payskin 876 Share Posted July 3, 2006 Hamarosan kapható! Nálunk debütál a teljesen magyar nyelvû, teljes funkcionalitású CorelDRAW X3 (30 napos) és megint hosszú a PC STUDIO! Tartalom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 3, 2006 Azt eddig is tudtam, hogy a PCW nagyon aktuális, na de ennyire??? Elárulnátok milyen kristálygömbötök van, hogy a jövõbe láttok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Author Share Posted July 3, 2006 Ezt mire is mondod? Egyébként gyönyörű kristálygömb-kollekciónk van, külön a rövidebb és külön a hosszabb távú jövőbe nézésekre, jóslatokra. Ahhhh! Vazz, miért nem írod egyszerűen oda, hogy "lüke Balázs, elírtad a dátumot"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 3, 2006 Mert én ilyen vicces gyerek vagyok. Bocs, elég gyenge poén volt, de ezt muszáj volt lecsapni. Elszívhatjuk a békepipát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 876 Author Share Posted July 4, 2006 Nem dohányzom! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 4, 2006 Nem baj, sörre is beváltható. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 4, 2006 A tartalom alapján ismét jónak ígérkezik az újság, csak gyõzzem kivárni, míg megjelenik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOINT72 0 Share Posted July 4, 2006 "Szigorúan ellenõrzött telepítések". Na erre kiváncsi leszek. Milyen csodát tud a InstallRite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r-chee 0 Share Posted July 4, 2006 Ígéretesnek tűnik a tartalom. Most időben meg fogom venni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiwer 0 Share Posted July 5, 2006 Nekem ma megjött! Köszönöm szépen, nagyon jó szám, az utóbbi hónapok közül ez lehet a legjobb, ahogy így nagyjából átfutattam. Néztem is egyet, amikor ma (szerdán) megláttam a postaládában. Szuperjó nyomdaillata van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benoc 0 Share Posted July 5, 2006 Gratulálok, nagyon jó lett ez a szám! Itt szorongatom most is a kezemben, és nem tudom eldönteni, hogy a PC Studióval, a CorelRAW x3-mal, vagy az újságolvasással kezjem. Mégegyszer gratulálok, nagyon jó! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakic 0 Share Posted July 5, 2006 Megjött!!! Első átfutásra nagyon tetszik, bár az új betűtípus kicsit furcsa. (Apokalipszis @ 2006. July 05., Wed 12:55) 126656[/snapback] Szuperjó nyomdaillata van. Nekem is tetszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex 0 Share Posted July 5, 2006 Én még nem érzem a nyomdaillatot, de remélhetõleg a héten megkapom. A tartalmi ismertetõ alapján valóban kiváló számot kaphatunk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adani 1 Share Posted July 5, 2006 Nekem még nem jött meg, de remélhetõleg még a héten ideér. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benoc 0 Share Posted July 5, 2006 (Apokalipszis @ 2006. July 05., Wed 12:55) 126656[/snapback] Szuperjó nyomdaillata van. Kishugom bejött a szobába, elkerekedett szemekkel, azt modja: Fújj, de körömlakk szag van! Aztán megszagolta az újságot, és kirohant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted July 5, 2006 Nagyott néztem, hogy a postás ma hozta. Holnapra, vagy holnaputánra vártam (lehet, hogy a szokás hatalma). A nyomdaillatot Én is megéreztem. Csak átlapoztam, munkaidõben nem akartam olvasgatni. Majd a hétvégén. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warynski 0 Share Posted July 5, 2006 Én is megkaptam ma. (Bár mindig nagyon pontosan érkezik.) Elsõre tényleg nagyon tartalmasnak tûnik ez a szám. Mégis mit csináltam olvasás helyett? Látva a "Vista funkciókat akarok!" keretes írást, már raktam is fel a TopDesk-et és nyomogatom az alt-tab-ot. Kár hogy csak 30 napos és nem ingyenes, mint a másik két Vista készség. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genius87 0 Share Posted July 5, 2006 Nagyon jó lett ez a szám is, gratulálok! Csodálkoztam is egyébként, hogy ilyen korán meghozta a postás. Eddig nem nagyon értem rá, csak beleolvasgattam, de a PC STUDIO-t azonnal megnézem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted July 5, 2006 @warynski TopDesk (1 Licenc) joggal 2,236.06 HUF(9.95 USD)! Szerintem az ár/érték 100%. Csak a külföldi hitelkártyás fizetés helyett itthoni cégen keresztül lenne bizalmam hozzá (esetleg, talán ha ...) Amúgy nézted, hogy 17384K -t eszik? A 3 program közül (szerintem) a Visual TaskTips (4228K) nevű "hasznosabb", utánna a Taskbar Shuffle (3568K) és legvégül az először említett program és a másik kettő ráadásul ingyenes és gyakoribb használattal jobbak számomra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chipmix 0 Share Posted July 6, 2006 Na én sem tudom, hogy mi történt, de ma már megkaptam az újságot. Pár program már a gépen, és annyira jónak tartom a témákat, hogy nem is tudom hogyan tovább, de ezt már csak megoldom valahogy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovács Gyula (MiniDisk) 0 Share Posted July 6, 2006 (Neo @ 2006. July 05., Wed 22:57) 126824[/snapback] Csak a külföldi hitelkártyás fizetés helyett itthoni cégen keresztül lenne bizalmam hozzá ... Na én akkor mondanék le a kártyával történő fizetésről. Eddig a külföldi kártyás vásárlásaimmal SEMMI baj nem volt sosem, ellenben pár hazai "óriásbank" ügymenetével igen! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted July 6, 2006 ON Eddig talán 4-5 alkalommal került ilyesmire sor, valamiért ódzkodok tõle (hazai/külföldi). Ha van rá mód, akkor a csekkes változatot választom. Szerencsére még sok helyen/ügyben használhatom ezt a jó öreg fapados megoldást. OFF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProFiler 0 Share Posted July 6, 2006 Egész jónak találom a mostani számot. Pont számomra érdekes dolgokat láttam a tartalmában. A nyaralás alatt lesz mit olvasnom. Ciao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Richy 0 Share Posted July 7, 2006 Nekem tetszik a ZA cikk, csak azt sajnálom, hogy nem volt részlet a tesztembõl Link to comment Share on other sites More sharing options...
istfod 0 Share Posted July 7, 2006 Sziasztok! Diósdon új posta, új kézbesítő, késik a PC WORLD, ma viszont megkaptam. Belelapozva jónak találtam, teszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts