MacroGeri Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A Silkroad Online-nal kapcsolatban lenne egy kérdésem! Vannak ezek a alchemy-s dolgok, ezeket hogyan kell használni?? Egyáltalán milyen tárgyakon lehet használni a különbözõ dolgokat?? Az ablakot már megtaláltam (Y gombbal), ahol elvileg lehet valamit kezdeni, csak nem tudom hogy...
MacroGeri Posted August 6, 2006 Author Posted August 6, 2006 Ismeri egyáltalán itt valaki ezt a játékot??
Aneurysm Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Kb 1 hete kezdtem el játszani és nagyon jó, fõleg ahhoz képest hogy ingyenes. Ajánlom mindenkinek kipróbálásra. Az Alchemy valóban egy kissé bonyolultnak tûnhet elsõre, de itt találsz egy jó kis leírást: http://sro-faq.uw.hu/ Én abban kérnék segítséget hogy elementeket, tableteket és magic stone-okat mennyiért érdemes eladni? Múltkor eladtam 2db 2-es szintû magic stone-t összesen 39ezerért. Elég hamar megvették, lehet hogy kicsit olcsón adtam? És azt is szeretném tudni hogy a fegyvereknél illetve egyéb felszereléseknél mit jelentenek azok a kék dolgok mint pl. Immortal meg Steady meg hasonlók. Köszönöm!
beolva Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Hali, a stone-okat nem adtad olcsón ,sőt, valakinek biztos kellett a sos, som, sun cuccához, ezért vitték el olyan gyorsan, (meg gondolom stall network). A kék dolgok egyrészt vagy a fegyvert vagy téged erősítenek, másrészt a plusszozásban van nagy szerepük a steady ara jó, ha véletlenül +5-öznél valamit és ez nem lenne azon a cuccon akkor nagy valószínűségel kerülne a cuccra egy pl: -50% durability így csökken a fegyver "használhatóképességének" az ideje (ezt de hülyén írtam reméle majd megérted ). Az immortal szintén plusszozásnál segít egyrészt csak így rakhatsz astralt a cuccra, másrészt nem tud eltörni. Az astral amúgy abban segít ha +4 felett plusszoznál és nem jönne össze akkor "csak" +4-re viszi le. Van még a lucky ami növeli a sikert a plusszozásban (azt nem tudom milyen %-ban de valahol biztos fent van ) Ha nem elég értehtő amit leírtam vagy hülyeség, írjatok, hogy nagyobb élet legyen itt. Lol, most nézem hogy még öcsém nyitotta ezt több mint 1 éve. Na mindegy legalább hozzászóltam a dologhoz.
Aneurysm Posted September 16, 2007 Posted September 16, 2007 Beléptem a Hunter guildbe. Elmondaná valaki hogy itt mit kell csinálni és hogyan?
beolva Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Huntererek a thifek "ellenségei", a kereskedők kísérői. Fizetést is kap, hetente, az alapján, hogy mennyi hunter pontot szerez azon a héten, nem valami nagy összeg...
Somentosz Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Én már több hónapja játszok ezzel a játékkal és van egy 25-ös és három 21-es karim. Engem nagyon már nem köt le, ezért keresek itt a fórumokban egy olyan MMORPG-játékot ami hasonlít a SRO-hoz!! Ha van valami kérdésetek akkor szivesen válaszolok amennyiben tudok rá válaszolni, de szerintem tudni fogok. Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy hányas karitok van, és hogy milyen (pl.: Garment, Spear, INT.Hibrid)? Köszi! Játszik közülletek valaki Alexander serveren? Vagy mindenki csak Spartan van???
Somentosz Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Egy kis érdekesség és figyelemfelhívásképpen! Hát ennyi
Somentosz Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 YEAH!!! Jön a LEGEND II EZ AZ!! (Fortess War) A Silkroad legújabb kiegészítője! December 18-án (az az kedden). Már töltöm.
loop2 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Hogyha belegondolok hogy annak idején 8 weapon elixirt hagytam a raktárban. Szerintetek megvan még 2005 óta???
Aneurysm Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 Van valami spéci hely ahol seal holmikat lehet találni? 26-os szintû vagyok és még egyet sem találtam.
Recommended Posts