Sanzi 0 Share Posted July 13, 2006 Az >>>ITT<<< található képeket szeretném emberi formátumban viszont látni, mondjuk jpg, vagy bmp, amit majd háttérnek használnék. Letöltöm a .zip-eket, található benne egy .abr fájl. Rákerestem a kiterjesztésre, és kiderült, hogy a PhotoShop megbírkózik vele. Fel is tettem a PhotoShop CS2 HUN-t, fel is ismeri a fájlt, társítja hozzá saját magát, ám de mikor megnyitom, nem történik semmi. Mi lehet a probléma? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted July 14, 2006 Ezt nézdd meg! Egyébként ez nem kép fájl, hanem Photoshopban használható Brush tool-hoz való "minták" (a brush milyen "formát" rajzol, azt határozza meg. Tehát pl. lehet ez egy kör vagy olyan hatást kelt mintha a festék szétfolyt volna stb.)! Be kell az .abr fájlt másolni a Photoshop megfelelő mappájába és utána használható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Egerb 0 Share Posted July 14, 2006 Ezek ecsetsablonok és nagyon szépek. Én ide másoltam be: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Elõre beállított\Ecsetek\Adobe Photoshop Only Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted July 18, 2006 És azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért van az, hogy az Omega32 által ajánlott program megjelenít bizonyos "ecseteket", de a PhotoShop-ban nem találom? Mirõl is van szó. >>>EBBEN<<< a zip-ben >>>ERRE<<< gondolok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Author Share Posted July 19, 2006 Hát, én valahogy nem boldogulok ezekkel az ecsetekkel. Hiába másolom be a megfelelõ mappába, nem jellenek meg. Azok amik régen megjelentek - miután kitöröltem az .abr fájlokat - eltûntek. Visszamásolásuk esetén viszont nem kerültek vissza. Idáig 6-ot töltöttem le, ebbõl 1 megjelent, most már az sem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts