Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Rise of Legends

Kovács Gyula (MiniDisk)

Recommended Posts

Kovács Gyula (MiniDisk)

Mostanra sikerült megszereznem a Rise of Nations folytatását ...

Kb. olyasmi ez, mint az Age of Empires viszonyulása az Age of Mithologhyhez. A játékmenet ugyanolyan, mint Rise of Nationsben, de itt egyfajta robotvilágot kell felépíteni, kissé érdekes építményekkel, és furcsa gép-ember élõlényekkel.

Mivel a Rise of Nations vége egy atomháboruban teljesedik ki, ez annak folyatásaként értelmezhetõ, és az atom pusztítása utáni "mutáns" állapotokban folytatódik. Nem rossz játék. :)

Garono

Hú, Te, a Nationst, hogy imádtam! :D

Valahogy ez nem tetszik, a Nations valóságos volt, ez nem túl az. :hááát:

Kovács Gyula (MiniDisk)

Az Age of Mithologhy sem az. ;) De hétvégén végigjátszok a full verzióval, kiváncsi vagyok milyen. :)

Garono

Azt se szerettem. :ötlet:

Gereby

Én szerettem a sima RoN-t is meg ez is nagyon megtetszett. :)

Kovács Gyula (MiniDisk)
Rövidesen kész a leírás is. Még pár dolgot kipróbálok, és meglesz a végleges bemutató. :)

Kovács Gyula (MiniDisk)

Nem tudja valaki, honnan lehet letölteni hozzá frissítést? A játékból nem tudom elérni a szervert, és a Google-val sem találtam letölthetõ updatet.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Gondolod, hogy nem ezzel kezdtem? :Sír:

• 1 month later...
Kovács Gyula (MiniDisk)

Senkinek nincs ötlete honnan lehetne letölteni az updatet? Egyszerűen sehol sem találom. Se hivatalos, se nem-hivatalos oldalon nincs. És nem tudok rájönni, hova tölti le maga a játék a frissítést, amit telepít. Mert azt is el tudom képzelni, hogy telepítés után törli a program a letöltést.

Szóval nincs ötletetek?

Gereby

Szerintem a temp-be szedheti...

Kovács Gyula (MiniDisk)

Lehetséges, de nincs ott. Az egész gépet végigkutattam, de semmi. Még a programba magába is megpróbáltam belenézni, hogy megtudjam az update server címét, de nem jött össze. Se warez, se nem-warez oldalon nincs fent. (Hivatalos update-ről van szó.)

Gereby
:S Azért ez már gáz...

Kovács Gyula (MiniDisk)

Az. Jó, letölti a játék a frissítést, de én szeretném, ha meglenne, és telepítéskor rögtön fel is tudjam azt is tenni.

Amit találtam mindössze annyi, hogy megemlítik, hogy van a 2.0-ás frissítés, és hogy miben új, de egy árva link sincs sehol. Szóval nem igazán értem ... :hmm:

payskin

Szétnéztem, de mindenhol azt írják, hogy csak a játék saját belsõ letöltõjével lehet leszedni. :(

Kovács Gyula (MiniDisk)

Köszi, hogy Te is megnézted.

Ettõl függetlenül lehetséges az, hogy ugye a gépre letöltõdik a frissítés, és onnan települ fel, de hogy ez a fájl ezután "eltünik"?

payskin

Nem tudom. Az is lehet, hogy nem egy futtatható dolgot tölt le, hanem csak a "különbözeti" állományt, és egy beépített telepítõvel érvényesíti a patchet.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Aha. Márpedig egy ilyen beépített telepítő van, amit ha futtatok, állományokat keres...

:hmm: Érdekes ez a frissítési dolog, nem értem, miért döntöttek emellett.

Gereby

MEGVAN!!!! 8)

Nálam épp most szedi a frissítéseket, mert nagyon istabil volt a játék... A letöltés maga az örökké valóság, ezért csöndesen nyomtam egy alt+tab-ot. (Nem is értem hogy lehet ilyen lassú szervert adni valaminek...) El kezdtem durkálni és megtaláltam! A játék telepített könyvtárában a Patches könyvtárba rakja. Apró bibi, hogy a file kiterjesztése valami .RTP, szóval nem tudom mire lehet vele menni. Majd most kimentem õket, és legközelebbi reinstalnál megpróbálom visszamásolni, és úgy nyomni az update-re.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Aha. Hát meg lehet próbálni. Az egész könyvtár kb. 76MB-os ... Tudni kellene, mi van a könyvtárban a telepítés után, de még az update elött.

Gereby

Update elõtt nyilván semmi, mert ahogy szedte a cuccot, úgy szaporodtak a fájlok. (Annak megfelelõen, ahol tartott a 8 frisstésbõl) és végül ott maradtak.

Kovács Gyula (MiniDisk)

Köszi a tippet, ezt ki fogom próbálni. Remélem, mûködni fog. Ha nem, marad a "Live update". :D

• 2 weeks later...
Pro[CoD]il

Sziasztok, lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni:

megvan a Rise of Legends xxx.daa kiterjesztésben (a 4 CD) és nem tudom mit kezdjek velük, a Daemon Tools nem csinál velük semmit....

Elõre is kösz!

Gereby

Egészen egyszerû a dolog: Bemégy a boltba, és megveszed a játékot...

Itt nincs WAREZ!

(Egyébként poweriso tud kezelni daa-t)