ColinMcrae Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Sziasztok! Driver kellene nekem ehhez a hangkarihoz! Nem nagyon találtam, vagy nem jót szedtem le hozzá mert feltettem hozzá egy drivert és amikor újraindítottam akkor kékhalált halt a gépem! ír: Majd elindítottam csökkentett módban eltávolítottam a drivert és már ment is a gép rendesen! Legyen szíves valaki adjon hozzá winxp-hez való drivert!Köszi Amúgy van integrált is a gépemben! Itt a kép róla! Ne használj rövidítéseket, írj rendesen! <PF>
Sebi Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Az alaplapit ugye letiltottad? A Google a barátod? Az elsõ találat volt. Klikk
opvato Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Hali! Ha driver-t keresel a keresési szavak közé érdemes beírni, hogy WDM. Ez az MS által tesztelt és kompatibilis driverek jelzése. Sazl így valószínû, h nem fog elszállni tõle a gép. Ez elvielg a legújabb driver, használd egészséggel, ha még mindig szükséged van rá: http://www.cmediadrivers.info/driver/8738/...44Logo-Card.rar
centeres Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 hellosztok asus P5GPL-X SE alaplaphoz integrált hangkártyám van csak nem tudom hogyan tudnám feltelepíteni megköszönném a segítséget
Sebi Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Telepítsd fel az alaplap lemezén lévõ drivert.
nagyjani Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 Szerintem az xp kezeli, de ha úgygondolod itt a Link
Rufus999 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 hi, egy hangkártya drivert keresnék Alaplap neve FUJITSU SIEMENS SCENIC D hangkártya meg integrált, régebben valami soundmax féle volt felrakva de letörlõdött, pls help elõre is kösz.
lacika Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Sziasztok! Driver kellene opti audió 16 hangkártyámhoz. 98 alatt ment, de xp nem ismeri. Elõre is köszi.
SamMan Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 (edited) Sziasztok! Most kellett újraraknom a Windows-t, minden remekül mûködik, kivéve a hangkártyát. Egyszerûen nincs hang, a WMP azt jelzi, hogy nincs hangeszköz a gépben. Ezt a hibáhogyan tudom kijavítani? Még azt sem tudom, milyen (integrált) hangkártya van a gépemben. Sziasztok most kellet újra raknom a windows-t és minden remekül müködik kivéve a hangkártya egyszerûen nincs hang a wm player nekem azt jelzi hogy nincs hangeszköz a gépen meg stb... De én ezt a hibát hogy tudom kijavitani ?? Még azt sem tom milyen hangkártya van a gépben integrált szóval fogalmam sincs miylen miylen driver kéne hozzá Edited September 20, 2008 by Pjotr
Pici58 Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 Hali SamMan! Ugyanaz a problémám, mint neked! Ha a tied megoldódott azóta, örülnék, ha segíteni tudnál nekem! Az alaplapom Fujitsu Siemens D1561 (Az integrált hangkártya típusát én sem ismerem.) Köszi bárkinek, aki segíteni tud!
KGigi Posted October 12, 2008 Posted October 12, 2008 http://www.fujitsu-siemens.co.uk/rl/servic...D1561/D1561.htm Ahhoz a kártyához keress drivert és mennie kell. Ha találsz, nekem nem nagyon sikerült... Nem kaptál cdt?
mrmatyi Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Üdv! Windows 7-re kellene nekem SB Live! 5.1 hangkártyához drájver. Köszönöm!
KGigi Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ha a vistás nem jó hozzá, akkor várnod kell.
mrmatyi Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Ok. Pontos linket is tudsz adni? Direktlinket. Nem vagyok otthon ebben a témában...
mrmatyi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Fentebb már írtam SB Live! 5.1 hangkártyához drájver Ha más nincs vistás
Csaba_# Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Esetleg... Bár ha 16-bitesed van, ez sem lesz jó.
mrmatyi Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Köszi de ezt már láttam. Nem tudok róla, hogy 16 bites lenne. Mindegy, legfeljebb megvárom a rendes w7-re való SB Live! 5.1-es drájvert, remélem nem ülnek rajta sokat, nincs kedvem beruházni most egy új kártyába....
olli Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 http://forums.creative.com/t5/Sound-Blaste...2009/m-p/533861 Nekem települt.
mrmatyi Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Köszi, de ez nem hivatalos, a gyártó honlapjáról szedett verzió!
Davedry87 Posted November 1, 2009 Posted November 1, 2009 Sziasztok, üdvözlök mindenkit a Fórumon! Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy ezelőtt vettem egy ASUS XONAR D2X/XDT 7.1-es hangkártyát és most ugye tegnap (2009.10.31) hivatalosan is kiadta a Microsoft új Op.rendszerét a Windows 7-et. Nekem az a problémám lenne, hogy most szeretnék Windows 7-re váltani leginkább a 64 Bites fajtára, de az a problémám, hogy az ASUS még nem adta ki a hozzá való drivert, csak Beta verzió van fent a Gyártó honlapján... Ezt nem tudnátok megkérdezni, hogy mégis meddig kellene az Új Windows 7-es driverre várni? Már ezelőtt ezt a drivert kipróbáltam Windows 7-en 32Bites és 64Bites verzión, de ahogy a hangillesztő drivert feltelepítettem úgy az egész program inaktívvá vált tőle, semmit nem akart elindítani.... A Következő driverről lenne szó,amit ide linkeltem: http://www.asus.hu/product.aspx?P_ID=ZBWhA...&templete=2 Légyszíves, ha tudtok beszélni az ASUS-al, akkor kérdezzétek meg,hogy mikor lesz elérhető az új rendes driver verzió.... (ASUS Xonar D2X/XDT 7.1Channel) Köszönöm előre is a segítségeteket!
mrmatyi Posted November 2, 2009 Posted November 2, 2009 Üdv! Én is hasonló cipõben járok.... Ez a w7 kezd egy olyan kisgyerekre hasonlítani, aki mindenáron meg szeretné kapni a nyalókáját, de sehol semmi! A w7-re is mondták, hogy hû de jó meg minden, de drájverek a világba sincsen!
BoonFire Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 A cipõ ugyanaz. Nekem egy CMI8738/c3dx hangkártya driver kellene Win7-esre. Sajnos mindenhol csak bétát találok. A bétának meg van egy olyan kellemetlen tulajdonsága, hogy nem támogatja a WAVE forrásból történõ felvételt. Magyarán: ha például fel akarok venni egy videóból néhány mondatot, akkor nem tudom megcsinálni, mert csak vonal- és mikrofonbemenetrõl lehet felvenni. Pedig ez szvsz eléggé alapvetõ funkció. A másik, hogy ha aviból bontom ki a hangot, akkor csak 11 kHz monóban bontja ki az AC3-as 48 kHzes hangot. Ha valakinek lenne épkézláb tippje nagyon megköszönném. Addig mindenféle kerülõúton vagyok kénytelen az ilyen dolgokat megoldani ír:
Pjotr Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Szívesen írnék neked drivert, de sajnos nem tudok. Amíg a cég nem állít elõ egyet, így marad a dolog.
Recommended Posts