Departed Soul Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Egyszerû kis topic, lehet értelme sincs, de kíváncsi vagyok melyik CS-t tartjátok a legjobbnak! Részemrõl 1.5... Lehet bugos, régi, de a netes játékhangulata felbecsülhetetlen... És abban legalább már jó vagyok Oh, és még egy kérdésem is lenne... Ha valaki CS-bajnokságra készülne, melyikkel játszon, Condition Zero, vagy Source? Pár év múlva már csak ezekkel lesznek versenyek... ír:
Sanzi Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Én mindig is a Condition Zeroval játszottam. Kipróbáltam a Source-ot, de nem jött be.
Departed Soul Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Megértem, nem jó dolog a régi CS-bõl egy "múzeumot" csinálni
Shia-ko Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 A régi CS-ekkel játszottam még az egyetemen, de mivel most a CZ van meg, így azzal játszom, ha van idõm.
CDNorbi8 Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Én 1.5öt, 1.6-ot, CZ-t és Source-t már kipróbáltam, de akkor is a Source marad, ha eléggé rossz a hitbox-a.
Timer Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Én elég régóta CS-zem, és az 1.5-tel kezdtem. Valahogy azóta is az a nagy "szerelem". Nemrégiben eredetiben megkaptam a Counter Strike Anthology-t, amin a CZ van...nem rossz, nem rossz...de valahogy nem olyan pergõs az akció. Nem érzem azt, hogy "naaiggennnneztmostegylövéssel", sokkal inkább azt, hogy "megvagyezzzazzzzooooóóóóómárcsakötlõszervan...ezthogyéltedtúl???!!!!" Meg ugye a steam. Szerintem ha megveszem eredetiben a játékot, van egy jó szériálom, ne kelljen már még a neten is trógerkódnom az aktiválásával!!!! Source-szal nem is próbálkoztam, az 1.6-ot meg annak idején azért útáltam meg, mert állandóan fal mögül lõttek ki. Volt viszont egy nagyon frankó pálya, azt hiszem csak annyi volt a neve, hogy deatmatch...két torony, egy nagy terület tele ládákkal, és egymással szemben felálltak a csapatok...paintball felling-je volt, de taroltam rajta a sok campeléshez szokott arc között
CDNorbi8 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Deatmatch több páyán is lehte, sõt az összesen, ez szerverfüggõ. Bár Deathmatchbe én is szoktam tarolni mint a 21.
Adani Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 A koliban az 1.6-ossal tolja mindenki, én is, bár már régen nem CS-ztem. Tavaly még gyakrabban, viszont még megvan az akkor vett CS pólóm.
Adani Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Meg az ingyen jár a Half Life 2-höz. Nekem mondjuk a HL2 is ingyen járt.
eremit Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Én a Condition Zeroval próbáltam játszani, de nem ment. Túl gyenge lennék?
Recommended Posts