G@bor 0 Share Posted July 9, 2006 Ti mit gondoltok erről az újdonsűlt játékról? Mi a véleményetek az eddigi képek és videok alapján? Szerintem már rohadtúl unalmas ez a tuningolós éjféli utcai versenyek. De viszont a régebbi tipusú autók behozatala nem is olyan rossz ötlet! Nektek mi a véleményetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted July 9, 2006 Nekem is eszembe jutott már a topik megnyitása, de nem gondoltam voltna, hogy valaki tudna már róla. Meg még elég kevés infó van róla. Vagy nem? Amelyik videót láttam, az alapján nem sokat várhatunk tőle... Egyébként is, az Underground óta nem sok minden változott a pályákon, autó-töréseken. A változó tuning lehetóségeket és autók esetleg. Jah meg a 2 óta a szabad barangolás a városban, aztán annyit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frikker Dániel 0 Share Posted July 9, 2006 Szerintem az NFS 5 (Porsche Unleashed) a legjobb része, abban van izgalom, törik a kocsi, minden évjáratból van autó, nagyon király játék Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 9, 2006 Majd ha megjelenik meglátjuk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanzi 0 Share Posted July 9, 2006 ... , de nem gondoltam voltna, hogy valaki tudna már róla. Van azért annyi róla, hogy tudjuk lesz. Már valahol szó volt róla. Én személy szerint nem sokat várok rõle, legjobb az Underground 1 volt. A kettõ nem tetszett a csúszkálós-pontgyûjtõs versenyek miatt, a Most Wanted-ot meg egyenesen utálom a rendõrök miatt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJGABI 0 Share Posted July 9, 2006 Szerintem az NFS 5 (Porsche Unleashed) a legjobb része, abban van izgalom, törik a kocsi, minden évjáratból van autó, nagyon király játék Igen, több helyen is ezt írták, de azért nehogy veszekedés legyen belõle Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 9, 2006 A Most Wantedben nem volt drift, amit hiányoltam, remélem ebbne lesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Omega32 0 Share Posted July 9, 2006 Pár videó. Egyébként az eddigiek alapján drift lesz benne. Bár a játék engem már nem hozz annyira lázba. Valahogy a Most Wantedet nagyon meguntam. Az Underground 2 a szabadon bejárható város miatt jó volt, a kedvencem nekem is a Porsche, illetve a High Stakes volt (utóbbi moddingolhatósága miatt). Link to comment Share on other sites More sharing options...
riddick 0 Share Posted July 12, 2006 A Most Wantedben nem volt drift, amit hiányoltam, remélem ebbne lesz. Ezt én is hiányoltam viszont a zsarus részek nagyon tetszettek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
intruder 0 Share Posted July 13, 2006 Az a baj, hogy nincs új a nap alatt...Nekem a mai napig a High Stakes a kedvencem, igazi jó értelemben vett árkád játék. Gyors autók, szép tájak, rendôrös üldözés, karrier mód, törés effekt, fergeteges zenével, sebesség élménnyel. Akarja a fene bejárni a pályákat, dög unalom. Rajt és cél. A kettô között meg padlógáz. Egyszóval: Árkád. Szóval AZ akkor nagyon ott volt. Ronygyosra játszottam. A sountrackje a mai napig ott csücsül a kocsi CD-tárában... Az Undergroundolás nekem már csak a csillivilli grafikáról szól, kb. 3 nap alatt unom meg ôket... Szóval lehet, hogy csak öreg vagyok, de a Carbon-t is valószínüleg csak kölcsönkérem az öcsémtôl, majd 3 nap múlva viszadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baludada 0 Share Posted July 13, 2006 Szerintem (is) ez az NFS már lerágott csont! Nagyon újat kéne hoznia a fejlesztőknek ezzel a résszel, hogy ne unja meg az ember hamar. Esetleg ki lehetne szállni a kocsiból, kicsit GTA szerűre, de itt persze nem az ölésen lenne a hangsúly. Nekem az Underground 1 tetszett a legjobban, végig is vittem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greene 4 Share Posted July 15, 2006 NFS-ből a mai napig az első a legjobb, bár a fiatalabbak valószínűleg nem emlékszenek már rá. A NFS 