cooldoc66 0 Share Posted July 12, 2006 Hölgyek, Urak! Nem egy egetverõ probléma az enyém, inkább csak érthetetlen. A tegnapi MS-patchelés után megnémult az Office-kutyusom. Pedig be van jelölve neki a hang. Szösszen egyet, de betegeskedik. No, ezzel persze tudok élni, csak nem tudom a magyarázatát. Mostanában csináltam Realtek - hangkártya-drive frissítést a notebookom-hoz, és eddig minden kielégítõen mûködött. Mi lehet a baj? Office HU 2003-asom van, az Operációs rendszer XP Pro (fully patched , updated). A hangkártya Realtek AC 97 5.10.0.6090 (2006.05.19). ASUS 2500H, 1024 MB DDR RAM, 40 GB Winchester Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted July 12, 2006 Próbáld meg ezzel. íl: Realtek AC 97 5.10.0.6120. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cooldoc66 0 Author Share Posted July 12, 2006 Próbáld meg ezzel. íl: Realtek AC 97 5.10.0.6120. Köszönöm. Letöltöttem, de nem változott a helyzet. Valami elállítódhatott a legutóbbi MSoft-patch-nél. Na, mindegy, ez sosem fog kiderülni. Ilyen kis malõrök úgy fel tudják izgatni az agyam - pedig ez tényleg nüansz. Még 1x kösz a fáradozást, legfeljebb néma marad a Dög. Végül megoldottam. Elég triviális volt a hiba... K-Lite Codec-progimat össze-vissza állítgattam, és teljesen malformálhattam a beállításaimat. Most jól mûködik minden, és még az illesztõprogramom is illõ módon frissítettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts