Akos1994 Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 nekem van egy 1GB-os ipod nano-m feketébe.nagyon meg vagyok vele elégedve bár az itunes-al már kevésbe.(bonyolult egy program) kinek milyen ipodja van?és szerinted milyen az itunes?
Baludada Posted July 15, 2006 Posted July 15, 2006 Ha nem tetszik az iTunes ezekkel is tehetsz rá zenét: RealPlayer, EphPod, YamiPod.
kisharo Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Hello!Az lenne aprobléma hogy,iPod nano 4GB MP4-re nem tudok felrakni zenét.Létszi segitsetek.
erdly Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 lenne egy kérdésem, igaz nem tartozik szorosan a témához, de máshova nem nagyon tudtam írni. Van egy IPodom. Még márciusban vettem, már az elejétől fogva zúgott. Pár hétig nem használtam, és most már bse mtudom kapcsoli. OK visszavinném, de nincsen meg a számla, és sajnos sehol nem találom... De az ipod megvan, rajta a sorozat szám, és természetesen tudom igazolni, hogy náluk vettem, név és lakcím alapján, és úgy tudom, hogy számla ellenében is kell, hogy csináljanak valamit vele. írtam is nekik erre ezt a választ kaptam: Sajnos nekünk nincs gyáriszámos nyilvánztartásunk, és a számla és garanciajegy hiányában nem tudunk segíteni sem. A hazai Apple képviseletnél kellene megpróbálni. Most mit csináljak? Mert elvileg számla ellenében is kell foglalkozniuk vele. Vagy nem? Nem akarom, hogy átverjenek...
Recommended Posts