subidubi 0 Share Posted July 3, 2006 Szevasztok tanácsadók! Következõ kérdésben kérnék tanácsot, segítséget. A CP újság DVD mellékletérõl letöltöttem a "Print Desinger Gold 8"-at névjegykártya készítés céljából. Nagyon csodás, minden igényt kielégít. Megszerkesztem amit akarok ki is nyomtatom szépen, csak a kinyomtatott kártyákon háttérben halványan olvasható "PRINTED BY PRINT DESINGER GOLD TRIAL" És ezt én nem akarom. El lehet e tüntetni vagy milyen megoldás lehetséges a szöveg nélküli kártya készitésre. Én szívesen meg is vásárolnám a szoftvert ha erre van lehetõség. Elõre is köszönöm a tanácsot, segítséget. Subidubi (Ja, az angol tudásom óvodai nagycsoport szintû.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nagygabor 0 Share Posted July 3, 2006 Küld el nekem a névjegy látványképét, megcsinálom neked corelban, nyomdabarát módon, ha látom miről van szó. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted July 4, 2006 De akár õ is megrajzolhatja Xara Xs-ben, ami ugyebár nemrégiben volt a lapban, és semmilyen korlátozást nem tartalmaz. Vagy a héten megjelenõ számban lesz magyar nyelvû CorelDRAW X3 30 napos trial, azzal valóban kicsit kényelmesebb, hiszen csak egy példányban kell megcsinálni, az oldalra pedig a "nyomtatómotorral" többszörözni a névjegyet (errõl egy régebbi PC Magazin számban volt leírás). @nagygabor Az éhezõnek, ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferenclukacs 0 Share Posted July 15, 2006 A felíratot a háttérbõl nem lehet eltüntetni, mert az trial programmal készült, ha megveszed természetesen eltûnik onnan a felírat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts