huang-ho Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Olyan internetes oldalt, programot keresek ahol fényképeket lehet közzétenni. Lehetőség szerint magyar nyelvű legyen az oldal.
Sanzi Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Nem tudom pontosan mire gondolsz, de hátha ez jó lesz. Fotózz.hu
DJGABI Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Hungarotel Fotóalbum De ha ügyi vagy, akkor azért egy Extra + Coppermine Photo Gallery is megtenné... Csak azzal azért munka is van, bár akkor azért az biztos egyedibb lesz, mint a Hungarotel-félével...
Giraffe1 Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Kép.Tár.hu - nagyon kényelmesen alakíthatóak ki albumok, és az ftp-s feltöltést sem mondanám túl bonyolultnak. @tanulo91 A Coppermine Photo Gallery első ránézésre eléggé túlbonyolítottnak tűnik, főleg a honlapon található "képlet" függvényében: Web Server + PHP + MySQL + IM/GD = CPG Akkor már egy kezdőnek sokkal használhatóbb a PC Worldben is bemutatott JAlbum, aminek magyar felhasználói felülete is van (ha helyenként csak részlegesen is fordított).
Richy Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 Szerintem a legjobb választás a Picasaweb, igaz ehhez kell Google account.
Garono Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 A Picasaweb-en kívül még a funpic.de oldalt tudom ajánlani.
payskin Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A legnagyobb, legnépszerűbb mind közül a flickr, igaz, nem magyar.
zsoltchelsea Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hi! Ajánlom a képfeltöltés nevû oldalt. Nem tudom, hogy mennyire alakítható, és hogy albumba mennyire rendezhetõ, de kipróbálható.
zazy Posted January 21, 2008 Posted January 21, 2008 Segítsetek! A PCWorld -ben olvastam, hogy a JAlbum újabb verziója már olyan albumot is tud generálni, ami jelszóval védi a tartalmat. Tudja valaki, hogy miképpen és hol lehet ezt megtalálni? Mert én sehol nem látom.
Recommended Posts