nyekk Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Kaptam egy 6600-ás nokiát,de eddig egyszer sikerült összehoznom a telót a géppel, a nokia adta Pc Suite progival.Miket kell beállítani? Ha csak a win. bluetooth kezelõ progijával küldök egy file-t a telóra, simán megy. Ha elindítom ezt a progit, csatlakozás sikertelen hibaüzit ad, pontosabban: "A mûvelet sikertelen.(hibakód:80043605)"-t. Mit rontok el mindíg?
RedBoy Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Helló! Nekem volt ilyen telefonom és tanusíthatom, hogy nem egy egyszerû mûvelet összeszülni a pc-t és a telefont... Én így csináltam régen egy használható kapcsolatot (lehet hogy van egyszerûbb is): 1. Legfrissebb PcSuite szoftvert le kell tölteni, majd felrakni. 2. A Bluetooth egységet csatlakoztatni a gépre, és telepíteni (ha a windows ezt automatikusan nem tenné meg). 3. A tálcán nálam megjelent egy csúcsára állított háromszög, három csíkkal. Itt jobb egérgombbal be kell menni a beállítási (azt hiszem Properties vagy Settings ) menübe, és ott az összes portot aktiválni kell. 4. NEM SZABAD A Windows beépített kapcsolat létesítõjével babrálni. (én is sokáig azzal próbáltam kapcsoltatot lehelni a PcSuite-ba, de nem volt hajlandó felismerni...) Kivéve ha az általad elmondott fájl másolást akarod csinálni. (SMS-ben érkezik meg a pc-rõl küldött file) 5. Ha mindez megvan, akkor kapcsold be a telefonon a bluetooth-ot. 6. Ekkor indítsd el a PcSuite-ot, és elméletileg villogni kezd a kis háromszög az óra mellett, majd folyamatosan világít hogy a kapcsolat létrejött. 7. Ha még ekkor sem menne, akkor húzd ki a gépbõl a Bluetooth csatlakozót és dugd be újra. Ekkor a Windows felismeri hogy van bluetooth-ja és a PcSuite is csatlakozik majd. Nekem így mûködött... ez persze sajnos nem garancia semmire. Lehet hogy nálad továbbra sem fog menni. Én ezt (is) megunva váltottam a K750i-mre és jobb... (de ez már )
nyekk Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 nekem két háromszög jelenik meg alul (csatlakozó), de gondolom ez bluetooth adapterenként más. A PC Suite nem látja, csak az un. mRouter progi (a pcsuite-al egyutt jött a gépre), ha ott megpróbálok csatlakozni hozzá aszongya hogy "Nem sikerült csatlakozni a következõhöz: Nokia 6600 - A szofvercsatorna-müvelet nem sikerült, mert a célállomás nem müködött." Az adapter megy mint a barom, a telón bekapcsoltama bluetooth-t,meg azt is hogy mindenki lássa.
nyekk Posted July 19, 2006 Author Posted July 19, 2006 Nos senkinek semmi ötlete? Mert az istennek sem tudom munkára bírni ezt a progit! Egyébként nem tudja valaki. hogy mi történt a http://6600sector.field.hu/ oldallal? Nagyon sok irgalmatlan jó cucc volt rajt,de egyik napról a másikra megszünt!!! Most meg már azt se irja ki! Nem tudtok jó oldalakat ilyen telóhoz?
kissjanko Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Valaki segítsen nekem mert már egy napja kínlódok a telefon és a számítógép összekapcsolásával. A telefon egy Nokia 6600 ez érzékeli a Bluetooth adaptert mert tudok átküldeni telefonszámot a számítógépre. Az a problémám, hogy a PC Suite pedig kéri, hogy csatlakoztassam a telefont. Van ez az mRouter ikon ezen is ha kattintok, hogy csatlakozzon a bluetooth eszközhöz azt mondja, hogy nincs ilyen csatlakoztatva. Az eszköz meghajtója a BlueSoleil is látja a telefont de mégsem tudok a PC Suite-vel csatlakozni. Mi lehet ennek az oka és hogyan tudnám megoldani. Elõre is köszönöm a segítséget!
Recommended Posts