Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Silkroad Online

Recommended Posts

Posted

A Silkroad Online-nal kapcsolatban lenne egy kérdésem! Vannak ezek a alchemy-s dolgok, ezeket hogyan kell használni?? Egyáltalán milyen tárgyakon lehet használni a különbözõ dolgokat?? Az ablakot már megtaláltam (Y gombbal), ahol elvileg lehet valamit kezdeni, csak nem tudom hogy...

Posted

Ismeri egyáltalán itt valaki ezt a játékot??

• 1 year later...
Posted

Kb 1 hete kezdtem el játszani és nagyon jó, fõleg ahhoz képest hogy ingyenes. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra.

Az Alchemy valóban egy kissé bonyolultnak tûnhet elsõre, de itt találsz egy jó kis leírást: http://sro-faq.uw.hu/

Én abban kérnék segítséget hogy elementeket, tableteket és magic stone-okat mennyiért érdemes eladni? Múltkor eladtam 2db 2-es szintû magic stone-t összesen 39ezerért. Elég hamar megvették, lehet hogy kicsit olcsón adtam?

És azt is szeretném tudni hogy a fegyvereknél illetve egyéb felszereléseknél mit jelentenek azok a kék dolgok mint pl. Immortal meg Steady meg hasonlók.

Köszönöm!

• 2 weeks later...
Posted

Hali, a stone-okat nem adtad olcsón ,sőt, valakinek biztos kellett a sos, som, sun cuccához, ezért vitték el olyan gyorsan, (meg gondolom stall network). A kék dolgok egyrészt vagy a fegyvert vagy téged erősítenek, másrészt a plusszozásban van nagy szerepük a steady ara jó, ha véletlenül +5-öznél valamit és ez nem lenne azon a cuccon akkor nagy valószínűségel kerülne a cuccra egy pl: -50% durability így csökken a fegyver "használhatóképességének" az ideje (ezt de hülyén írtam reméle majd megérted :)).

Az immortal szintén plusszozásnál segít egyrészt csak így rakhatsz astralt a cuccra, másrészt nem tud eltörni. Az astral amúgy abban segít ha +4 felett plusszoznál és nem jönne össze akkor "csak" +4-re viszi le.

Van még a lucky ami növeli a sikert a plusszozásban (azt nem tudom milyen %-ban de valahol biztos fent van :))

Ha nem elég értehtő amit leírtam vagy hülyeség, írjatok, hogy nagyobb élet legyen itt. :D

Lol, most nézem hogy még öcsém nyitotta ezt több mint 1 éve. :D Na mindegy legalább hozzászóltam a dologhoz. :D

Posted

Beléptem a Hunter guildbe. Elmondaná valaki hogy itt mit kell csinálni és hogyan?

• 2 weeks later...
Posted

Huntererek a thifek "ellenségei", a kereskedők kísérői.

Fizetést is kap, hetente, az alapján, hogy mennyi hunter pontot szerez azon a héten, nem valami nagy összeg...

• 4 weeks later...
Posted

Én már több hónapja játszok ezzel a játékkal és van egy 25-ös és három 21-es karim. 8) Engem nagyon már nem köt le, ezért keresek itt a fórumokban egy olyan MMORPG-játékot ami hasonlít a SRO-hoz!! Ha van valami kérdésetek akkor szivesen válaszolok amennyiben tudok rá válaszolni, de szerintem tudni fogok. Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy hányas karitok van, és hogy milyen (pl.: Garment, Spear, INT.Hibrid)?

Köszi!

Játszik közülletek valaki Alexander serveren? Vagy mindenki csak Spartan van???

Posted

Egy kis érdekesség és figyelemfelhívásképpen!

Hát ennyi 8)

• 1 month later...
Posted
:D:D:D YEAH!!! Jön a LEGEND II EZ AZ!! (Fortess War) A Silkroad legújabb kiegészítője! December 18-án (az az kedden). Már töltöm. :démonikacaj:
  • 2 months later...
Posted

Hogyha belegondolok hogy annak idején 8 weapon elixirt hagytam a raktárban. Szerintetek megvan még 2005 óta???

• 1 month later...
Posted

Van valami spéci hely ahol seal holmikat lehet találni? 26-os szintû vagyok és még egyet sem találtam.