Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 7, 2006 http://live.msgdiscovery.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted August 7, 2006 Feltettem, azóta így indul az msn. És aztán ennyi, kilép.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 7, 2006 Én is felraktam, semmi gond, de ahogy nézem, túl sok mindenre nem használató, legalább is én arra lettem volna kíváncsi, hogy 1-2 régen látott ismerõsöm mikor jelentkezett be utoljára, vagy le vagyok-e tiltva, de csak arról vezet statisztikát, ami a telepítése után történt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted August 7, 2006 Na várjunk lehet rosszul telepítettem? Teljesen bezártam az msn-t telepítés közben, ez lehet a baj? Shia-ko te hogyan telepítetted? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 7, 2006 Nincs róla valami magyar info, hogy mi merre meddig? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 8, 2006 Na várjunk lehet rosszul telepítettem? Teljesen bezártam az msn-t telepítés közben, ez lehet a baj? Shia-ko te hogyan telepítetted? Jót kérdeztél, mert én most raktam fel a Live-ot, és közben felraktam/leszedtem a Plus-t is, így nem emlékszem, de valószínûéeg futott közben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted August 8, 2006 Nekem meg, miután feltettem, és elindítottam az MSN-t számtalan kizárólag leokézható kis ablak ugrott elõ 'X' -szel a közepén, amit alig gyõztem bezárogatni, és mivel elvileg tiltva vannak teljes mértékben a pop-up ablakok, és eddig sehol semmi oldalon nem volt velük gond, úgyéreztem, ez a program az, amire akkor köszönöm, de tovább igényt nem tartok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 8, 2006 Akkor Neked jól települt! Elsõ alkalommal mindig ezt csinálja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted August 8, 2006 Nekem meg még mindig fennáll a probléma, akárhogyan is telepítem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki 0 Share Posted August 8, 2006 Nem a programmal kapcsolatban, de azt kiváltó: Állapotellenõrzés - modjuk jó sok hirdetéssel van megtámogatva az oldal, de települni nem vett észre se a tûzfal, se a kémprogramkeresõ. Az állapotából meg kiderül tényleg offline, vagy csak letiltott Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted August 8, 2006 Nekem sem nyerte el a tetszésemet. Kb 10 percet volt fent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted August 8, 2006 Akkor Neked jól települt! Elsõ alkalommal mindig ezt csinálja! Na szééép, mondhatom. Ha úgyszolván ez normális dolog, akkor majd még egyszer kipróbáljuk a napokban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 8, 2006 Legalább elolvashattad volna, hogy mi van afelugró ablakban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted August 8, 2006 Csak egy 'X' volt bennük, semmi több; mindben, és volt vagy egy tucat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 47 Share Posted August 10, 2006 Nálam is ugyanaz a helyzet, mint Scorpion Spyke-nál, megjelenik az a hibaüzenet és nem lehet megnyitni az msn-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vmiki 0 Share Posted August 10, 2006 De a Messenger Plus! Live-ban is van egy olyan, hogy Partnerlista-karbantartó, és ott kiírja, hogy te fenn vagy-e az õ listáján, vagy sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted August 10, 2006 A Messenger Plus Live-val lehet használni Messenger Discovery Live-ot? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 10, 2006 Csak egy 'X' volt bennük, semmi több; mindben, és volt vagy egy tucat. Akkor ott más gond is lehet, mert minden X-elhetõ rubrikához van leírás, hogy mit állítasz vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted August 10, 2006 De a Messenger Plus! Live-ban is van egy olyan, hogy Partnerlista-karbantartó, és ott kiírja, hogy te fenn vagy-e az ő listáján, vagy sem. Igen, de az azt mutatja ki, hogy letörölt-e a partnerlistájáról. Ha én azt akarom megnézni, hogy levagyok-e tiltva nála, akkor szükségem lesz a Discovery-re, mert attól, hogy tiltott, még fenn vagyok a listáján. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted August 12, 2006 Ez a Discovery nálam sem mûködik tökéletesen. A messenger indítása után megjelenik egy "loading" ablak, ami az idõkvégezetéig megy... Ha a feladatkezelõbõl kilövöm a loader.exe-t, akkor bejön a messenger és a discovery is úgytünik, hogy mûködik. De ezt a színjátékot mindig el kell játszani Inkább töröltem, majd talán egy új verzió Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyro 0 Share Posted August 14, 2006 (edited) Sziasztok Új vagyok itt, de remélem tud valaki segíteni vagy magyarázatot adni. Amikor feltelepítettem a Messenger Discovery Live beta verzióját, az teljessen elcseszte a gépem grafikáját, és egyedül a rendszervisszaállítással tudtam helyrehozni. Megvártam míg kijön a teljes verzió, és szerintetek mi történt? Semmi. Ugyanúgy elbarmolja, nem csak a Messengert, de az egész gépem grafikáját. Miért? Mit tehetek? Kell ez a program, mivel lehet vele videobeszélgetést felvenni a Messengeren keresztül. Van-e másik program, ami lehetővé tenné számomra ezt az opciót a Messengerben? A Plusban nincs ilyen opció. Vagy valaki meg tudná mondani hogy miért romlik el a grafika, és hogy lehet vagy honnan lehet letölteni és üzembe helyezni, hogy jól működjön? Mindent köszi! Sziasztok! Fórumszabályzat, 3. pont! Edited August 19, 2006 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
root_kiskacsa 0 Share Posted August 18, 2006 (edited) Sziasztok! Ez a Discovery program egyébként mit csinál? Az előző verzióját ismerem/ismertem. Az az volt, amikor lehetett más nevében irni "limitate szöveg", illetve egyéb szamárságokat lehetett vele csinálni. Ebben a verzióban van valami "értelmes" funkció is? Üdv! Fórumszabályzat, 3. pont! Edited August 19, 2006 by Spányik Balázs Link to comment Share on other sites More sharing options...
csdavid 0 Share Posted October 31, 2006 hello én nagyon okosan bejelöltem hogy sehol ne tegyen ikont bár hiába volt bejelölve minden akkor is csak az asztalon volt kitéve hogy tudnám ezt orvosolni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jenoba 0 Share Posted November 4, 2006 Sziasztok! Nekem az a bajom ezzel a programmal, hogy miután feltelepítem, nem jön be automatikusan... Megnyitom a toalcommanderböl, le is teszi a tálcára a kis ikont, de ha kezdeni akarok vele valamit, akkor kiirja jol, hogy nem vagyok bejelntkezve az msnbe. Pedig bevagyok. Most akkor mivan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 47 Share Posted January 21, 2007 A Messenger Discovery hol mutatja meg nekem, hogy ki tiltott le? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts