Blueeight 0 Share Posted July 31, 2006 Hello! Vásároltam egy régebbi PDA-t abban a reményben, hogy majd az asztali PC-mel egyenrangú géppé tehetem. Kicsit csalódott vagyok, mert nem nagyon találtam meg a szükséges programokat a ppc 2003-hoz. Ha tudna valaki segíteni a következõk beszerzésében akkor nagyon boldog lennék. - Internet böngészõ. A beépített IE állandóan kilép ha lapot váltok. Nem mûködik jól. Az operát letöltöttem, de 30 napos próbaverziót találtam csak. Van valamilyen ingyenes megoldás a net böngészésére? - Levelezõ kliens. Ilyet nem is találtam. A beépített outlook semmire sem jó, ha az asztali gépen nem használok outlookot. - Videonézõnek a TCPMP-t használom. Ezzel mondjuk nincs semmi gond. - MP3 lejátszónak a WinamPAQ néztem ki. Ez is jól mûködik. - Kellene egy jó angol-magyar szótár is. - Képnézegetõnek a XNview pocket. Nem rossz, de az Irfan view-nek jobban örülnék. Ha valaki használ rendszeresen PDA-t és tud megoldást a gondjaimra az írjon legyen szíves. Köszönöm. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted August 1, 2006 Nézz szét itt. Én évek óta innen szerzem be a PDA-szoftvereket: szótár, levelezõ, játék, segédprogram. stb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blueeight 0 Author Share Posted August 2, 2006 Köszi. Ismerem az oldalt, de reméltem, hogy vannak még honlapok, ahol rengeteg felgyülemlett pocket PC-s progi van. Blue8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazy 0 Share Posted September 13, 2006 Halihó Nemrég vettem egy XDA-t. Összehoztam az asztali géppel, az Active Sync programmal. Eddig minden szép és jó, mûködött is frankón. Aztán másnap betettem a bölcsõbe a szerkentyût és azon nyomban ki is kapcsolta. Ha kiveszem bekapcsol, ha beteszem kikapcsol. Természetesen, csak akkor, ha a bölcsõ a gépre van csatlakoztatva. Az autós tartóval minden ok. Kaptam egy javaslatot, hogy szedjem le az Active Sync-et. Leszedtem az asztaliról és újrafelraktam, de semmi hatása. Az XDA-n nem találom, hogy hogyan lehetne leszedni. nincs benne a telepítés/törlés menüben! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kazy 0 Share Posted September 14, 2006 Megoldótott magától! Délután gondoltam teszek egy próbát és bejött. Mûködik rendesen! Hiába a Windows már csak ilyen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pige 0 Share Posted June 28, 2007 Nekem a Pocket Ringo Mobile programhoz hasonló kellene, ha valaki tud kérem segítsen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts