mcfresh Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Szeretnék megtanulni nyomtatókat javítani, de sehol nem találok szakkönyvet! Ha valaki tudja, hogy honnan, milyet, menyiért az írja meg! Hasznos válaszokat elõre is köszönöm!
ProFiler Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Tudsz németül? Mert német leírást és könyveket rengeteget találni. Ciao.
softi Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Sziasztok! Sajnos nekem is meg kéne tanulni nyomtatót javítani (de legalább egy szakembert találni). Elkövettem egy kis bakit egy HP 8150-essel. Amúgy a nyomtató szinte új festék is van bõven még benne. Mit tegyek vigyem szervízbe (vajon mennyi lesz?) Vagy kuka ír: És vegyek egy újat 27k-ért. És a megmaradt festéken még legalább jó lesz bele. 8150
softi Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Nézd meg a mellékelt képen (alul link, nem tudtam csatolni), a mûanyag fóliát kicsit átszakadtak a "vezetékek".
Laali Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Szeretnék megtanulni nyomtatókat javítani, de sehol nem találok szakkönyvet! Ha valaki tudja, hogy honnan, milyet, menyiért az írja meg! Hasznos válaszokat elõre is köszönöm! Egy fórum: http://www.fixyourownprinter.com/
hóbagoly Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Nagy gondban vagyok Brother DCP 117C típusú multifunkciós nyomtatóm valószínűleg elrontottam ír: Ha tudna valaki segíteni nagyon szépen megköszönném A fekete patront kellett legelőször utántöltenem, és az sikerült is, miután kilyukasztattam. Ezt követően pár nap múlva jelezte a gép a másik patronokkal is hogy gond van, s azokat kiszedtem, de nyitva hagytam a gépet pár napig, míg sikerült a töltést ezekben is megoldanom. (El kellett vinnem a többi patront is oda, ahol a fekete patront is kilyukasztották, s ezt nem tudtam elég gyorsan elintézni ) Ez a nyitott állapot miatt lehetséges, hogy a színes patronok betételét követően a fekete nem jön, hiába is van megfelelő mennyiségű festék benne. Most a színesekkel nyomtat, de fekete egy kevés maszatnyi jön csak, felismerhetetlen, olvashatatlan ír: ír: ír: A fekete patront kiszedtem, és megráztam, egy csepp festék ki is spriccelődött belőle ha nem is könnyen, de ezt követően se lett jobb a tesztoldal. Mit tehetek, mit tegyek? ??? Kérlek segítsetek Előre is nagyon köszönöm
Recommended Posts