Jump to content
GSForum - Segélyvonal

telme t919

csapo_b

Recommended Posts

csapo_b

Hello.

Nekem va egy Telme T919 tiousu készülékem és kellene egy olyan program amivel a telefonon lévõ képeket át tudom huzni a számitógépre. Infám van hozzá (usb-s) csak én nem találok hozzá programot amivel ez menne.

nagygabor

Kicsit jobban meghatároznád mi ez a telme 919. :hááát:

Neo
:ötlet: USB - to - IrDA (Infrared Adapter) átalakító. Kb. 4000,-ft & bármelyik számítástechnikai boltban kapható. Ennyi feladathoz tökéletes megoldás, nincs szükség külön programra.

csapo_b

hello.

a telme t919 egy PDA féle telefon. van infrája és nekem van usb-s infrám de a telefonon nincsen olyan opció hogy küldjem a képeket. van hozzá egy olyan program hogy (telme manager) de ez nem müködik mert csatlakozik a telefonhoz és valamiért mindig megáll aztán nem csinál semmit. ezért gondoltam hátha tud valaki egy jobb programot amit tudnék használni erre a célra.

arpsoft

Csak a cd-n található szoftvere van.

Neo

Ha van infra és nincs küldés opciója, akkor egyáltalán miért van infraportja, dísznek :?::hmm: (Elhiszem, amit írsz, csak nem értem).

• 2 weeks later...
MaRC

Hi!

Valaki nemtudja, hogy hogyan lehetne kepeket felpakolni MMC-re? Usb-n vagy memokartya olason keresztul?

Mert belerakom a kepeket a PICTUREMMC mappaba ( amit letrehoz a telefon a memokartyan ) de valami miatt nemakarja felismerni / megjeleniteni, pedig rajtavan! :pislog:

Szal aki tudna segiteni annak megkoszonnem! :)

• 5 months later...
tommy999

Sziasztok. T919-hez magyar szoftvert keresek.Tudtok segíteni,hol találok?