Sanzi Posted July 13, 2006 Posted July 13, 2006 Az >>>ITT<<< található képeket szeretném emberi formátumban viszont látni, mondjuk jpg, vagy bmp, amit majd háttérnek használnék. Letöltöm a .zip-eket, található benne egy .abr fájl. Rákerestem a kiterjesztésre, és kiderült, hogy a PhotoShop megbírkózik vele. Fel is tettem a PhotoShop CS2 HUN-t, fel is ismeri a fájlt, társítja hozzá saját magát, ám de mikor megnyitom, nem történik semmi. Mi lehet a probléma?
Omega32 Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ezt nézdd meg! Egyébként ez nem kép fájl, hanem Photoshopban használható Brush tool-hoz való "minták" (a brush milyen "formát" rajzol, azt határozza meg. Tehát pl. lehet ez egy kör vagy olyan hatást kelt mintha a festék szétfolyt volna stb.)! Be kell az .abr fájlt másolni a Photoshop megfelelő mappájába és utána használható.
Egerb Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ezek ecsetsablonok és nagyon szépek. Én ide másoltam be: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Elõre beállított\Ecsetek\Adobe Photoshop Only
Sanzi Posted July 18, 2006 Author Posted July 18, 2006 És azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért van az, hogy az Omega32 által ajánlott program megjelenít bizonyos "ecseteket", de a PhotoShop-ban nem találom? Mirõl is van szó. >>>EBBEN<<< a zip-ben >>>ERRE<<< gondolok.
Sanzi Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Hát, én valahogy nem boldogulok ezekkel az ecsetekkel. Hiába másolom be a megfelelõ mappába, nem jellenek meg. Azok amik régen megjelentek - miután kitöröltem az .abr fájlokat - eltûntek. Visszamásolásuk esetén viszont nem kerültek vissza. Idáig 6-ot töltöttem le, ebbõl 1 megjelent, most már az sem.
Recommended Posts