macinyuszi2 0 Share Posted July 21, 2006 Helló Vettem egy Pana kamerát, feltelepítettem a szoftvereit, fw-m nincs, de usb van. Csakhogy ezen keresztül csak a memória kártyát látja a szgép a kamerából. Mit tegyek? tud valaki segíteni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maturad 0 Share Posted October 24, 2006 Én is csak továbbítani tudom, amit a nálamnál okosabbak már tanácsoltak. Bejött! Ne vacakolj az USB expressel! Potom pénzért adják már a firewire kártyát, ráadásul madzagot is hozzá. ( Ha meg "drágábbat" -5000 Ft - veszel, még szoftvert is kaphatsz. )Bedugod egy szabad helyre, s máris mûködik -telepítés nélkül- minden, mint a karikacsapás. Nekem egy 27-esem van, tökéletesen ráismer a gép, az adatátvitel pedig tényleg gyors! USB-n csak a képátvitel megy zökkenõmentesen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peterrr 0 Share Posted July 3, 2007 Hello! Ha nagyon usb-vel akarod csinálni, akkor a Win MovieMaker-rel még éppen nézhetõ minõségben lehet átvenni, nekem legalábbis felismerte az usb-n keresztül és ha jól emlékszem 640x480 felbontásban tudtam videót átjátszani gépre, persze a kimeneti formátum csak wmv lehet. (Szintén Pana NV GS 27.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts