Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2006. júliusi számról

Recommended Posts

Posted

Hamarosan kapható! Nálunk debütál a teljesen magyar nyelvû, teljes funkcionalitású CorelDRAW X3 (30 napos) és megint hosszú a PC STUDIO!

Tartalom

Posted

Azt eddig is tudtam, hogy a PCW nagyon aktuális, na de ennyire???

Elárulnátok milyen kristálygömbötök van, hogy a jövõbe láttok? :D

Posted

Ezt mire is mondod? :) Egyébként gyönyörű kristálygömb-kollekciónk van, külön a rövidebb és külön a hosszabb távú jövőbe nézésekre, jóslatokra. ;)

Ahhhh! Vazz, miért nem írod egyszerűen oda, hogy "lüke Balázs, elírtad a dátumot"! :lol:

Posted

Mert én ilyen vicces gyerek vagyok. :D Bocs, elég gyenge poén volt, de ezt muszáj volt lecsapni.

Elszívhatjuk a békepipát?

Posted

Nem baj, sörre is beváltható. :D

Posted

A tartalom alapján ismét jónak ígérkezik az újság, csak gyõzzem kivárni, míg megjelenik. :D

Posted

"Szigorúan ellenõrzött telepítések". Na erre kiváncsi leszek. Milyen csodát tud a InstallRite.

Posted

Ígéretesnek tűnik a tartalom. :) Most időben meg fogom venni...

Posted

Nekem ma megjött! Köszönöm szépen, nagyon jó szám, az utóbbi hónapok közül ez lehet a legjobb, ahogy így nagyjából átfutattam. Néztem is egyet, amikor ma (szerdán) megláttam a postaládában. :D

Szuperjó nyomdaillata van. :lol:

Posted

Gratulálok, nagyon jó lett ez a szám! Itt szorongatom most is a kezemben, és nem tudom eldönteni, hogy a PC Studióval, a CorelRAW x3-mal, vagy az újságolvasással kezjem. :) Mégegyszer gratulálok, nagyon jó! :ole:

Posted

Megjött!!! :fetreng: Első átfutásra nagyon tetszik, bár az új betűtípus kicsit furcsa.

(Apokalipszis @ 2006. July 05., Wed 12:55) 126656[/snapback]

Nekem is tetszik. :igen:

Posted

Én még nem érzem a nyomdaillatot, de remélhetõleg a héten megkapom. A tartalmi ismertetõ alapján valóban kiváló számot kaphatunk.

Posted

Nekem még nem jött meg, de remélhetõleg még a héten ideér.

Posted
(Apokalipszis @ 2006. July 05., Wed 12:55) 126656[/snapback]

Kishugom bejött a szobába, elkerekedett szemekkel, azt modja: Fújj, de körömlakk szag van! Aztán megszagolta az újságot, és kirohant. :)

Posted

Nagyott néztem, hogy a postás ma hozta. Holnapra, vagy holnaputánra vártam (lehet, hogy a szokás hatalma). A nyomdaillatot Én is megéreztem. Csak átlapoztam, munkaidõben nem akartam olvasgatni. :D Majd a hétvégén.

Posted

Én is megkaptam ma. (Bár mindig nagyon pontosan érkezik.) Elsõre tényleg nagyon tartalmasnak tûnik ez a szám. Mégis mit csináltam olvasás helyett? Látva a "Vista funkciókat akarok!" keretes írást, már raktam is fel a TopDesk-et és nyomogatom az alt-tab-ot. Kár hogy csak 30 napos és nem ingyenes, mint a másik két Vista készség. :(

Posted

Nagyon jó lett ez a szám is, gratulálok! :taps: Csodálkoztam is egyébként, hogy ilyen korán meghozta a postás. Eddig nem nagyon értem rá, csak beleolvasgattam, de a PC STUDIO-t azonnal megnézem. :D

Posted

@warynski

TopDesk (1 Licenc) joggal 2,236.06 HUF(9.95 USD)! Szerintem az ár/érték 100%. :) Csak a külföldi hitelkártyás fizetés helyett itthoni cégen keresztül lenne bizalmam hozzá ;) (esetleg, talán ha ...) Amúgy nézted, hogy 17384K -t eszik?

A 3 program közül (szerintem) a Visual TaskTips (4228K) nevű "hasznosabb", utánna a Taskbar Shuffle (3568K) és legvégül az először említett program és a másik kettő ráadásul ingyenes és gyakoribb használattal jobbak számomra.

Posted

Na én sem tudom, hogy mi történt, de ma már megkaptam az újságot. Pár program már a gépen, és annyira jónak tartom a témákat, hogy nem is tudom hogyan tovább, de ezt már csak megoldom valahogy. :D

Kovács Gyula (MiniDisk)
Posted
(Neo @ 2006. July 05., Wed 22:57) 126824[/snapback]

Csak a külföldi hitelkártyás fizetés helyett itthoni cégen keresztül lenne bizalmam hozzá ...

Na én akkor mondanék le a kártyával történő fizetésről. Eddig a külföldi kártyás vásárlásaimmal SEMMI baj nem volt sosem, ellenben pár hazai "óriásbank" ügymenetével igen!

Posted

ON

:upsz: Eddig talán 4-5 alkalommal került ilyesmire sor, valamiért ódzkodok tõle (hazai/külföldi). Ha van rá mód, akkor a csekkes változatot választom. Szerencsére még sok helyen/ügyben használhatom ezt a jó öreg fapados megoldást.

OFF

Posted

Egész jónak találom a mostani számot. Pont számomra érdekes dolgokat láttam a tartalmában. A nyaralás alatt lesz mit olvasnom. 8)

Ciao.

Posted

Nekem tetszik a ZA cikk, csak azt sajnálom, hogy nem volt részlet a tesztembõl :(

Posted

Sziasztok!

Diósdon új posta, új kézbesítő, késik a PC WORLD, ma viszont megkaptam. Belelapozva jónak találtam, teszik.