Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Névjegykártya nyomtatás

subidubi

Recommended Posts

subidubi

Szevasztok tanácsadók!

Következõ kérdésben kérnék tanácsot, segítséget.

A CP újság DVD mellékletérõl letöltöttem a "Print Desinger Gold 8"-at névjegykártya készítés céljából.

Nagyon csodás, minden igényt kielégít. Megszerkesztem amit akarok ki is nyomtatom szépen, csak a

kinyomtatott kártyákon háttérben halványan olvasható "PRINTED BY PRINT DESINGER GOLD TRIAL"

És ezt én nem akarom. El lehet e tüntetni vagy milyen megoldás lehetséges a szöveg nélküli kártya készitésre.

Én szívesen meg is vásárolnám a szoftvert ha erre van lehetõség.

Elõre is köszönöm a tanácsot, segítséget. Subidubi (Ja, az angol tudásom óvodai nagycsoport szintû.)

nagygabor

Küld el nekem a névjegy látványképét, megcsinálom neked corelban, nyomdabarát módon, ha látom miről van szó. ;)

Giraffe1

De akár õ is megrajzolhatja Xara Xs-ben, ami ugyebár nemrégiben volt a lapban, és semmilyen korlátozást nem tartalmaz. :P Vagy a héten megjelenõ számban lesz magyar nyelvû CorelDRAW X3 30 napos trial, azzal valóban kicsit kényelmesebb, hiszen csak egy példányban kell megcsinálni, az oldalra pedig a "nyomtatómotorral" többszörözni a névjegyet (errõl egy régebbi PC Magazin számban volt leírás).

@nagygabor

Az éhezõnek, ne halat adj, hanem tanítsd meg halat fogni! 8)

• 2 weeks later...
ferenclukacs

A felíratot a háttérbõl nem lehet eltüntetni, mert az trial programmal készült, ha megveszed természetesen eltûnik onnan a felírat.