Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Diablo III ?


Atlaimond

Recommended Posts

Atlaimond

Arra szeretnék, fényt deríteni, hogy kb. ez a dolog még hány embert érdekel és, hogy azok milyennek képzelik el a leendõ játékot, hogy az saját magúknak, hogy lenne a legjobb.

Hát mondom az enyémet elsõnek:

 

-Grafika:

Én nem vetem el ezeket az újgenerációs dolgokat de ha túlzásba viszik a dolgot akkor a inkább ront mint használ. Persze azért nekem nagyon tetszene ha a fegyverek minden sebzésfajtája jelen lenne a képernyõn is (pl.: a tûz, fagy, elektromos, méreg), még ha mindegyikbõl is van benne, persze úgy, hogy erõsségéhez mérten. Mondjuk ha „1-10 elektromos, 50-100 méreg” akkor inkább a méregfelhõt látni a kard körül de az elektromos sebzés is legyen jelen (pl.: néha átfutni látni az elektromosságot és persze erõsebb annál sûrûbben fusson át. A következõ amivel számomra nagyon elrontanák a játékot az ha mozgatható kameraállás lenne benne, vagy legalább is minimum Diabló 2-es szögre lefixálni!

 

-Irányítás:

Egy nagy döfés lenne az ha bármilyen szinten is bonyolódna a játék gombok és bonyolultság terén. A Diablo 2-ben az volt az igazi, hogy a legegyszerûbb lelkek 5 DB GOMB nyomogatásával végig tudták játszani a játékot és még talán profik is voltak (jobb ball egérgomb, földön heverõ tárgyak mutatása, és az egér görgõje az 2-nek számit = 5db gomb). A többi funkció a kis elõugró menüvel el lehetett érni a gombok helyett.

 

-Történet:

Nincs Diablo 3 Diablo nélkül, a 2-ben elméletileg teljesen el lett pusztítva a lélekkõ és még pár dolog miatt. Nos szerintem azt akarják a forgatókönyvírók, hogy „nincs kettõ egy nélkül”, magyarán a JING és JANG, lehet, hogy a világ erõi felborultak, mert a mérleg egyik oldaláról (gonosz) kiesett a játszmából és most más került a helyére és majd ezt kell helyrehoznunk ( lehet, hogy a gonosz oldalán??? XD ).

 

-Zene:

Semmi különös ötletem nincs a zenével kapcsolatban, mondjuk csak annyi, hogy ne legyen olyan, hogy külön akció zene van mikor támadásban vagyunk.

 

-Még pár dolog:

A Diablo 1-rõl a 2-re megoldották azt, hogy szabadon lehetett fejlõdni nem voltam a már megölt ellenséghez kötve, mert azt újra megtehettem! A 2-rõl 3-ra ennek maradnia kell, de az újításnak kéne, hogy 50-70-es szintek között is még érezzem, hogy legyõztem az ellenséget. Pl.: Ha leölöm az ACT 3/4-dét akkor az látszódjon a szintlépést jelzõ csuszkán is, mert ma már a pörgésé a világ és manapság (legalábbis én) nem tudok 24-órákat egy játék elõtt úgy eltölteni, hogy elmondhatom, hogy léptem 1 szintet. Valamit azért gyorsítani kéne a vége fele.

 

Hát ennyi remélem elmondjátok ti is az elképzeléseiteket!

;)

Link to comment
Share on other sites

nagygabor

Már készül a 3. rész? :pislog:

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Igen már készül bár nagy nyilvánosságot még nem érintett de lehet, hogy csak jól elkerülik, de annyi biztos, hogy már a zenékre kerestek művészcsoportokat! Nézz utána jó néhány Diablo 3-mal foglalkozó lap beszámolt erről! És ha még nem is lenne igazuk, akkor a Blizzard nekilát, mert sokan várják és nagy fogás lesz!

8)

Link to comment
Share on other sites

nagygabor

Az tuti, mert az előzők is hatalmas sikerek voltak. Esetleg képet tudsz belinkelni, vagy cikket, hogy legyen valami hivatalos is a topicban. ;)

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Nos:

nagygapor kérésére utána néztem 63 db olyan oldalon és fórumon ahol ezzel foglalkoznak (Diablo 3), annyit derítettem ki amit eddig is tudtam és még egy kis extrát, hogy miért nincs még.

 

A Diablo 3-at már 2001-ben elkezdték fejleszteni csak nem tetszett a főnökségnek, tesztelőknek vagy maguknak a fejlesztőknek nem derült ki, de az igen, hogy ezért újrakezdték csinálni. A lényeg, hogy abbahagyták, mert az a stúdió ahol ezt csinálták pénzhiány miatt bezárt. Igen-igen de mindegyik helyen ahol ezt olvastam ha ügyvédes szóforgató akarok lenni akkor csak azt írták, hogy a stúdió zárt be, NEM A PROJECT!

 

A képekre várni kell mert az az illető aki egy Diablo 3-az CD/DVD-tok borítót talált erről még elküldi nekem, hogy felrakhassam (remélem még meg van neki). Lehet, hogy most a World of WarCrafttal megszedik magukat, akkor újra ráállítják a fiúkat a témára, és lesznek új pletykák. Minden esetre a Blizzard ismét nagyot kaszálhat az hétszentség!

 

Ui.: Ja és elfelejtettem mondani, hogy még az is elrontaná a játékot, ha sárkányt is kellene benne bántani (a SACRED ezért repült a megvásárolandó játékaim listájáról) :mérges: .

;)

Link to comment
Share on other sites

Frikker Dániel

A topiknyitó hozzászólásához azt hozzátenném, hogy ott csak az egyik gonosz pusztult el (vagyis kettő mert.....őőő.. az Act 3 ban volt :hááát: ) mert Baál még él tudtommal. És serintem ő fogja feltámasztani Diablót és őket kell majd újra legyőzni, bár nem hiszem hogy túl valószinű. De az is ötletes lenne, hogy most Baál szolgái közül egy-kettő "ördögi erőt kap" és őket kellessz legyőzni az Actok végén, és a játék végén pedig Baált. Ennyit szerettem volna mondani.

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Ez így rendben is lenne ha a Diablo 2 Lord of Destructon (Expasion Set ACT5) kiegészítőben nem Baal lenne a kivégzendő személy, amit persze ha elérsz, megölöd. Tehát Baal is halott az ACT5-ben. De jól tudod, az ACT3-ban a dzsungelesben Baal elmenekül kiszabadulását követően.

Link to comment
Share on other sites

Frikker Dániel

Nem! Eszembe jutott! Az Mephisto volt! :hááát::upsz:

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Ja tényleg az ACT3-ban Dablo emberi formában menekül el a pálya elején és rám szabadít 3 db. ACT4-beli kutyát, Baal a 2-es ACT-ban menekül el. :ötlet:

 

Neked nincs elképzelésed, hogy hogyan tetszene neked a Diablo 3? :)

Link to comment
Share on other sites

Frikker Dániel

De:

 

Grafika:

Legyen élethû, látványos, és maradjon felülnézeti.

 

Történet:

Már leírtam.

 

Irányítás:

Olyan mint amit te írtál.

 

Játék:

Legyen sokkal több ACT, sokkal több ellenséggel, és gyorsabb, érezhetõbb felfejlõdéssel.

 

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Nagyon szépen köszönöm a hozzászólást, remélem jönnek még és elmondják a véleményüket a Diablo 3-ról!

:)

Link to comment
Share on other sites

MacroGeri

Lesz egyáltalán Diablo 3?? Még be se jelentették. Szerintem még korai ez a téma...

Link to comment
Share on other sites

Frikker Dániel

A játék meg fog jelenni, csak még nem sok info van róla.

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Szerintem nem korai a téma csak körbe kell nézni és észreveszed.

A blizzard megcsinálta a Warcraft3-at, a World of Warcraft-ot és utána egy hatalmas csend a „blizzard.com”-on csak a World of Warcraf-hoz kijövõ frissítések és új wow kiadások voltak láthatók (bal felsõ sarok).

 

De most milyen érdekes, hogy éppen nem az van ott, hanem szerintem gyorsan nézd meg és nem vonj elhamarkodott következtetést hanem gondolj a dolgok mélyére, hogy mire is jó ez?!

