Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Counter-Strike

Departed Soul

Recommended Posts

Departed Soul

Egyszerû kis topic, lehet értelme sincs, de kíváncsi vagyok melyik CS-t tartjátok a legjobbnak!

Részemrõl 1.5... Lehet bugos, régi, de a netes játékhangulata felbecsülhetetlen...

És abban legalább már jó vagyok :D

Oh, és még egy kérdésem is lenne...

Ha valaki CS-bajnokságra készülne, melyikkel játszon, Condition Zero, vagy Source?

Pár év múlva már csak ezekkel lesznek versenyek... :Sír:

Sanzi

Én mindig is a Condition Zeroval játszottam. Kipróbáltam a Source-ot, de nem jött be.

Departed Soul

Megértem, nem jó dolog a régi CS-bõl egy "múzeumot" csinálni :lol:

Shia-ko

A régi CS-ekkel játszottam még az egyetemen, de mivel most a CZ van meg, így azzal játszom, ha van idõm.

• 3 weeks later...
CDNorbi8

Én 1.5öt, 1.6-ot, CZ-t és Source-t már kipróbáltam, de akkor is a Source marad, ha eléggé rossz a hitbox-a.

Timer

Én elég régóta CS-zem, és az 1.5-tel kezdtem. Valahogy azóta is az a nagy "szerelem". Nemrégiben eredetiben megkaptam a Counter Strike Anthology-t, amin a CZ van...nem rossz, nem rossz...de valahogy nem olyan pergõs az akció. Nem érzem azt, hogy "naaiggennnneztmostegylövéssel", sokkal inkább azt, hogy "megvagyezzzazzzzooooóóóóómárcsakötlõszervan...ezthogyéltedtúl???!!!!" Meg ugye a steam. Szerintem ha megveszem eredetiben a játékot, van egy jó szériálom, ne kelljen már még a neten is trógerkódnom az aktiválásával!!!!

Source-szal nem is próbálkoztam, az 1.6-ot meg annak idején azért útáltam meg, mert állandóan fal mögül lõttek ki. Volt viszont egy nagyon frankó pálya, azt hiszem csak annyi volt a neve, hogy deatmatch...két torony, egy nagy terület tele ládákkal, és egymással szemben felálltak a csapatok...paintball felling-je volt, de taroltam rajta a sok campeléshez szokott arc között :lol:

CDNorbi8

Deatmatch több páyán is lehte, sõt az összesen, ez szerverfüggõ. Bár Deathmatchbe én is szoktam tarolni mint a 21. :D

gghrtz

Olyan opció nincs , hogy egyiket sem? :D

I hate CS :)

Adani

A koliban az 1.6-ossal tolja mindenki, én is, bár már régen nem CS-ztem. Tavaly még gyakrabban, viszont még megvan az akkor vett CS pólóm.

Timer

A deathmatch a pálya neve volt :)

gghrtz

Nah jó szavaztam inkább a "szorsz" mint a többi :D

Adani

Meg az ingyen jár a Half Life 2-höz. Nekem mondjuk a HL2 is ingyen járt. ;)

gghrtz

9800XT?

eremit

Én a Condition Zeroval próbáltam játszani, de nem ment. Túl gyenge lennék? :hááát:

Machado

Rengeteget kell hozzá játszani/gyakorolni.