Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Alap alkalmazások Pcket PC-re

Blueeight

Recommended Posts

Blueeight

Hello!

Vásároltam egy régebbi PDA-t abban a reményben, hogy majd az asztali PC-mel egyenrangú géppé tehetem. Kicsit csalódott vagyok, mert nem nagyon találtam meg a szükséges programokat a ppc 2003-hoz.

Ha tudna valaki segíteni a következõk beszerzésében akkor nagyon boldog lennék.

- Internet böngészõ. A beépített IE állandóan kilép ha lapot váltok. Nem mûködik jól. Az operát letöltöttem, de 30 napos próbaverziót találtam csak. Van valamilyen ingyenes megoldás a net böngészésére?

- Levelezõ kliens. Ilyet nem is találtam. A beépített outlook semmire sem jó, ha az asztali gépen nem használok outlookot.

- Videonézõnek a TCPMP-t használom. Ezzel mondjuk nincs semmi gond.

- MP3 lejátszónak a WinamPAQ néztem ki. Ez is jól mûködik.

- Kellene egy jó angol-magyar szótár is.

- Képnézegetõnek a XNview pocket. Nem rossz, de az Irfan view-nek jobban örülnék.

Ha valaki használ rendszeresen PDA-t és tud megoldást a gondjaimra az írjon legyen szíves.

Köszönöm.

Blue8

TheSaurus

Nézz szét itt. Én évek óta innen szerzem be a PDA-szoftvereket: szótár, levelezõ, játék, segédprogram. stb.

Blueeight

Köszi.

Ismerem az oldalt, de reméltem, hogy vannak még honlapok, ahol rengeteg felgyülemlett pocket PC-s progi van.

Blue8

• 1 month later...
Kazy

Halihó

Nemrég vettem egy XDA-t. Összehoztam az asztali géppel, az Active Sync programmal. Eddig minden szép és jó, mûködött is frankón. Aztán másnap betettem a bölcsõbe a szerkentyût és azon nyomban ki is kapcsolta. Ha kiveszem bekapcsol, ha beteszem kikapcsol. Természetesen, csak akkor, ha a bölcsõ a gépre van csatlakoztatva. Az autós tartóval minden ok.

Kaptam egy javaslatot, hogy szedjem le az Active Sync-et. Leszedtem az asztaliról és újrafelraktam, de semmi hatása. Az XDA-n nem találom, hogy hogyan lehetne leszedni. nincs benne a telepítés/törlés menüben!

Kazy

Megoldótott magától! Délután gondoltam teszek egy próbát és bejött. Mûködik rendesen! Hiába a Windows már csak ilyen...

• 9 months later...
Pige

Nekem a Pocket Ringo Mobile programhoz hasonló kellene, ha valaki tud kérem segítsen.