 

Ja és ha egy kis érdekesség, hogy milyen fura ha megnézed, hogy olvasási irányban az elsõ a Diablo2!

;)

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Írtam, hogy szerzek lehetséges Diablo 3 képet. Hát a Diablo 3-as CD-tok borítót már nem hiszem, hogy a haverom elküldi, de ezt találtam a Blizzard oldalán amit szerintem betehetjük Diablo 3 ellenségnek vagy fõmuftinak! :D

 

IPB kép

Link to comment
Share on other sites

ephébos

Pár hónapja mikor néztem, ugyanazt írták mindenhol, mint az elmúlt pár évben, hogy a project befulladt. Mondjuk ha mégis lesz, akkor nagyon nagy átalakításokon kell átmenjen a játék, mert a második résszel már annyi lan parti emlék olvad össze, hogy már az is fáj, ha csak rágondolok; mi mennyiségű órát, és hányszor nyomtuk végig ezt a játekot szinte minden hétvégén egyszer. Na mindegy, próbálok szabadulni az emlékétől, és talán ha lesz, akkor talán majd a 3 tudja felejtetni a "kínokat", mikre vissza kell emlékezni. :lol:

 

Nem tudom mit lehetne még lenyúzni erről a játékról; nem is tudom mi volt a legfárasztóbb a kettőben, de talán az, ami a Sacred-ben, hogy végeláthatatlanul nagy pályák voltak, különösebb izgalom nélkül. Talán, ha a főküldetés mellett lenne több kisebb értelmes küldetés, akkor 3d-ben, kicsit kiegyensúlyozottabb játék, és harcmenettel egész jó kis játékot tudnék elképzelni belőle. Bár minél tovább húzzák, annál nehezebb lesz megcsinálni, olyanra, amilyenre azok elképzelik, akik az első kettő követőjeként ismerik, nem pedig egy új játékként; és már így is elég régóta pihen...

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Örülök, hogy képben vagy. :hááát:

A Diablo 3 tényleg nem 100% hogy lesz, de az biztos, hogy próbálkoznak a megvalósításán, de meg kell érteni, hogy mint filmek, zenealbum, játék egy 3. rész mindig kihívást jelent, és megértem ha a Bilzzard nem akarja elkapkodni, hogy mint mind az 1 és 2-re virradás is 200%-os lett, gondolom a 3-ra 300%-ot akarnak megvalósítani. De ha már a bőrlenyúzásnál tartunk, akkor gondoljunk a Final Fantasyra! :!: És ha már az évekről beszélünk, akkor gondoljunk a Preyre! :!:

 

Ma már minden lehetséges, nem szabad kételkedni!

Link to comment
Share on other sites

ephébos

Na, kicsit utánanéztem én is megint, hogy mi újság ezzel kapcsolatban... Minden kizárólag szóbeszéd szintjén van. Egy magyar oldal ugyan májusban nagy bátran kijelentette, hogy ők kihallani vélték egy interjúból, hogy a Diablo is közte van a Blizzard által folytatni kívánt játékok listáján, és a gamepro is úgy véli tudni, hogy egy szóbeszéd szerint a megjelenése 2006-ra tehető, de egy lehetséges borítón kívül, semmi más nem utal rá, hogy valaha is elkészül. Sőt egy külföldi oldal szerint, akik úgy vélték, hogy május-juniusban fog valamiféle választ adni a Blizzard, miket is szeretne fejleszteni, azt írták, hogy remélik, hogy ez az egyike azon két projectnek, amiken a Blizzard épp dolgozik, és hogy ez is el fog készülni, bár erősen kétlik, hiszen a Diablo fejlesztő csapatából sokan otthagyták a Blizzardot. Ugyan állítólag visszahívták ezekez az embereket, bár arról is írnak, hogy inkább kerestek új embereket a fejelsztéshez. Állítólag elkészült hozzá a zene is, de ennek sincs hivatalosan semmi nyoma. Ez megy évek óta, ez a találgatás, hogy "Na, majd most!", "Hú, majd idén!", "Már ez készen van, és év végén megjelenik!"

 

Nem tudom te miket olvastál, de (az általam eddig végigkoslatott) hivatalos, félhivatalos oldalokon is csak szóbeszédek (rumors) vannak. Több oldal szerint a Starcraft 2 sokkal biztosabb folytatás, mint a Diablo 3. És ugyan kíváncsian várom, hogy a Blizzard végre megszólal-e több hónapos hallgatás után, ahogy ígérték, és bejelenti, melyik két játékról is van szó, és, hogy köztük van -e a Diablo, de én mindensetre évről-évre egyre kisebb hitelt adok ezeknek a hirtelen fellángolásoknak, pedig ha emlékeim nem csalnak, még egy petíció is terjedt a neten a Diablo folytatására úgy 2004 körül. Meglátjuk mi lesz... Csak, hogy mindenki képben legyen. ;)

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Köszönjük barátunknak a lelkesedést amit letört bennünk, remélem a sors hasonlókat kínál majd neki is! :gonosz:

 

Cö-cö-cö! Az igazság néha fájdalmas, de ettől még nem szólunk be!

Edited by Spányik Balázs
Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Na sikerült haverom megmondta a kép fellelhetõséget a beígért képrõl!

IPB kép

Link to comment
Share on other sites

Atlaimond

Cö-cö-cö-nek!

Ezt a témát azoknak indítottam, akik várják és számítanak a játékra (mint ahogy a magyarázatban is láthatod a téma neve alatt). Sajnos nem igazán olyan lett a téma, mint ahogy arra számítottam, de egy jó beszélgetés lett belőle, míg meg nem jelent jóképű barátom, aki ennek a jó-nak 180-fokban kicsavarta a témához nem illő irományával.

 

Ha valami Diablo 3 ellenes irományokat akkor csinálni, az írjon az arra kijelölt helyre (téma), vagy ha nincs akkor csináljon egy témát, erre és még adok is ötleteket:

 

- A soha meg nem jelenő Diablo 3!

- Hiába a semmiért = Diablo 3!

- A lamerok álma a Diablo 3!

- Soha többet Diablo főleg a 3!

- A világ elviselte Hirosimát de a Diablo 3 túl tesz minden határon!

 

Én nem beszóltam neki hanem csak a nekem és lehet, hogy másoknak okozott érzést kívánom vissza, látod még segítek is neki, hogy nyisson Diablo ellenes témát!

 

És ezzel a fordulattal ki is lépek a témából és remélem, hogy tényleg nem jelenik meg a Diablo 3 soha, hogy igazatok legyen és akkor remélem nekem is igazam lesz, hogy „Azt kapsz amit adsz!”!

 

Kívánok kellemes kárörvendést: mindenkinek aki ezt lehetővé tette!

:lol:

Link to comment
Share on other sites

payskin

Ez mind csodálatos. Ezzel szemben ephébos nem tett más, mint utánaolvasott a dolgoknak, és leírta, mit tapasztalt. Ha a valóságtól teljesen elrugaszkodó témát akartál indítani, miért nem azt a címet adtad neki, hogy rózsaszín álmodozásaink a Diablo 3-ról? A játék pedig nyilván nem attól fog vagy nem fog megjelenni, hogy a PC World Segélyvonalán mit ír róla két ember. Na ez tényleg :lol: !

 

Persze mindenki előtt nyitott a lehetőség, hogy azt írjon össze ebben a témában a nem létező játékról, amit akar. Azonban a tényektől ne menjünk a falnak: Diablo 3 nevű játék még nincs, hivatalos információ róla még nincs (nagyjából erre jutott ephébos is). Két dolog történhet: ha teleírtok 30 oldalt a semmiről, kidobom az egészet a Recycle Binbe, és GOTO 10, kezdhetitek elölről. Ha időközben felbukkannának komolyan vehető infók, akkor megtartjuk a fórumot a rajongóknak, ahogy tesszük azt számtalan fejlesztés alatt levő játék esetében.

 

További jó szórakozást!

Link to comment
Share on other sites

ephébos

Igen, gyakorlatilag semmi másról nem szólt, és semmi mást nem tettem, és semmilyen galád szándék nem volt a hosszásolásaimban. Azért jót mulattam most. :lol: Nem fogok Atlaimond-nál nagyobb feneket keríteni a semminek, csak egy-két szóban hozzáfűzök mondatokat még a témához (ha gondoljátok, hogy nagyon OFF, akkor modik kérlek töröljétek), ha ezzel, nem kavarom meg nagyon a nem létezőt. Merő igaz, hogy nem ápolgattam az álmaidat a hosszászólásaimmal, de könyörgök mér' één? :) Hisz' nem is tiportam el, maximum azt a reményteljes hitet, melyet abba vethettél, hogy nem lesz a földön olyan ember, aki amellett, hogy elmondja a témaindító címben feltett kérdésre a véleményét (mert, ha megnézed megtettem, csak nem pontosan úgy, ahogyan a többi 6 milliárd ember egységesen tenné, de kérlek nézd el nekem, meglehet hibás géneket örököltem), szóval emellett lesz valaki, aki még olyan dolgot is hozzá fog fűzni, ami élet, pontosabban téma, vagy vágyellenes!? Én is, mint mások, kik mondani, akarom mondani kérdezni vélték, vagyis inkább már merték, hogy ugyan lesz -e ez a játék, de nem akartad annyira megmosni a fejüket, mint nekem. Pedig még pozitív dolgokat is rejtettem el a hozzászólásomban... Úgy látom ez jól sikerült. Nagyon szelektív a látásom, amiért szintén elnézést kérek, de csak azokat a cikkeket, hozzászólásokat veszem észre az interneten, amik le vannak írva. Ígérem, ha legközelebb témát indítassz, legyen bármi is az, és visszafolythatatlan vágyat érzek, hogy regáljak benne valamire, akkor csak az eltérőtől nem létező igazságot írom majd, amivel remélem elkerüljük, hogy eme hirtelen szövődött barátságunk felebarátsággá változzon. Sajnos én egy rémesen rossz barát vagyok; Nem tudom tartani a kapcsolataimat, és nem szeretnék látatlanban sem fájdalmat okozni, így azt javaslom (bármennyire is jóképűnek tartassz), hogy még most a durcáskodás után, a nagy viták előtt vessünk ennek véget.

Link to comment
Share on other sites

sata150

Üdvözlök mindenkit!!!!

 

Végig olvastam a topic kommentjeit és szeretnék megjegyezni egy dolgot; volt ugye az egyik fejtegetés, hogy mivel diablót megölték, baal és az ő ördögi erővel megáldott szolgái lessznek a fő ellenségek, de kérdem én ha nincs benne diablo akkor milyen indok alapján lehetne ennek a játéknak Diablo 3 a neve.

 

Más... Sajnos (ugyan ez is találgatás) nem hiszem, hogy a közeljövőben lenne ennek a játéknak folytatása és én csak egy érvet hozok, hogy mért is nem; Pár éve ugye megjelent a WoW ami ugye MMORPG kb. 6 millió előfizetővel rendelkezik jelenleg és a Blizzard most akarja kihozni (valószínű) decemberben a Burning Crusadeset, emiatt nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy rontaná a saját üzletét.

 

Mert mi történne ha meg jelenne a Diablo 3 WoW-os vagy annál is jobb grafikával? Mindenki szépen ott hagyná az uncsi World of Warcraftot és tolná az új játékot. Hát, valljuk be aki megismerte a gazdagságot, az bizony nem mond le róla 6.000.000* 3700Ft/hó.

Link to comment
Share on other sites

wanderer

A Diablo nem Diablo, Diablo nélkül. Nekem a 2 nagyon bejött, remélem nem lesznek tragikus változások, de ha egyszer 4 éve készül... Attól nagyon kiakadnék, ha olyan lenne a grafikája mint a wow-é, mert utálom az ilyen 3d-s szart. A 2-nek a grafikája elég jó... Meg hát én nem változtatnék nagyjából semmin, csak új ACT-k, skillek, emberek, ellenségek, pályák, fegyverek. De az alapjátékon semmit. Szerintem lesz Diablo3, vagyis nagyon remélem. :D

 

-> Fórumszabályzat, 3. pont

Edited by Spányik Balázs
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...