Churchill 0 Share Posted July 4, 2006 Hello! Az lenne a kérdésem hogy külföldre szeretnék vinni két vincsesztert de, félek hogy valami baja lesz ahogy majd átvizsgaják a csomagot a reptéren. Nem okoz-e valami károsodást benne? Azt hiszem hogy azt röntgennel nézik át, nem tesz kárt az benne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted July 4, 2006 Semmi baja nem lesz. A laptopokat is át kell küldeni a röntgenen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 4, 2006 Nem okoznak problémát a röntgensugarak. A merevlemez csak a mágneses sugárzásra érzékenyebb, de ott is csak akkor, ha az nagyon erõs és közel is van a burkolatához. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F. A. Bian 0 Share Posted July 5, 2006 Megerõsítem az elõttem szólók véleményét: az én laptomomat rendszeresen átvilágítják a megyei bíróságokon, amikor belépünk, és még mindig mûködik... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 5, 2006 Igaza van ProFilernek a mágneses sugárzás sem veszélyes a wincsikre, csak ha nagy dózisban kapja. A winyó nem flopilemez, azt nem lehet csak úgy holmi egyszerû mágnessel tönkretenni. Nagoyn erõs ipari mágnessel esetleg. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Silence 0 Share Posted September 2, 2006 Hi! Tudtommal ezek a röntgen-gépek nem valódi röntgen-gépek, azaz nem olyan mint amivel a tüdõszûrésen találkozunk. Ezek ultrahanggal "világítják át" a rajtuk keresztül menõ tárgyakat. Ha, valódi röntgen sugarat használna, akkor valószínû jobban le lennének burkolva, képzeljük el, hogy naponta hány ember van közvetlen közelben egy reptéren, vagy egy gyár be-kiléptetõ rendszerénél az ilyen készülékhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts