littleNorbi 0 Share Posted August 1, 2006 Akció-RPG az õsi Egyiptomban és a Görög birodalomban. Próbáljátok ki, nagyon jó játék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 1, 2006 Szuper. Akkor most írj róla bõvebbet, linkekkel, vagy teljesen felesleges topicot nyitnod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleNorbi 0 Author Share Posted August 1, 2006 Trailer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted August 1, 2006 Nem érted: Nem képeket várnék. 1: Milyen jellegű játék, 2: Van-e demója, ha igen, honnan szedhető le, 3: Könnyű-e játszani vele, szubjektív vélemény, és milyen másik játékhoz hasonlítható Ha Neked tetszik egy játék, az egy dolog. De normálisan írd le a saját véleményed, mert ez így semmi. Vedd úgy, hogy be kell mutatnod a játékot. Trailer nem érdekel, képek meg csak kisebbek. Még mindíg nem tudok róla semmit, úgyhogy várnám a fentebbi három kérdésemre a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleNorbi 0 Author Share Posted August 2, 2006 Nem érted: Nem képeket várnék. 1: Milyen jellegű játék, 2: Van-e demója, ha igen, honnan szedhető le, 3: Könnyű-e játszani vele, szubjektív vélemény, és milyen másik játékhoz hasonlítható Ha Neked tetszik egy játék, az egy dolog. De normálisan írd le a saját véleményed, mert ez így semmi. Vedd úgy, hogy be kell mutatnod a játékot. Trailer nem érdekel, képek meg csak kisebbek. Még mindíg nem tudok róla semmit, úgyhogy várnám a fentebbi három kérdésemre a választ. 1.RPG - Szerepjáték jellegű 2.Demo 3.Leginkább a Diablo-hoz és a Sacred-hez hasonlítható, viszonylag könnyen játszható. 4.Még itt is van pár letöltés. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted August 2, 2006 Még mindig nem érted. <click!> (#1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
littleNorbi 0 Author Share Posted August 2, 2006 Hát ilyen leírást nem tudok adni... Próbáljátok ki a demo-t és döntsétek el, hogy tetszik-e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RedBoy 0 Share Posted August 2, 2006 Gondoltam kisegítelek Link Jónak néz ki a játék, már töltöm a demót Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkiki 0 Share Posted August 15, 2006 Sziasztok! Én már játszom vele egy ideje. Nagyon jó! Én anno Diablo fan voltam (1-2) és a Sacred-et is végigjátszottam, ez nagyon hasonló játék. Most elakadtam az egyiptomi pályán. Miután a könyvtárban megszereztem a tekercset, el kéne vinnem valami templomba. Tűvé tettem az egész környéket de mindenhol csak falakba ütközöm. Tud valaki segíteni, hogy merre lehet tovább menni? Esetleg valami térkép? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts