Jump to content
GSForum - Segélyvonal

The Da Vinci Code

littleNorbi

Recommended Posts

Gergoagore

Nekem nincs meg a játék, de egyre jobban érdekel a film is nagyon tetszett (2x-szer is megnéztem, 2.ra hogy megértsem) majd megkérdezem az ismerõseim.

Gereby

Én angolul kezdtem el a játékot, de kicsit nehezek voltak az anagrammák... :S:D De magyarítással lehet bepróbálom majd...

littleNorbi
Nekem nincs meg a játék, de egyre jobban érdekel a film is nagyon tetszett (2x-szer is megnéztem, 2.ra hogy megértsem) majd megkérdezem az ismerőseim.

Tetszett a film? Azt hallottam, hogy unalmas, de megszeretném nézni, de csak felirattal tudom megszerezni, és szerintem úgy nem lehet megérteni...

Gergoagore

Nekem tetszett (majd elszeretném elkezdeni a könyvet is :szerelmes: ). Szeritem te is nézd meg, nagyon jó kis film. :upsz:

littleNorbi

Melyik képek alá kell berakni a jézus szobrokat ?

Utinda

VII-es és XIV-es

• 3 weeks later...
littleNorbi

Kösz ! A kúriánál vagyok. Mi a kombinációja az egyik mellék épületben lévő zárnak ?

• 1 month later...
bakoandi

Sziasztok skacok!

Még új vagyok itt, bár már hetek óta figyelemmel kísérem az üzijeiteket.Igaz a játék nekem nincs meg, de a neten rábukkantam egy angol nyelvû változatra:The Da Vinci code

A könyvet viszont olvastam,ami nagyon tetszett, bár egy kicsit olyan befelyezetlennek éreztem.A lényeg:elakadtam a játékban, ha valaki ismeri ezt a netes változatot és tud segíteni az légyszi írjon! :ötlet:

Elõre is köszi!

• 1 month later...
mdani

Szevasztok!!

A kúriánál vagyok és ott elmozgattam a szobrokat a kertben és kijött egy aluljáró. :nyíl: Oda bementem, meggyújtottam a fáklyát és nem tudom, hogy milyen sorrendbe kell meggyújtani azokat a kelyheket :?: Ha tudtok segítsetek. Köszi!! :!:

• 2 weeks later...
littleNorbi

Az elsõ közvetlen a kapunál, kapu és Horace között, ajtó és Hathor között aztán megint kapu és Horace közt...kapu és Hathor között...kapu és Horace közt majd ajtó és Horace között.

Ne idézz be melõtted íródott hozzászólást! Üdv.:Gereby

mdani

Kösz szépen!!

Reméljük beválik majd, mert még nem néztem meg, hogy jó-e.

Kösz mégegyszer!!

• 1 month later...
nikih-

tudna valaki segiteni a játék ban? az irjo

ott vagyok el akadva amikor a 300-s meg a 50-s bisztositékokat kell berakni és gondolom majd ki nyilik az ajto

Gyakorlatilag semmit nem értek... Írj rendesebben! Üdv.:Gereby

• 1 month later...
Demetra

Ki segítene nekem abba, hogy hol lehetne ezt letölteni? Kösz, ha segítetek! :upsz::gépel:

A fórumon tilos a warez! <PF>

Demetra

Köccike :upsz: nagyon kedves vagy Garono hogy segítesz mindenben nekem :ötlet: ügyi vagy :oké::istenvagy:

• 2 weeks later...
mdani

Kedves nikih :ötlet:

A biztosíték mellett van egy rajz ami el van kenõdve, mocskosodva.

Ha arra rávilágítasz az UV-lámpával akkor azon ki lehet lesni, hogy hova kell berakni a biztosítékokat!

ennyi!

• 1 year later...
neo1121

Valaki segítsen rajtam!! :Sír: Megakadtam a Mona Lisa festménynél!! Mi az a mondat, amit ki kéne találjak?! :(

szapilaci

Sziasztok! én is a Mona Lisa festményél akadtam el, tud valaki segíteni milyen mondatot kell kitalálnom? Előre is kösz üdv.

davinciforever11

szapilaci magyarítva van a játékod? Mert ha igen akkor tudok segíteni! :)