Tuningpc Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nem tudom használni a RapidShare-t. Nem enged letölteni semmilyen file-t. Segitségre szorulok.
fapuma Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Ha letöltésvezérlõvel próbálkozol, az a baj. Az tiltva van náluk.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Nincs tiltva. Legalábbis a NetTransport működik. Kattints a Free feliratra, és a három karakteres kombinációt beütve, melyet a képernyőn fogsz látni, letöltheted a fájlt. A következő letöltésre kb. 1 órát kell majd várnod, vagy fizess elő a szolgáltatásra (Premium), és korlátlanul tudsz letölteni. Én is előfizettem, mert négy CD-nyi anyagot szedtem le. 9.9$ nem sok, és egy hónapig használhatod. PayPal-lal könnyedén ki tudod fizetni.
nagygabor Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A több szálon való letöltés is tiltva van a free részlegen. Arra is figyelj.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 ADSL esetén ez jó. De ha nem ADSL-je van ...
payskin Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Érdemes vigyázni vele: egyrészt vadásznak és tiltják az ingyenes proxykat. Másrészt szemrebbenés nélkül tiltanak ki komplett ip-tartományokat, úgy hogy nem érdemes trükközni. Én is bepengetem nekik a havi 10 eurót, ha van miért.
Aneurysm Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Kábelnettel is mûködik Én csak néha szoktam leszedni pár gigát (100 megás darabokban), akkor valóban macerás állandóan modem resetelni, de 1 hónapra meg nem fogok befizetni, hiszen fogalmam sincs hogy mikor fogom legközelebb használni.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Valószínüleg nem freeware programokat töltesz le. Ha kiszámolod, hogy 9.9 Euro (vagy $) hány Ft, rájöhetsz, hogy 3.600.-Ft-ért egy hónapon keresztül azt töltesz le, amit akarsz, és biztosan sokat nyersz vele. Bár ha a spóroláson is spórolsz ...
Richy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Azzal nem, de pl: proxy mögé bújva tudsz letölteni. Mi az, hogy nem tudok? Ha mondom, hogy tudok, akkor hidd el már! Köszi szépen...
payskin Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Ha kiszámolod, hogy 9.9 Euro (vagy $) hány Ft, rájöhetsz, hogy 3.600.-Ft-ért Naaaaaaaaa! Azért ennyire rosszul még nem áll a forint!
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Jó, igazad van, megnéztem a tranzakciós listában, és "csak" 2.800.-Ft volt, elnéztem.
zsoltchelsea Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Hi! Igen, szóval nem mindegy, bár ez nem számít.
mizsi Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Én türelmes ember vagyok, kivárom az egy órát, ha több "részről" van szó.
Kovács Gyula (MiniDisk) Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Én amit feltöltök, az egy, vagy max. két részbõl áll. Nemrég emelték a fájlmérethatárt 100MB-ról 300MB-ra.
Soma01 Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Proxy mögül eleve nem enged tölteni? A könyvtárban (ahol próbáltam) proxy van és azt írja, hogy már töltök... De senki nem netezett rajtam kívül. Meg hogy biztosan proxy mögül akarok tölteni (ami igat, de ilyen a könyvtár a megszorítások miatt). up-file.com- se megy. Melyik az amelyik engedi?
Aneurysm Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Nekem a kábelmodem kihúzása majd visszadugása mindig megoldja.
Halasi Miklós Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Én meg fogtam a pénztárcámat, és befizettem. Mert jobban megéri.
root_kiskacsa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Kihúzod a modemet vagy újracsatlakozol...
Halasi Miklós Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Mint az IP csere? Igen, mert a chellon ha megszakadok, akkor is ugyanazt az IP-t kapom vissza, mivel MAC figyelés van. Másrészt most azért vagyok pipa, mert kitalálták, hogy a Rapidshare.de és a Rapidshare.com nem ugyanaz a cég. Bár az accountomat ingyen átvihetem, de most akkor fizessek ide is, meg oda is? Na ezt hívják lehúzásnak. Itt a hivatalos levelükből az idézet: Dear Sir or Madam, We are the future of a better, faster and more interesting 1-Click Webhosting. To let you know, Christian Schmid is also in our company. You will see that we will provide you a totally new service with more support. Please read carefully on our website to get more information about us. we offer you as a promotion for new user a free premium-account. Please click below to get more information: http://rapidshare.com/cgi-bin/promo.cgi Please note this is a one-time promotion. You can get a free account at RapidShare.com that will be valid as long as your RapidShare.de account is valid. RapidShare.com and RapidShare.de are completely different companies, therefore your new account at RapidShare.com will not be extend if you extend your account at RapidShare.de! You can not download with your RapidShare.com account at RapidShare.de. And you can not download files, use folders or collector-accounts from RapidShare.de at RapidShare.com.
Recommended Posts