Lalolib 1 Share Posted July 6, 2006 Egy kis segítség kéne. Nekem egy olyan mezei DVD olvasó kéne, mely tudja olvasni az asztali DVD-irók felvételi (DVD-VR) formátumát! Tud valaki segíteni? Köszi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 6, 2006 Nem tudok most DVD-olvasót ajánlani, csak azt a tapasztalatromat tudom leírni, hogy a Plextor DVD-írói biztosan elolvassák a Toshiba asztali DVD-íróm által írt VR-t és a Sony DVD-s videókamerám VR üzemmódban felvett videóját is, de csak abban az esetben, ha a lemezt lezártam az említett eszközökkel. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lalolib 1 Author Share Posted July 7, 2006 Köszi a választ, nekem egy LG iróm van mely annyira utálja ezt a formátumot, hogy csak a gép újraindítása után hajlandó kiadni a tokból! A DVD asztali irón való lezárása az természetes. Megpróbálok tovább keresni a neten, csak az a baj, hogy már annyira kevés a szimpla olvasó, hogy alig írnak hozzá információt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts