Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 7, 2006 Mostanra sikerült megszereznem a Rise of Nations folytatását ... Kb. olyasmi ez, mint az Age of Empires viszonyulása az Age of Mithologhyhez. A játékmenet ugyanolyan, mint Rise of Nationsben, de itt egyfajta robotvilágot kell felépíteni, kissé érdekes építményekkel, és furcsa gép-ember élõlényekkel. Mivel a Rise of Nations vége egy atomháboruban teljesedik ki, ez annak folyatásaként értelmezhetõ, és az atom pusztítása utáni "mutáns" állapotokban folytatódik. Nem rossz játék. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 7, 2006 Hú, Te, a Nationst, hogy imádtam! Valahogy ez nem tetszik, a Nations valóságos volt, ez nem túl az. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted July 7, 2006 Az Age of Mithologhy sem az. De hétvégén végigjátszok a full verzióval, kiváncsi vagyok milyen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 7, 2006 Azt se szerettem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 8, 2006 Én szerettem a sima RoN-t is meg ez is nagyon megtetszett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted July 9, 2006 Rövidesen kész a leírás is. Még pár dolgot kipróbálok, és meglesz a végleges bemutató. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted July 14, 2006 Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni hozzá frissítést? A játékból nem tudom elérni a szervert, és a Google-val sem találtam letölthetõ updatet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted July 14, 2006 Talán a hivatalos oldalán találsz: http://www.riseoflegends.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted July 14, 2006 Gondolod, hogy nem ezzel kezdtem? ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 28, 2006 Senkinek nincs ötlete honnan lehetne letölteni az updatet? Egyszerűen sehol sem találom. Se hivatalos, se nem-hivatalos oldalon nincs. És nem tudok rájönni, hova tölti le maga a játék a frissítést, amit telepít. Mert azt is el tudom képzelni, hogy telepítés után törli a program a letöltést. Szóval nincs ötletetek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 28, 2006 Szerintem a temp-be szedheti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 28, 2006 Lehetséges, de nincs ott. Az egész gépet végigkutattam, de semmi. Még a programba magába is megpróbáltam belenézni, hogy megtudjam az update server címét, de nem jött össze. Se warez, se nem-warez oldalon nincs fent. (Hivatalos update-ről van szó.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 28, 2006 Azért ez már gáz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 28, 2006 Az. Jó, letölti a játék a frissítést, de én szeretném, ha meglenne, és telepítéskor rögtön fel is tudjam azt is tenni. Amit találtam mindössze annyi, hogy megemlítik, hogy van a 2.0-ás frissítés, és hogy miben új, de egy árva link sincs sehol. Szóval nem igazán értem ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted August 28, 2006 Szétnéztem, de mindenhol azt írják, hogy csak a játék saját belsõ letöltõjével lehet leszedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 29, 2006 Köszi, hogy Te is megnézted. Ettõl függetlenül lehetséges az, hogy ugye a gépre letöltõdik a frissítés, és onnan települ fel, de hogy ez a fájl ezután "eltünik"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Share Posted August 29, 2006 Nem tudom. Az is lehet, hogy nem egy futtatható dolgot tölt le, hanem csak a "különbözeti" állományt, és egy beépített telepítõvel érvényesíti a patchet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 29, 2006 Aha. Márpedig egy ilyen beépített telepítő van, amit ha futtatok, állományokat keres... Érdekes ez a frissítési dolog, nem értem, miért döntöttek emellett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 29, 2006 MEGVAN!!!! Nálam épp most szedi a frissítéseket, mert nagyon istabil volt a játék... A letöltés maga az örökké valóság, ezért csöndesen nyomtam egy alt+tab-ot. (Nem is értem hogy lehet ilyen lassú szervert adni valaminek...) El kezdtem durkálni és megtaláltam! A játék telepített könyvtárában a Patches könyvtárba rakja. Apró bibi, hogy a file kiterjesztése valami .RTP, szóval nem tudom mire lehet vele menni. Majd most kimentem õket, és legközelebbi reinstalnál megpróbálom visszamásolni, és úgy nyomni az update-re. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 29, 2006 Aha. Hát meg lehet próbálni. Az egész könyvtár kb. 76MB-os ... Tudni kellene, mi van a könyvtárban a telepítés után, de még az update elött. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted August 29, 2006 Update elõtt nyilván semmi, mert ahogy szedte a cuccot, úgy szaporodtak a fájlok. (Annak megfelelõen, ahol tartott a 8 frisstésbõl) és végül ott maradtak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Author Share Posted August 30, 2006 Köszi a tippet, ezt ki fogom próbálni. Remélem, mûködni fog. Ha nem, marad a "Live update". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro[CoD]il 0 Share Posted September 7, 2006 Sziasztok, lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni: megvan a Rise of Legends xxx.daa kiterjesztésben (a 4 CD) és nem tudom mit kezdjek velük, a Daemon Tools nem csinál velük semmit.... Elõre is kösz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gereby 0 Share Posted September 7, 2006 Egészen egyszerû a dolog: Bemégy a boltba, és megveszed a játékot... Itt nincs WAREZ! (Egyébként poweriso tud kezelni daa-t) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts