kukinyo 0 Share Posted July 20, 2006 Helló Én még tanuló vagyok e téren.Az lenne a problémám hogy szeretnék egy olyan scriptet ami kijelzi a látogatoknak azt hogy az oldalon online vagy offline vagyok.Ezt ugy gondolom hogy ha az oldalhoz kapcsolodom az userek látnak egy zöld színü gombot,Ha nem vagyok kapcsolódott akkor pirosat.Vagy valami hasonlót.Segitenétek? Köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 20, 2006 A kérdés jó. Kíváncsi leszek a válaszokra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kukinyo 0 Author Share Posted July 20, 2006 Azt már elértem hogyha a net-re kapcsolódok azt kijelzi:Online. De én ezt szeretném leszükiteni egy bizonyos oldalra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b1rd 0 Share Posted March 29, 2007 alapjában véve szeretek keresgélni a net-en, de a válasz utáni 1-2 órás keresgélés meghaladta a képességeimet... @kukinyo egyébként ezt hogy sikerült megoldanod félig-meddig? Egy eléggé alternatív megoldás a skype-féle online kijelzés, amelyre példákat számtalan honlapon találsz. Hátránya(?): Skipe telepítés... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts