Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Tomb Raider: Legend

The Jedi

Recommended Posts

The Jedi

Hello!

Elakadtam a kazahsztáni pálya végén, ahol a pálya fõellenségét kell kinyírni. Addig jutottam hogy, beleküldöm abba az áramos göncbe, de nem hal meg, hanem egy kis idõ múlva teljes élettel harcol. Hogyan kell kinyírni? Úgy, mint a KotOR2-ben a Darth Sion-t, tehát sokszor ki kell nyírni?

Bye.

Sebi

A falon lévõ négy kapcsolót bekapcsoltad?

A megölni nem tudod. Be kell terelni az elektromos csapdába, ha bentvan akkor leszállsz az ágyúról és a felette lévõ karddarabra kilövöd a mágneses kötelet. Ha megvan a karddarab kész is a pálya. ;)

• 2 weeks later...
Pentium XE

Sebi, leírnád részletesebben, mert én is ott tartok. Addig eljutottam, hogy bekapcsolom a 4 kapcsolót, aztán belököm az áramba, de kardot nem látok sehol :upsz: .

Sebi

Az ágyú felett van. ;)

Belököd a démont az elektromos csapdába, utána irányítsd az ágyú csövét felfelé és a legközelebbi négy nagy golyót körbeforogva sorozd alaposan meg taszítással. Mind a négyet ki kell billentened egyenként kb. 3-4 taszítással, hogy bekapcsolódjanak a villámló áramkörbe. Viszont mindegyik idõzített, kis idõ után mindegyik visszabillen, ha tehát lassú vagy újra kell billentened õket. Ha így komplett az áramkör, nagyon rövid idõre eltûnik az energiapajzs a karddarab körül, pontosabban kiterjed egy sokkal nagyobb körbe és ha a démon kívül volt nem tud bejutni hozzád, ergó célszerû ezelõtt kiütni. Ekkor ugorjál le az ágyúról, fordulj a felette lévõ karddarab felé és lõdd ki rá mágneses kötelet. Ennyi. Ha lassú vagy visszabillennek a gömbök és kezdheted elõröl.

Utána a padló üvege széttörik és egy hosszú fémalagúton elhagyod a pályát. 8)

• 3 weeks later...
Pentium XE

Nagyon Köszi! :)

Így már értem! ;)

Sebi
:)

Pentium XE

Most megpróbáltam és sikerült! :bravó:

• 1 month later...
Pentium XE

Nagyon vicces, de megint elakadtam. Most a londoni pálya fõellenségénél. Valaki leírja hogyan kell legyõzni? :D

Sebi

Már megint? :D Hol akadtál el? A hidránál? :D

Pentium XE

Ha a víziszörnyet annak hívják, akkor ott.

Sebi

Annak hívják. :) Na akkor nézzük...

A Hidra sérthetetlen minden fegyver által. Egyetlen védekezés ellene a folkozatos futás és vetõdés. A vizet is kerüld el.

Célozd meg a szigeteken álló ember formájú harangok egyikét és sorozd meg gépfegyverrel. Amikor a harang már kellõen berezeg, ezt láthatod sárga hullámok képében is és hallhatod is, akkor a Hidra odanéz és odafordítja a fejét. Ekkor gyorsan lõdd ki a mágneses kötelet a harang melletti karra és rántsd meg. Ha gyors voltál akkor a Hidra fejére esik a tüskés ketrec és levesz 1/4 energiáját. Ezt csináld meg az összes haranggal és legyõzted a Hidrát.

A tetemén keresztül távozz a terembõl... ;):)

Pentium XE

Erre rájöhettem volna. :upsz::muhaha:

Sebi

Hát igen, nem olyan bonyolult. :D

• 1 month later...
lorinczti

Hali! Én most kezdtem játszani ezzel a játékkal. Odáig jutottam hogy át kell menni a lengõ fahidon. Itt sajna meghalok a játékban. Hiába ugrálok és szaladok nem érek át a hidon. Lenne valakinek valami jó tipp? Köszi a segitséget elõre is. :(

Sebi

Kicsit leírhatnád pontosabban is hol akadtál el.

lorinczti

Helló Sebi! Pontosan ott akadtam el mikor a csaj visszaemlékszik a kardra ami be van szurva a kõbe. Itt várják a helikopteres csapat. Rajta vannak a függõ fahidon. De már rájöttem a dologra és tovább léptem a játékban. Köszönöm hogy idõnként visszanézegetsz ide.Ja és ennek keresnék magyaritást de tudom ez nem ide tartozik.Ha megakadnék valahol mert olyan bizti lesz akkor ujra visszanézek. Köszi a segiséget elõre!

Sebi

Magyarosítás még nincs hozzá.

lorinczti

Hali! Ujra jelentkezem mert akadás van nálam. :S Lent voltam a barlangban vagy bányában de passz és onnan kijutottam. Beszéltem egy csajjal és eltünt. Csak a dzsipje van fenn én meg a gödörben. Már úsztam is de semmi eredmény. Igaz két követ ami villogot azt összeszedtem és ennyi na meg mérgemben szét lõttem a ládákat meg a hordókat. Csak járkálás van ide-oda. Esetleg valami :ötlet: ? Várom a segitségeteket!

Sebi

Elvileg ott a vége. Ha lelõttél mindenkit lent is és a fenti katonát is, aki a terepjáróra lövöldöz ami alá bújt Anaya egy átvezetõ rész jön és vége a pályának.

A barlangban megcsináltál mindent? Ott ahol a három kõkolyót kell rágurítani a süllyedõ kapcsolókra. A kutya szobrot megvizsgáltad? Voltál a királynõ barlangjában, ahol egy kékes, üveges anyagba van befagyasztva és láttad a kardot?

lorinczti

Helló!Azt a katonát nem lõttem le aki a terepjáróra vigyázz.Három kõgolyót nem csak három ketrecet toltam annó de ez még valamikor a közepén lehetett. Olyan hogy kutyaszobor nem is láttam vagy csak nem figyeltem eléggé.A kardot sem láttam sajna csak olyan volt hogy egy csaj aki elvileg velem lehetet az a falból egy éket szakitott ki és akkor a szörny eltünt és megmenekültem.De a csajra ráomlott a kõ én akkor tartottam meg a rácsot közben ömlött a viz ránk. Innen menekültem ki egy táborszerü helyre. Itt beszéltem a csajjal és eltünt csak a dzsipp maradt fenn a tetõn. Itt ragadtam le sajna.Ezek szerint a barlangban nem voltam eléggé figyelmes.Köszi a segitséget elõre is.

Sebi

Akkor Te még a fele pályán nem voltál. :)

Ugorj be a vízbe, merülj le gyorsan és ússzál el oldalra, majd ússzál fel levegõt venni. A gyorsabb úszáshoz használd a gyorsító gombot. Utána egyenesen le, majd a rácsokon oldalra. Ismét fel levegõért. Irány a víz alja, majd ússzál még tovább és ismét fel levegõért. Az utolsó lépés jön, vegyél nagy levegõt merülj le és ússzál tovább a boltív alatt oldalra. Így egy nagyobb terembe érsz. Kevesebb levegõvétellel is megoldható, de akkor már ismerni kell a terepet.

Innen egyenlõre rád bízom a folytatás. ;)

lorinczti

Hali Sebi! Akadás van megint sajna. A játék szerint 32%-nál tartok. Most egy kör alaku teremben vagyok és egy pasit kell megölnöm.Ugrálok és szaladgálok vagyis menekülök előle ahogy tudok.Lövöldözöm és robbantgatom meg az emelvényeket is döntögetem de nem birok vele. Ami van életem az kevés(3 élet) legalábbis nekem. Semilyen csalást nem tudok beirni vagy hasonlót. Valami ötleted ha lenne azt kipróbálnám. Várom a segitségedet. Ja a pasinak nálam kék szinü a haja és egy törött karddal a kezében szurkál és zöld villám szerüséget szór rám :( .

Sebi

Szia.

Nem igazán vagyok képben hol akadtál el. Írhatnál valami pontosabbat. Melyik pályán akadtál el? Az, hogy 32%-nál tartasz nem mond semmit, mert a 100%-ot csak akkor kapod meg, ha megcsináltál mindent és megtaláltad az összes Reward-ot. Úgy mint a GTA-ban. Ha csak végigmész a pályán kb. 80%-nál felyezed be a játékot. :ötlet:

lorinczti

Szia! Szóval nyugat-afrika ghána ezen vagyok ha minden igaz. 4db emelvény van és ezekbõl kell kihuznom a csillogó tárgyat. így talán egyenlõ lessz az esélyem a pasival. Röviden ennyi ha ez mondd neked valamit.

Sebi

Így már világos. Ez a negyedik pálya vége. :)

Itt nem nagyon tudsz trükközni. Az elején ne nagyon foglalkozz támadással, úgysem érdemes mert mindig újra tölti az energiáját. A fedezékei lebontásával kell foglalkozni. Folyamatosan kell mozognod. Egyszer gyengítsd meg az energiáját, hogy felugorjon valamelyik állványra. Az állványnak van egy világosabb kiálló része, célzó módban azt lõdd. Ha a vörös réteg leesett róla akkor látható a csillogó rész amit a mágneses kötéllel ránts ki. Ezt mind a négy állvánnyal meg kell csinálnod, így már biztos nem tudja újratölteni az energiáját és simán végezhetsz vele. ;)