Departed Soul 0 Share Posted August 6, 2006 Egyszerû kis topic, lehet értelme sincs, de kíváncsi vagyok melyik CS-t tartjátok a legjobbnak! Részemrõl 1.5... Lehet bugos, régi, de a netes játékhangulata felbecsülhetetlen... És abban legalább már jó vagyok Oh, és még egy kérdésem is lenne... Ha valaki CS-bajnokságra készülne, melyikkel játszon, Condition Zero, vagy Source? Pár év múlva már csak ezekkel lesznek versenyek... ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted August 6, 2006 Én mindig is a Condition Zeroval játszottam. Kipróbáltam a Source-ot, de nem jött be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Departed Soul 0 Author Share Posted August 6, 2006 Megértem, nem jó dolog a régi CS-bõl egy "múzeumot" csinálni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shia-ko 0 Share Posted August 7, 2006 A régi CS-ekkel játszottam még az egyetemen, de mivel most a CZ van meg, így azzal játszom, ha van idõm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted August 22, 2006 Én 1.5öt, 1.6-ot, CZ-t és Source-t már kipróbáltam, de akkor is a Source marad, ha eléggé rossz a hitbox-a. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timer 0 Share Posted August 23, 2006 Én elég régóta CS-zem, és az 1.5-tel kezdtem. Valahogy azóta is az a nagy "szerelem". Nemrégiben eredetiben megkaptam a Counter Strike Anthology-t, amin a CZ van...nem rossz, nem rossz...de valahogy nem olyan pergõs az akció. Nem érzem azt, hogy "naaiggennnneztmostegylövéssel", sokkal inkább azt, hogy "megvagyezzzazzzzooooóóóóómárcsakötlõszervan...ezthogyéltedtúl???!!!!" Meg ugye a steam. Szerintem ha megveszem eredetiben a játékot, van egy jó szériálom, ne kelljen már még a neten is trógerkódnom az aktiválásával!!!! Source-szal nem is próbálkoztam, az 1.6-ot meg annak idején azért útáltam meg, mert állandóan fal mögül lõttek ki. Volt viszont egy nagyon frankó pálya, azt hiszem csak annyi volt a neve, hogy deatmatch...két torony, egy nagy terület tele ládákkal, és egymással szemben felálltak a csapatok...paintball felling-je volt, de taroltam rajta a sok campeléshez szokott arc között Link to comment Share on other sites More sharing options...
CDNorbi8 0 Share Posted August 23, 2006 Deatmatch több páyán is lehte, sõt az összesen, ez szerverfüggõ. Bár Deathmatchbe én is szoktam tarolni mint a 21. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gghrtz 0 Share Posted August 23, 2006 Olyan opció nincs , hogy egyiket sem? I hate CS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 23, 2006 A koliban az 1.6-ossal tolja mindenki, én is, bár már régen nem CS-ztem. Tavaly még gyakrabban, viszont még megvan az akkor vett CS pólóm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Timer 0 Share Posted August 24, 2006 A deathmatch a pálya neve volt Link to comment Share on other sites More sharing options...
gghrtz 0 Share Posted August 24, 2006 Nah jó szavaztam inkább a "szorsz" mint a többi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted August 24, 2006 Meg az ingyen jár a Half Life 2-höz. Nekem mondjuk a HL2 is ingyen járt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gghrtz 0 Share Posted August 24, 2006 9800XT? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eremit 1 Share Posted August 25, 2006 Én a Condition Zeroval próbáltam játszani, de nem ment. Túl gyenge lennék? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Machado 0 Share Posted August 27, 2006 Rengeteget kell hozzá játszani/gyakorolni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts