Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Ducati World Championship


Garono

Recommended Posts

Garono

Egyre jobban várom a játékot. :P A nemrég megjelent videó alapján nagyon ütõs lesz! 8)

 

Megyek is MotoGP-zni egy-két kört. :D

 

/Kár, hogy még nincs megjelenési idõpont... :upsz:

 

Link to comment
Share on other sites

RedBoy

Nagy rajongója vagyok az ilyen stílusú játékoknak, ám (és most lehet hogy megharagszol majd rám) engem nem gyõzött meg igazán a videó... ;)

Elõször amikor a címet olvastam, akkor a bukott Ducati World Racing jutott eszembe, amirõl cikket azt hiszem valamikor a GameStarban olvastam és az kapott vagy 20 százalékot :P. Bár azt egy noname csapat csinálta és a Ducati névre alapozva próbálták eladni... Most ha jól láttam az UbiSoft készíti a játékot ami úgy gondolom garancia lehet egy jó játékra.

Ami a kinézetet illeti, szerintem a MotoGP3- nak is szebb grafikája van (de zárójelben megjegyzem a motor kidolgozása kicsit jobbnak tûnik). Ha megnézed a pályaszéli épületek csak egy kockák és rajta van egy "skin".

Ettõl függetlenül még lehet jó játék, hiszen nem feltétlen kell ütõs grafika egy király játékhoz. Ezt királyul tudná ellensúlyozni szerintem, ha teljes mértékben szimulátor fizikával és beállításokkal látnák el. Ez mondjuk nekem hiányzott a MotoGP sorozatból...

Figyelem tovább a fejleményeket a játékkal kapcsoltaban... :D

Link to comment
Share on other sites

Garono

Olyan sebességnél nem veszed észre, hogy mi van a pálya szélén. ;)

 

Egyébként nézd meg az aszfaltot, az a MotoGP3-ban sem volt valami szép, itt viszont úgy nézem az lesz. Ott a vége felé amikor in-game videó megy, azon jól látszik. 8)

 

Kíváncsi lennék milyen motorok lesznek benne. Mondjuk egy Desmosedici RR-nek nagyon örülnék. :D Vagy egy 749S-nek. :ötlet: De elég valószínû, hogy benne lesznek. :P Van miért várni ezt a játékot. :démonikacaj:

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Bencce

Ezekkel a játékokkal az a gond, hogy játszok egyet és jobb esetben várok egy napot, hogy kiemenjek valemelyik ringre, rossz esetben meg azonnal ki az útra száguldozni. De várom már :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...