ertok 0 Share Posted July 13, 2006 Nem találok sehol olyan stílust ahol a startgomb úgy nézki mint az eredetin. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tar 0 Share Posted July 13, 2006 Mi is a kérdés?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpion Spyke 0 Share Posted July 13, 2006 Hát szeretne linket kapni, ahonnan lehetne olyan xp-s témát letölteni, amely úgy néz ki mintha Vistát használna. Bár a kezdõ hozzászólásban lelehetett volna írni bõvebben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted July 13, 2006 Nah, itt van pár változat: >>KATT1<< >>KATT2<< >>KATT3<< Szerintem szépek, én a KATT2-õt használom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 14, 2006 Sziasztok! Találtam a neten egy szép Vista skint WindowBlinds 5.01-hez, csak van egy kis szépséghiba: <<<KATT>>> Próbáltam már az LSPATCH nevû kis progit, de nem lett jó vele, összeomlasztotta az explorer.exe-t. Mivel tudnám eltüntetni a "felesleges" szövegeket a gombok mellõl? Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted July 14, 2006 Vista Inspirat Én ezt használom, csak telepítés elõtt vissza kell állítani az alapértelmezett XP stilust, és nem lehet fenn pl. a Longhorn Transformation Pack és semmi egyéb hasonló módosító csomag. (amint az a letöltési oldalon írva vagyon) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertok 0 Author Share Posted July 14, 2006 Én a Vista Transformation pack 4.0 használtam. De a startgomb le volt nyesve Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Share Posted July 15, 2006 Az szerintem nem hiba: az XP-n nem lehet olyan Start gombot csinálni, mint a Vistáé, hiszen a gomb csak akkora tud lenni, mint a Taskbar. Ahhoz már WindowBlinds kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 15, 2006 Épp ezért használok WindowBlinds-t. A skin mellett van egy readme.txt, abban le van írva, hogy az LSPATCH nevû programmal orvosolható ez a szépséghiba, viszont nekem nem mûködik. Lehet, hogy magyar XP-hez nem jó? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertok 0 Author Share Posted July 15, 2006 Én is használtam a WindowBlinds-t de befagyasztotta az egész rendszert ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 15, 2006 Úgy hallottam, az illegális verziókkal lehetnek ilyen problémák. Megvásároltam a teljes verziót és semmi gondom nincs vele. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ertok 0 Author Share Posted July 29, 2006 Köszönöm így mostmár mindent értek :olé: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leito1 0 Share Posted September 22, 2006 Na de hogy kell telepíteni a KATT2-õt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasi 0 Share Posted October 3, 2006 Tudna valaki segíteni hogy lehet feltelepíteni a vista témát xp sp2-esre errről az oldalról? Letöltöttem, azt írja telepítsem a programokhoz, utána jön egy felugró ablak, ahol be lehet állítani a kinézetet, beállítom, de azon kívül, hogy a hátteret beállítja, az összes többi marad XP. Valaki látta már? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovadika2 0 Share Posted October 29, 2006 Hello Athlon: Lenne egy kérdésem. Hogyan kell telepíteni a Katt2-t?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benoc 0 Share Posted October 29, 2006 Ki kell cserélni az uxtheme.dll-t, és utána tudod futtatni. Van egy program az uxtheme lecserélésére:Itt letöltheted. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ptesza 0 Share Posted October 29, 2006 Sziasztok! Valaki el tudná magyarázni, hogyan kell létrehozni .theme fájlokat? Adott hozzá, .msstyles fájl és egy jpeg kép háttérnek. A stylexp-vel probálkoztam ,de egy kicsit összekavart a currenet theme . Üdv P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovadika2 0 Share Posted October 29, 2006 És a Katt3-at? Azt feltettem, de nem tudom, hogy mit kell vele csinálni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benoc 0 Share Posted October 29, 2006 Hello! Nem tudom, mit nem értesz, ugyan azt kell vele csinálni, mint a KATT2-vel Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaa3 0 Share Posted May 21, 2007 Sziasztok! Hogy kell telepíteni "katt2"-t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ika-Bus 0 Share Posted June 12, 2007 Üdv. Azt szeretném kérdezni, hogy mi lehet a legnagyobb baj, ha valamit véletlenül rosszul csinálok, mert nem szeretném kikészíteni a gépet, és ezért nem töltöttem le a témát. !Elõre is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bigfoot 0 Share Posted July 13, 2007 Ja és honnan lehet letölteni a "katt 2"-t? És ha fizetős lenne, akkor ne írjátok meg! A vista inspiratnál a februári számban azt írják, hogy kevésbé hasonlít a Vistára. Én itt egész valósághűnek tartom, lehet hogy csak velem van baj, de mi hibádzik benne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pcmarci 0 Share Posted August 2, 2007 Hello, meg tudná valaki mondani, hogy lehet XP-ben (szoftveresen) átlátszó címsorokat "varázsolni" Vista transformation Pack 6 vagy 7 mellé? Amúgy akinek kell a 7-et Innen lehet letölteni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pintair 0 Share Posted August 24, 2007 Sziasztok! Kellene egy kis segítség. Valamilyen oknál fogba az XP ikonok alatt a nevüknél látszik a háttérszin mint régen a win98 alatt, és nem tudom visszaállítani. Megvettem anno a WindowsBlinds (aszen így kell írni) nevû progit, tehát hivatalos és az vágta agyon úgy hogy vissza se tudom állítani. Viszont ha másik felhasználóval lépek be akkor ott jók az ikonok. Megpróbáltam feltenni témákat de az se segített. Miként tudnám visszatenni az eredeti állapotot? Ill. hogy tudnék rátenni valami szép akár vista-ás felületet, hátha megjavulna vele. Elõre is köszi..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Share Posted August 24, 2007 Jobb klatty Sajátgép --> Tulajdonságok --> Speciális --> Teljesítmény --> Beállítások --> Vetett árnyék tralalalala.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts