VINIKOR 0 Share Posted August 3, 2006 Milyen interneten megvásárólható oktatóvideókat ismertek? Én hármat találtam: 1. Total Training: Link. Belépve az egyes programokhoz a Course Online-nál van felsorolva mit tartalmaz a videó: Link. DVD-kből állnak a részek. A videóban használt fájlok integrálva vannak a DVD-be és a videó indításakor Project files mappába összegyűjtve feltelepülnek (After Effects 7 és a Premiere Pro 2-nál külön DVD-n vannak). 2. Lynda.com: Link. CD-kből állnak a részek. A 2. legördülőmenüből kiválaszthatók a programok: Link. Bemutatók is vannak az első néhány fejezetből: Link. A videóban használt képek és fájlok integrálva vannak a CD-ben és az Exercise Files mappában találhatók. Mind a kettő angolnyelvű és a Quick Time Player kell a lejátszásukhoz. 3. Oktatóvideók.hu: Link Miket ismertek még? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOBAN 0 Share Posted October 19, 2006 Megvehetõ Tutorial videók: Link. Itt aztán van minden: Link. Nem értem miért nem készülnek hasonlók itthon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted November 11, 2006 Most találtam a Német nyelvű Galileo Design Video Training-et: Link. 8000 Ft egy tréning videó. Még Magyar mércével mérve sem drága. Kár, hogy Magyarul nincs valami hasonló. Kinek a hibája, hogy nem készülnek ilyenek itthon? Ha az újság mellékelne ilyen programbemutatókat, még plusz pénzt is fizetnék érte, mert annyira érdekelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netkaloz 0 Share Posted November 16, 2006 @JOINT72 íl: ebookz.hu Magyar oldal, ingyenes letöltések. E-book-ok, videok, egyebek. Üdv: Leenux Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikrobi 0 Share Posted January 31, 2007 4) Word, Excel, PowerPoint és Nero7 oktatóvideók a viki-tech webáruházban. Link->> Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted May 17, 2007 Videobazis.hu: Link. Ügyes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted May 28, 2007 Bigbadplayer weboldala: Link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikrobi 0 Share Posted July 6, 2007 Joomla! oktatóvideó: www.viki-tech.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts