LowRid3r 0 Share Posted July 2, 2006 Szevasztok! vettem egy Bluetooth-os USB-t. Feltelepítettem és próbáltam ismerkedni a programjával...(BlueSoleil). A telefonom felismerte, gondoltam minden De akárhogy szenvedtem vele, nem tudtam, hogy kell adatot átmásolni... Mire egyszer csak ahogy rákattintottam a teló ikonjára megjelentek a sárga ikonok fent, connect-eltem az FTP-nél és örültem h minden sikerült... Másolgattam is a cuccost ide-oda. DE! Másnap mikor újra próbáltam ,de csaknem akarta az igazságot Akár hogy vele, egyszerûen nem jövök rá, hogy mit kéne csinálnom, hogy ne írja ki ezt: SERVICE DISCOVERY FAILED!, és újra tudjak connect-elni... Pedig már vágom (nagyjából), hogy mit hogyan kéne... Párosítottam is meg minden, de mégis kiírja ezt a hibát. Ha valaki vágja a progi menetét/ beállításait az légy szíves firkancsa le nekem, mert már belehülyülök...! Elõre is köszönöm! LowRid3r Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted July 3, 2006 Nekem is BlueSoleil-em van. Szerintem töltsd le a legújabb verziót. Nem biztos, de hátha jó lesz. Vagy húzd ki a Bluetooth adaptert, és vissza. <click!> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reddline 0 Share Posted November 19, 2006 (edited) Hello! Én ma vettem (2006.november.20) egy BlueSoeil Blue tooth adaptert! Ok! Felraktam meg minden szépen párositom öket, küldtem a telcsimre fájlokat eddig minden simán is ment még tetszett is ez a bluetoothos páritosdi dolog! Aztán lezártam a gépet! Gondoltam majd késöbb is párositom a telcsimmel! Vissza kapcsoltam a gépet és azota nem tudom a telefont párositani a bluetooth portal! Mindent próbáltam! Le is töröltem és kihuztam majd vissza raktam, és még mindig nem tudom öket párositani! Edited November 20, 2006 by ProFiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
pampalini 0 Share Posted November 19, 2006 Hello ! Én ma vettem (2006.november.20) egy BlueSoeil Blue tooth adaptert ! Szóval holnap vetted. Ezt valamikor én is kifogtam egy ugyanilyen (kölcsön) adapterrel, ezért inkább egy MobileAction Bluetooth lett a vége, mûködik is hibamentesen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eriklili 0 Share Posted December 19, 2006 Sziasztok! Segitséget szeretnék kérni! Nemrég van fenn az XP-en a BlueSoleil. Nokia 6600-val szeretném párositani.Addig eljutottam,hogy felismeri a telefont,de nem jön létre a kapcsolat./a legujabb BlueSolei van fenn a gépemen/ Mi a teendõm? A segitséget elõre is nagyon megköszönöm!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Gábor 0 Share Posted December 25, 2006 Sziasztok. Az lenne ezzel a bluetooth-tal a problémám hogy nem tud küldeni 5mb-os fájlnál nagyobbat. Mi lehet a probléma és hogyan lehetne megcsinálni? Nagyon fontos lenne! Köszönöm a segítséget előre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolajos 0 Share Posted January 2, 2007 Azt írják itt: http://www.ivtcorporation.com/download/Blu...il_Download.php hogy "Note: Each BlueSoleil version is free downloaded from BlueSoleil.com, and it works. But if your Bluetooth device is not licensed with this version, BlueSoleil will run with 5M DATA limitation. If you want to use it with no limitation, please buy it through the online purchase system, which only takes a few minutes." üdv lajoska Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Gábor 0 Share Posted January 21, 2007 sziasztok. ilyen bluetooth-om van csak az gond hogy nem enged 5mb-nál nagyobb fájlt átküldeni! Mi lehet a baj? Fontos lenne!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elladefrasz 0 Share Posted April 14, 2007 Bluesoleil témához: Miért írja ki a képernyőre egy idő után, hogy kalóz verziót használok, ezért 5 megát engedélyez? Rendesen megvásároltam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wentworthmiller5 0 Share Posted July 5, 2007 NEkem nem sikerül összehangolni a 6600ás nokiámal, mert a pcsuite nem ismeri fel..ha vlakai tudja miért és 6600ája van..akkor irjon! wentworthmiller5@freemail.hu-ra Elöre is köszi Link to comment Share on other sites More sharing options...
balazs456 0 Share Posted July 7, 2007 Egy gondom van még, pedig az hogy az istennek se akar mûködik bluetooth-szal, pedig fent van a BlueSoleil meg a Nokia PC Suite - Help - Rendszeradatoknál is kiirja hogy van támogatott bluetooth eszköz, de egyszerüen nem találja meg a telefont... emléxem a régebbi 6230i-vel is ugyanez volt ezzel ellentétben a tesóm ösrégi 3650-esével gond nélkül müködik a bluetooth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tau0423 0 Share Posted September 15, 2007 Sziasztok! Hasonlóan jártam mint az elõttem szólók... BlueSoleil_5.0_for_32bit_OS -t telepítettem fel, de nekem is 5 megás limitem van... Kérem, ha valakinek volna megoldása vagy tippje legyen szíves írja meg nekem. Köszönöm! Laci Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkangyal1528464506 0 Share Posted September 17, 2007 Ne tévedjek, de szerintem még 4.x verzió sincs, te mit raktál fel? Szerintem telepítsétek fel újra a meghajtó - bluesoleil - programot. 1. szedjétek le. 2.a, töltsd le a bluesoleil legutolsó "standard" verzióját (ha csak nincs külön voip verziód), ha hivatalos vagy hozzá. 2.b, használd az alap mini diszken található verziót (és csak azt, ha mûködik így is) 3. indítsd újra a gépet 4. rakd be a bluetooth adaptert 5. kapcsold be a bluetooth-t a mobilon 6. indítsd el a bluesoleil és keress új eszközöket 7. párosíts. Az 5MB limit csak akkor jön elõ, ha nem licencelt az adaptered a bluesoleil-nél (ilyenkor ne rakj fel friss verziót, tört verzió meg nem feltétlenül fog mûködni a suite-al..). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lacite 0 Share Posted September 18, 2007 Arkangyal... nézd csak meg ezt a linket: http://www.bluesoleil.com/download/index.a...leil_5_for32_en Ez már az 5-ös verzió... Még nem szedtem le, tehát nem is tudok semmit róla... Mondjuk jó lenne, ha okosabb-ügyesebb valaki tesztelné, aztán jönnénk sorba mi is... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pampalini 0 Share Posted September 18, 2007 A BlueSoleil 5 MB-ra korlátozott szoftvert ad a Bluetootht adaptereihez. Korlátlan használathoz meg kell külön venni a teljesértékû verziót. Szerintem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arkangyal1528464506 0 Share Posted September 18, 2007 S igazad van! Kb. 1,5 hónapja néztem utoljára az oldalt, nem gondoltam volna, hogy ekkorát lépnek. Nem, az adapterhez járó szoftvereknél nincs korlátozás (3-at használtam már). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GYB 0 Share Posted October 21, 2007 Sziasztok! Nem mobil, de a hiba elég jellemzõ (többen panaszkodtak). Bluetooth (bluesoleil 1.6.1.4) adapterrel (bár a kapcsolat létrejött) Activesync-en keresztül (ActiveSync 4.5.0, korábbi verzióval is próbáltam, hasonló eredménnyel) képtelen vagyok az outlook 2003-at szinkronizálni. Mint említettem a kapcsolat létrejött (pl. file transfer mûködik oda-vissza), de annak ellenére, hogy az activesync - látszólag - végigellenõrzi valamennyi portot, az eszközt nem találja. Nagyon hálás lennék a következõ információkért: - van-e egyátalán mód arra, - és ha van, mi az - hogy ezt bluetooth adaptert és a hozzátartozó drivert(bluesoleil 1.6.1.4) szinkronizációra lehessen bírni az ActiveSync-kel, vagy ne is erõlködjek tovább? - ha a fenti szinkronizáció nem megy, van-e valakinek tapasztalat arra, hogy milyen bluetooth eszköz az, amely ezt a szolgáltatást meg tudja valósítani az activesync-kel? Elõre is köszönöm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tompysoft 0 Share Posted January 11, 2008 Sziasztok! Sagem My411Cv + ISSCBTA + BlueSoleil. A problémám az, hogy nem látják egymást a telefon és a pc. Mit tudnátok javasolni? Várom válaszotokat mihamarabb! Köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAud_IcI 0 Share Posted January 22, 2008 LowRid3r: Nekem is ugyanez a bajom! Mivel többször és többféle vindózt is felnyomtam és többféle alaplapi drivert is próbáltam feltenni. A BS mellett a Widcomm és az alap XP drivereket is próbáltam, de azok se mûködtek. Mivel mindennek tetejébe ráadásúl az õsrégi x@r gépén az öcsémnek símán elfut és ettõl a falra mászok!(Az egy oan gép, ami negyed óra alatt tölti be csak az xp-t ) A fenti összegzésbõl nekem úgy tûnik, hogy a gépemben van hardverhiba, méginkább az (összes) USB portomban. Csak azt szeretném kérdezni, h próbáltad-e más gépen, és ott mûködött-e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozsadavid 0 Share Posted March 21, 2008 Sziasztok az lenne az én problémám hogy vettem bluetooth-t a telefonhoz valami bluesoleil driver van hozzá és feltelepíti csak valami bluetooth peripheral device-t nem telepit fel kérlek segítsetek mert már nagyon ideges vagyok! Nagyon megköszönném! Link to comment Share on other sites More sharing options...
catpaw 0 Share Posted November 5, 2008 Sziasztok! Az a problémám, ha telepítem a bluesoleil-t, nem tudok többé csatlakozni az internet szolgáltatómhoz. Van aki, aki már találkozott ezzel a problémával és sikerült is megoldania? Válaszotokat elõre is köszönöm: Zita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted November 5, 2008 Lehet, hogy bennem van a hoba, de kell ez a program egyáltalán bármire is? A BlueTooth adaptereket az XPSP2+ és a Vista is felismeri, nem kell külön driver. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts