Jump to content
GSForum - Segélyvonal

.abr fájlok megnyitása

Sanzi

Recommended Posts

Sanzi

Az >>>ITT<<< található képeket szeretném emberi formátumban viszont látni, mondjuk jpg, vagy bmp, amit majd háttérnek használnék. Letöltöm a .zip-eket, található benne egy .abr fájl. Rákerestem a kiterjesztésre, és kiderült, hogy a PhotoShop megbírkózik vele. Fel is tettem a PhotoShop CS2 HUN-t, fel is ismeri a fájlt, társítja hozzá saját magát, ám de mikor megnyitom, nem történik semmi. Mi lehet a probléma?

Omega32

Ezt nézdd meg!

Egyébként ez nem kép fájl, hanem Photoshopban használható Brush tool-hoz való "minták" (a brush milyen "formát" rajzol, azt határozza meg. Tehát pl. lehet ez egy kör vagy olyan hatást kelt mintha a festék szétfolyt volna stb.)! Be kell az .abr fájlt másolni a Photoshop megfelelő mappájába és utána használható.

Egerb

Ezek ecsetsablonok és nagyon szépek.

Én ide másoltam be: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS2\Elõre beállított\Ecsetek\Adobe Photoshop Only

Sanzi

És azt meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért van az, hogy az Omega32 által ajánlott program megjelenít bizonyos "ecseteket", de a PhotoShop-ban nem találom?

Mirõl is van szó. >>>EBBEN<<< a zip-ben >>>ERRE<<< gondolok.

Sanzi

Hát, én valahogy nem boldogulok ezekkel az ecsetekkel. Hiába másolom be a megfelelõ mappába, nem jellenek meg. Azok amik régen megjelentek - miután kitöröltem az .abr fájlokat - eltûntek. Visszamásolásuk esetén viszont nem kerültek vissza. Idáig 6-ot töltöttem le, ebbõl 1 megjelent, most már az sem.