Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Proxy Temp


Piegier

Recommended Posts

Piegier

Van 1 Internetes játékom (MMORPG), és az a bajom, hogy a kliens csak 1-2 nap múlva frissít a kelleténél...

 

Az Admin ezt mondta:

"Gyanítom hasonló a helyzet nálad, mint egykor XY-nál. Nála a Proxy tempbe töltötte a fájlokat, és lusta volt kinézni a netre, inkább beszedte a már tárolt fájlt. Ezért nem jött neki a hír az új frissítésről, neked meg az új hírek dokumentum."

 

Valaki nem tudja, hogyan lehet helyrepofozni? :(

 

Valaki segítsen már!

Link to comment
Share on other sites

Scorpion Spyke

Kedves Piegier!

 

Ez egy fórum, nem chat! :!: Bárki tehet fel kérdéseket, és a fórumozók szívesen válaszolnak rá, ha tudják a megoldást. A te esetedben még nem olvasta el az az ember a problémádat, aki tudna segíteni. (És akar is.) De ha te türelmetlen vagy, és így sürgetsz minket, akkor az az ember biztosan nem fog neked segíteni! Nekem van olyan témám, ami vagy 3 hónapja nincs megválaszolva és egy rossz szót nem szóltam, mert nem lehet mindenki olyan májer, hogy mindenhez értsen. Elég egyedi probléma a tied is, várj türelemmel, és talán választ is kapsz! Elnézést, hogy kioktatlak, de ez a viselkedés nem megengedett a fórumon.

Link to comment
Share on other sites

arpsoft

Esetleg próbáld meg a cache beállításokat megváltoztatni. Egyébként Neked kell ellátogatni az oldalukra és megnézni van-e frissítés vagy a progi magától szól?

Link to comment
Share on other sites

Piegier

A progi magától szól... Addig is kipróbálom a cache-t... ;)

Link to comment
Share on other sites

arpsoft

Érdekes. Ha a progi magától szól, akkor nyilván direkt kapcsolatot épít fel a szerverrel. Ebben az esetben viszont nincs jelentõsége a cache-nek. Esetleg az lehet még, hogy a szolgáltatód proxy szerverén van tárolva az állomány és az nem továbbítja a kérést.

Ez viszont azért nem valószínû, mert a proxy-k mindig megnézik és összehasonlítják a fájlok dátumait és ha van újabb, akor azt töltik le. Legalábbis a normálisan beállított proxyk.

Ezt egyébként könnyen ellenõrizheted. Töltsél fel egy fájlt egy ingyenes tárhelyre, aztán a böngészõdön keresztül töltsed le. Aztán változtassál valamit a fájlon és töltsed fel újra, aztán ismét a böngészõs letöltés következik, de ne írjad felül az elõzõ letöltést! Ha a két letöltött fájlod különbözik, akkor programhiba, ha nem, akkor proxy.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...