Athos 0 Share Posted July 12, 2006 Sziasztok! Jelenleg a PrimListán üzemeltetek egy levelezõ listát, de sajnos többször elõfordult, hogy a levelek nagy késéssel vagy egyáltalán nem továbbítódnak. Tudtuk ajánlani hasonló szolgáltatást? Akár még fizetõs is lehet, ha nem kerül sokba. A minõségért hajlandó vagyok áldozni, de persze az ingyenesek elõnyben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted July 12, 2006 A CJB tárhelyhez tudsz kérni hírlevelet is. Nem tudom milyen, még nem használtam. De lehet van a Google-nek is ötlete rá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Author Share Posted July 12, 2006 Valóban lehet, de nem világos, ha létrehozok egy listát, akkor milyen címre kell küldeni a leveleket, hogy a tagok megkapják. A sebességével nincs valakinek tapasztalata? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted July 12, 2006 Szerintem utánna megadja ezeket az információkat. A sebességet természetesen nem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Athos 0 Author Share Posted July 13, 2006 Csináltam egy listát, de nem találtam. Na majd hétvégén tesztelem még. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts