VINIKOR Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Milyen interneten megvásárólható oktatóvideókat ismertek? Én hármat találtam: 1. Total Training: Link. Belépve az egyes programokhoz a Course Online-nál van felsorolva mit tartalmaz a videó: Link. DVD-kből állnak a részek. A videóban használt fájlok integrálva vannak a DVD-be és a videó indításakor Project files mappába összegyűjtve feltelepülnek (After Effects 7 és a Premiere Pro 2-nál külön DVD-n vannak). 2. Lynda.com: Link. CD-kből állnak a részek. A 2. legördülőmenüből kiválaszthatók a programok: Link. Bemutatók is vannak az első néhány fejezetből: Link. A videóban használt képek és fájlok integrálva vannak a CD-ben és az Exercise Files mappában találhatók. Mind a kettő angolnyelvű és a Quick Time Player kell a lejátszásukhoz. 3. Oktatóvideók.hu: Link Miket ismertek még?
BOBAN Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 Megvehetõ Tutorial videók: Link. Itt aztán van minden: Link. Nem értem miért nem készülnek hasonlók itthon.
JOINT72 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Most találtam a Német nyelvű Galileo Design Video Training-et: Link. 8000 Ft egy tréning videó. Még Magyar mércével mérve sem drága. Kár, hogy Magyarul nincs valami hasonló. Kinek a hibája, hogy nem készülnek ilyenek itthon? Ha az újság mellékelne ilyen programbemutatókat, még plusz pénzt is fizetnék érte, mert annyira érdekelne.
Netkaloz Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 @JOINT72 íl: ebookz.hu Magyar oldal, ingyenes letöltések. E-book-ok, videok, egyebek. Üdv: Leenux
vikrobi Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 4) Word, Excel, PowerPoint és Nero7 oktatóvideók a viki-tech webáruházban. Link->>
Recommended Posts