2-vel aztán lesüllyedtek ebbe a full árkád (300-zal beveszem a kanyart) irányba, amiből a High Stakes-nél kezdtek kimászni, és az utána következő Porsche Unleashed volt a másik csúcspont. A mai napig az egyik legjobb autós játék. A Hot Pursuit II-vel megint sikeresen leromboltak minden jót amit addig szerettünk. Az Underground sorozat belátva Vin Dieselék sikerét a "Halálos Iramban" c. filmben, szépen lovagolta meg a tuningőrültek éjszakai versenyét, de nehéz volt, és mindig sötét. Amikor a Most Wanted kijött úgy éreztem belátták a készítők, hogy a Need For Speednek mi is a lényege. Ráadásul egy felejthető sztorit is mögéeszkábáltak, ami azért adott egy kis pluszt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czpetike 0 Share Posted July 17, 2006 Csá! Nem tudja valaki, hogy Need for speed-bõl hogyan lehet kivarázsolni valamilyen képfájlba a matricákat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted July 20, 2006 A Need for Speed-ekben licensz okokból nem törnek az autók. Mert az autókra kell licensz hogy benne lehessen a játékban, aztán az autógyártók nem néznék szívesen, hogy hogyan törik darabokra az autójuk. (Nem tuti, mert a neten olvastam ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 20, 2006 Én meg ugyanezt a GameStar-ban. Csakhogy a Street Legal legújabb részében licenszelt autók vannak, és ott törnek! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted July 20, 2006 Mert olyan licenszet kapott a játék hogy törhetnek. Gondolom "túl" drága az EA-nek a licensz. Remélem visszatér a Drift. Nagyon szerettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 20, 2006 Azt én is imádom, jó lenne ha megint lehetne Driftelni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G@bor 0 Author Share Posted July 20, 2006 Szerintem a drift plusz még kéne szállításos feladatokat csinálni és közben üldöznének a zsaruk vagy óvatosan kéne vezetni nehogy kiszúrjanak vagy ilyesmik. Olyan mint A szállító c. filmben ! Az jó lenne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted July 20, 2006 Érdekes lenne kétségtelen, bár talán a gta-ban jobban eltudnám képzelni, vagy egy összetettebb játékban, ami nincs kihegyezve egy dolgora, vagy van játszhatóvá téve benne az élet egy szelete... Kíváncsi vagyok milyen lesz midenesetre. Gondoltam szólok, hogy légy oly szives, és a jövőben írdd ki az ilyen és ehhez hasonló rövidítéseket, mint a '+'. Nehezen vannak tolerálva (jegyzem meg okkal) ezen a fórumon az ilyen dolgok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G@bor 0 Author Share Posted July 20, 2006 Ok Ok! Ja és remélem a főszereplő akivel leszek látható lesz majd, azért mégis tudni akarom hogy kivel vagyok nem? Meg hogy hogy nézek ki egyáltalán. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ephébos 0 Share Posted July 21, 2006 Tényleg! Ez sem rossz ötlet ám! Sõt, milyen jó lenne, ha lenne több emberke, elõnyeikkel, hátrányaikkal, tapasztalataikkal felsorolva, akik közül lehetne választani, és mindhez más sztori tartozhatna. Elgondolkodtató. Persze kár, hogy ilyesmin csak ábrándozhatunk szerintem, hogy lássuk kivel is vagyunk, de hátha olvassák a készítõk ezt a fórumot, vagy azt, ahol ez már felvetõdött, és megfontolják. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted July 21, 2006 Vagy például, a PSP-s Most Wanted-on az életkorodat is beállíthatod. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G@bor 0 Author Share Posted July 21, 2006 Ja ja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pentium XE 0 Share Posted July 21, 2006 Nincsen PSP-m, csak a MediaMarkt-ban próbáltam. A nevedet beállíthatod PSP-n? Arra már nem emlékszem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani991 44 Share Posted July 21, 2006 Egy jó kis Need For Speed-es oldal, tele van Carbon-os hírekkel, ha esetleg valaki nem ismerné: >itt< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts