Jump to content
GSForum - Segélyvonal

CorelDraw Graphics Suite X3

kicsirigó

Recommended Posts

kicsirigó

Szia fiúk !

Gondolom ismert,hogy a júliusi PC WORLD DVD mellékletén szenzációs ajándékként megkaptuk a CorelDRAW Graphics Suite X3-at.

Létrehoztam a szükséges fiókot,megkaptam emailban a sorszámot.Telepités folyamán "Uj fájlok másolása"résznél kb.20 % betöltésnél leáll és a következõ "Telepitõ információ" üzenetet kapom:

Idézem :

CorelDraw Graphics Suite X3\CGS13\TaskMa~1.cab forrásfájl nem található.Ellenõrizze,hogy a fájl létezik e és hogy van-e hozzáférési engedélye.

Itt van vége a tudományomnak. Kérem aki tanácsával,segitségével ki tud billenteni jelenlegi helyzetembõl sziveskedjen meg tenni,melyet elõre is köszönök.

(Megjegyzés: A netrõl az angol nyelvût le tudtam tölteni,üzemelt is.Közben azt letöröltem,mert a program

/a magyar nyelvû ezt kérte is/)

payskin

Sajnos úgy tûnik, van egy gixer a dologban: valamiért a DVD-írásakor ez a fájl átnevezõdõtt, ezért nem találja a telepítõ. A fájl ott van, csak más a neve.

Teendõ: fel kell másolni a telepítkészletet a merevlemezre, átnevezni a fájlt, onnan feltelepíteni a programot, majd utána törölni a telepítõkészletet.

Elnézést kérünk. :(

kicsirigó

Balázs !

Kösz a javaslat,tettem amit tenni kellett,de sajna ugyan az a jelenség .Talán valamit rosszul csináltam?

Gondoltam lemez cserére az ügyfélszolgálaton , az esetleg megoldás , vagy minden példányon ez a helyzet?

payskin

Lemezcsere nem fogja megoldani, mert minden DVD-n így van fent sajnos. Ez a DVD-készítésnél romlott el. De nem értem: ha felmásolod valahova a telepítõt és átnevezed a fájlt arra, amit keres, akkor is ugyanúgy nem találja meg?! :o Hétfõn kipróbálom, most nincs nálam DVD.

kicsirigó

Megoldódott a probléma. A DVD-n a fájl neve TaskMa_1 ez a rossz. Ez átnevezve amit a telepitő is keres TaskMa~1. -re és a telepités csodálatosan megtörtént. A kis ~ vonal milyen sokat számít. Balázs ! Köszönöm a segitséget!

"kicsirigó"

• 3 weeks later...
papsoka

Segítséget kérek!

Feltelepítem a CorelDraw x3-at, de soha nem ajánlja fel a fiók létrehozását. Ezt hol lehet megtenni telepítés után? Ha elindítom elsõ belépésre 30 napos lejáratot ír, második belépésre pedig 0 napot, és vége! A Windows rendszert többször újratelepítettem de soha nem ajánlja fel a fiók létrehozását.