Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Nyomtatóátkapcsoló XP alatt


zoli19

Recommended Posts

zoli19

Sziasztok!

 

Van két Windows XP Home SP2-es gép és egy HP laser 1005 nyomtató. A két gép és a nyomtató között egy mechanikus párhuzamos portos átkapcsoló van. A gond akkor kezdõdött amikor a windows98 le lett cserélve XP-re. Azóta egyre sûrûbben (szinte minden bekapcsoláskor) ismét kinyomtatja az utóljára - egyébként tökéletesen kinyomtatott dokumentumot (esetenként dokumentumokat :mérges: ), ha ezeket nem töröljük kézzel a nyomtatási sorból ezt a tevékenységét a következõ bekapcsolásokkor is megismétli. :fal:

Abban szeretnék segítséget kérni, hogy hogyan lehet pár másodpercel a nyomtatás befejezése után automatikusan töröltetni a tökéletesen kinyomtatott dokumentumokat, vagy - rosszabb esetben - a windows indításakor hogyan lehet automatikusan töröltetni a nyomtatási sorban lévõ (vagy beragadt) dokumentumot.

 

Link to comment
Share on other sites

arpsoft

Van olyan dokumentum, ami kikerül a nyomtatási sorból? Esetleg meg lehetne próbálni a nyomtatást közvetlenül a portra beállítást. Ilyenkor a nyomtatási sor kezelõ kimarad a buliból. Igaz, jobban fogja a gépet, ráadásul a program amibõl nyomtatsz addig nem fog nagyon mást csinálni.

Link to comment
Share on other sites

zoli19

A legtöbb dokumentum kikerül a nyomtatási sorból, csak azok a dokumentumok ragadnak be, amelyek a nyomtató átkapcsolása elõtt lettek kinyomtatva.

A közvetlenül a portra való nyomtatást kipróbálom...

 

Link to comment
Share on other sites

zoli19

Kipróbáltam a nyomtatást közvetlenül a nyomtatóportra.

Sajnos nem sikerült beállítani. A követlkezõ üzenetet kaptam: "Hiba a nyomtatóbeállítás mentésekor Nem lehet elvégezni a mûveletet."

Nem támogatja a meghajtóprogram ezt a beállítást? :(

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
zoli19

Nincs valakinek egy jó ötlete ebben a témában?!... :?:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...