Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Titan Quest

littleNorbi

Recommended Posts

littleNorbi

Akció-RPG az õsi Egyiptomban és a Görög birodalomban. Próbáljátok ki, nagyon jó játék.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Szuper. Akkor most írj róla bõvebbet, linkekkel, vagy teljesen felesleges topicot nyitnod.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Nem érted: Nem képeket várnék.

1: Milyen jellegű játék,

2: Van-e demója, ha igen, honnan szedhető le,

3: Könnyű-e játszani vele, szubjektív vélemény, és milyen másik játékhoz hasonlítható

Ha Neked tetszik egy játék, az egy dolog. De normálisan írd le a saját véleményed, mert ez így semmi. Vedd úgy, hogy be kell mutatnod a játékot. Trailer nem érdekel, képek meg csak kisebbek. Még mindíg nem tudok róla semmit, úgyhogy várnám a fentebbi három kérdésemre a választ.

littleNorbi
Nem érted: Nem képeket várnék.

1: Milyen jellegű játék,

2: Van-e demója, ha igen, honnan szedhető le,

3: Könnyű-e játszani vele, szubjektív vélemény, és milyen másik játékhoz hasonlítható

Ha Neked tetszik egy játék, az egy dolog. De normálisan írd le a saját véleményed, mert ez így semmi. Vedd úgy, hogy be kell mutatnod a játékot. Trailer nem érdekel, képek meg csak kisebbek. Még mindíg nem tudok róla semmit, úgyhogy várnám a fentebbi három kérdésemre a választ.

1.RPG - Szerepjáték jellegű

2.Demo

3.Leginkább a Diablo-hoz és a Sacred-hez hasonlítható, viszonylag könnyen játszható.

4.Még itt is van pár letöltés.

Garono

Még mindig nem érted. :hááát:<click!> (#1) ;)

littleNorbi

Hát ilyen leírást nem tudok adni...

Próbáljátok ki a demo-t és döntsétek el, hogy tetszik-e.

RedBoy

Gondoltam kisegítelek ;)Link

Jónak néz ki a játék, már töltöm a demót ;)

• 2 weeks later...
szkiki

Sziasztok!

Én már játszom vele egy ideje. Nagyon jó! Én anno Diablo fan voltam (1-2) és a Sacred-et is végigjátszottam, ez nagyon hasonló játék. Most elakadtam az egyiptomi pályán. Miután a könyvtárban megszereztem a tekercset, el kéne vinnem valami templomba. Tűvé tettem az egész környéket de mindenhol csak falakba ütközöm. Tud valaki segíteni, hogy merre lehet tovább menni? Esetleg valami térkép?

Köszi