Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Canon i350

Recommended Posts

Posted
Hellósztok! Abba szeretnék segítséget kérni hogy van egy i350 esem kb 1 éves és nem használtam kb 4 hónapja és ha nyomtatok vele csikos... miert van ez??? :!: :(:?:
Posted

Beszáradhatott valamelyik patron. Egy tisztítást kellene elvégezned a szoftverével.

Ciao.

Posted

Ugyanazzal a típussal nekem is ez volt a bajom, és soha többet nem lehetett rendbehozni :dühös:

Posted

Hát ezek nem jó hírek :( tisztítás megvolt...pff valami ötlet mégis?

És a fokozott tisztitássnál nem sinál semmit sem

Figyi és ha vennék egy újat milyet ajánlotok? ip1500,2000 re gondoltam szerintetek jók????

Posted

Figyi és te meiket vennéd és hol? Patront hol kapok hozzá? Légy szíves segíts köszike. A 2200 is jó? E 3 közül válassz egyet, a 2000 lehet dvd re nyomtatni?!

Elõre is köszönöm a segítséget ciao. :D

Légy szíves próbálj meg normálisan írni. Minden hozzászólásodat javítanom kellett. <PF>

Posted

Van nyomtató vásárlás topik! Ott nézz körül!

Ciao.

Posted

És ebbe nem okoz problémát az után gyártott (nem eredeti)tinták??? Vagy beszárad????

Posted

Bármiben be tud száradni!

Ciao.

Posted

és olyankor kell venni egy új fejet???és az mennyibe kerül...??

Posted

A fej nem a patronban van? Csak tisztítani kell. :ötlet:

Ciao.

Posted

Nem külön fej külön patron... de hogy tudom tisztítani??? nem lehet hozzáférni...most meg ezt írja ki "Nem a megfelelõ nyomtatófej van a nyomtatóban." mitöl lehet???

Posted

De ugye próbáltad már új készlettel?

Ciao.

Posted

nem... nem tudja valaki honnan lehet venni ip1500 at és 2000et???

• 3 weeks later...
Posted

[ Egy év után az én i 350-esem is csíkosan nyomtatott - hiába tisztítottam 5-ször, 10-szer is, - a csík csak megmaradt. Egy hete pedig lehet, hogy végleg bedöglött. Azt írja ki, hogy "A nyomtató kapcsolaton kívüli". Már mindent megpróbáltunk (patroncsere, újratelepítés stb.) de nem változott semmi. Van valakinek ötlete, hogy mit lehetne tenni? :(