomra ezt az opciót a Messengerben? A Plusban nincs ilyen opció. Vagy valaki meg tudná mondani hogy miért romlik el a grafika, és hogy lehet vagy honnan lehet letölteni és üzembe helyezni, hogy jól működjön?

Mindent köszi!

Sziasztok!

Fórumszabályzat, 3. pont!

Edited by Spányik Balázs
root_kiskacsa
Posted (edited)

Sziasztok!

Ez a Discovery program egyébként mit csinál? Az előző verzióját ismerem/ismertem. Az az volt, amikor lehetett más nevében irni "limitate szöveg", illetve egyéb szamárságokat lehetett vele csinálni. Ebben a verzióban van valami "értelmes" funkció is?

Üdv!

Fórumszabályzat, 3. pont!

Edited by Spányik Balázs
  • 2 months later...
Posted

hello

én nagyon okosan bejelöltem hogy sehol ne tegyen ikont bár hiába volt bejelölve minden akkor is csak az asztalon volt kitéve

hogy tudnám ezt orvosolni?

Posted

Sziasztok!

Nekem az a bajom ezzel a programmal, hogy miután feltelepítem, nem jön be automatikusan...

Megnyitom a toalcommanderböl, le is teszi a tálcára a kis ikont, de ha kezdeni akarok vele valamit, akkor kiirja jol, hogy nem vagyok bejelntkezve az msnbe. Pedig bevagyok. Most akkor mivan :?:

• 2 months later...
Posted

A Messenger Discovery hol mutatja meg nekem, hogy ki tiltott le? :upsz: